Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Akkor nem csak nálam olyan lassú, mint a csiga... Több, mint 10 percbe tellett, mire be tudtam lépni. :(

2. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Csak gratulálni tudok a BP-nek amiért hibát hibára halmoz, ja a haszonról nem is beszélve, sok játékos veszi a munkásokat, igaz hasznát nem igen veszik ha így haladunk tovább.

monster_02 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Support sem tud egyebet mondani, mint itt Én. Ők is ugyan azt a nemzetközi csatornát olvassák.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/játék-leállás.15602/

4. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Tamás!
    Esetleg továbbíthatnátok a központ felé, hogy a játékosok semmit sem érnek 1-2 óra játékidő hosszabbítással.

Nagyon sokan épp Ingriddel játszanak/játszottak célbadobást, és ha akkor áll le a játék, akkor az erőlevest bizony bukta a játékos!!!

Ha tényleg segíteni akartok és a központ is komolyan gondolja a kárpótlást akkor az lenne az igazi ha legalább ma az esti órákban megkapnánk a bónusz erőleveseket!

5. |Tamás|

6. |Tamás|

Szia!

Sajnos hiba támadt a játékban, továbbítottuk a központ irányába. Elnézést a felmerült problémákért.

7. |Tamás|

Szia!

Egyelőre azt sem tudjuk, hogy mit fognak reagálni a kintiek erre.
    Megnyugodhatsz, a nemzetközi csatorna ugyan így, ha nem jobban pörög, mint itt ez a topic. Azt sem tudom melyik csatornát figyeljem.

Türelem. Elhiheted megteszünk mindent.

8. Szanzsu

Szanzsu Járnitanuló

A tisztesség kedvéért még annyit, hogy nem a moderátorokat hibáztatom ezen hibák fennállásáért, tisztában vagyok azzal, hogy ezekért a hibákért nem ők a felelősek.

9. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Már megint nem engedett belépni, és most is csak forog a virág... a tp növelmőm, amit pénzért vettem - egyre fogy.
    Most megint leállt, miután a tojásokat leszedtem.. elhiszem, hogy nem a modik a hibásak, de valahol csak el kell mondani, hogy nem működik a játék, egy csomó játékost pedig anyagi kár is ér.

10. |Tamás|

11. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Meddig nem mukodik rendesen? Ket oraja kinozom egy-egy frisites utan felorankent sikerul egy egy teruletet learatni.

12. |Tamás|

13. matus.laszlone

matus.laszlone Fórum-zöldfülű

Begazosodik,elvész az event növény! Feladom! :(

14. .Csigu.

.Csigu. Fórum-zöldfülű

Szia!

Emiatt nyugodt lehetsz. Már megszűnt a gazosodás.

revaa kedveli ezt.
  15. Makító86

Makító86 Járnitanuló

Sziasztok!
    Miután a fél farmomat bevetette, és felhasználtam egy csatnit, a játék kidobott... Gondolom az elvetett növények nem maradnak meg. Remélem ezért lesz vmiféle kompenzáció a hiba miatt. :(

16. |Tamás|

Szia!

Egyelőre kívánjunk annyit, hogy működjön a játék, majd utána térjünk vissza erre. Biztosan értesíteni fogunk a fórum hivatalos közleményeiben, amennyiben lesz.

17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Elhiszem, hogy sok játékos bosszankodik, ez azonban nem válasz. Tegnap óta írjátok, hogy dolgoznak a hiba kijavításán, és "esetleg" kapunk kompenzációt. Jó volna, ha aki pénzt áldozott pl. a tp növelőért, bármiért - megkapnánk.

Simi1909 kedveli ezt.
  18. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Szörnyen idegesítő a játék.Nem lehet vele haladni.Frissítés,homozás,frissítés..ID számom 19987092. Azt hittem, csak az én gépemmel van gond,de a munkahelyin sem megy.

Simi1909 és Dr.Szotyoládé kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Egyelőre ennyi információnk van. Szerinted ha többet tudnánk, nem tennénk közzé?

20. |Tamás|

Szia!

Jelenleg nem a Te gépeddel van a gond. A világ összes többi játékosáénak sem megy a játék.

Elnézést a felmerült kellemetlenségért.

újfarm53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.