Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem törölte senki a hozzászólásodat!

Nézz utána kérlek, a hozzászólásaid címre kattintva a profilodból!

Nem szükséges fölöslegesen szítani a hangulatot, van az a játék miatt sajnos!

Együttműködésedet köszönöm!

almáspite48 kedveli ezt.
  2. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Már megint gondok vanak nem ezen a farmomon hanem az exploresen, olyan fúrcsa oldalt nyított meg.

3. catbp

catbp Fórum-zöldfülű

Döcögősen de működik a játék.Remélem valami szuper dologgal fognak minket kompenzálni :)Még szerencse,hogy ma nem dolgozom.200 farmpengővel meglehetne békíteni a háborgó lelkemet :)A felhő kiváltva !

almáspite48 és Farmferipapa kedveli ezt.
  4. Mohály

Mohály Aktív író

Az én hozzászólásomat az előző játékban törölték. Most nem megy így buktam egy csatnit, egy dinnyefokozót, két 3 órásat (egyet akartam akíválni, de kettőt aktivált a rendszer), 4 óra termőidőt a Bahamákon, 1 játékot Ingirdnél.
    Hiába panaszkodsz, a hibás mindig a játékos.

gazdane1959 kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Tudom, hogy még csak hétfő van és a BP-nél vasárnap nem dolgoznak, de azért már csinálhatnának valamit a nehézkes belépéssel. Többszöri próbálkozással 10-15 percbe telik mire képes leszek belépni a farmra. Az egyik területről a másikra való átlépés is hosszadalmas. A takarítás és sütik törlése sem segít. Név : franyo121 ID : 36281016

Utoljára szerkesztett: 9.10.17
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

isten ment hogy szitsam a dolgokat de akkor sem találom a hszt :Dezken a dolgokon én nem húzom fel magamat buktam már itt többször vettem s nem kaptam meg stb akkor is küldözgettek bankszámla kivonatért meg stb :D:Dinkább hagytam mert akinek erre az apró pénzre van szüksége az költse gyógyszerre :D:Dtovábbi szép napot nektek meg kitartást:p

osztrak12, Szőkebácsi és bindi5454 kedveli ezt.
  7. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Nem árt ellenőrizned, sajna a earatás még talán ok, de hiába látod azt, hogy vetettél is, nem biztos. Ki be lépés, már ha tudsz belépi ha kiléptél, ellenőrizd! ne érjen csalódás!

osztrak12 és bindi5454 kedveli ezt.
  8. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Kedves Gazdák!
    Reggel beléptem, azaz beléptem volna a játékba. Nem sikerült.
    Sajnos mennem kellett, olyan helyre ahová nem szívesen megyünk.
    Igen, "elveszett" csatnim, aratóm, növényem, stb.
    De! Örüljetek, hogy ezen a szép őszi napon ez a legnagyobb problémátok!

Modik! Ha töröltök, akkor sem leszek durci.
    További szép napot, jó játékot Mindenkinek!

9. globi6007

globi6007 Utánpótlás-írogató

Helló,a játék továbbra sem működik úgy mint ezelőtt a bejelentkezés megközelítőleg 180 másodpercet vesz igénybe.Ez a mai technikai feltételek mellett elfogadhatatlan. Köszönöm ha továbbítjátok. Farmnév:globi6007 ID:36054991

osztrak12 és bindi5454 kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Sziasztok!
    Türelmeteket kérjük a teljes a javításig!

osztrak12 kedveli ezt.
  11. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Nem mindegyik böngészőn megy, döcögősen sem Tegnap kínomban már az Operát is letöltöttem, de most sem ott, sem a Chrome-on nem működik, csak az Edge-n. Azon is csak úgy, hogy 2-3 művelet után ki kell lépni /és az sem megy mindig/, újra belépni, leellenőrizni, hogy az előző lépéseket elvégezte-e a rendszer. Volt már sok hiba, de ennyi még soha és nem ilyen rendszeresen. Kitartást és sok türel-met kívánok mindannyiatoknak! No meg elvárom, hogy a BP tisztességgel kártalanítsa a játéjosokat. Cincilke.

osztrak12, -kogito54- és bindi5454 kedveli ezt.
  12. Sacikofa

Sacikofa Utánpótlás-írogató

A fenéket működik! 11 óra 43 perckor kellett volna aratnom és eddig nem sikerült. Ha be is tudok lépni , de a Rackó csak 55%-g bírja szuflával tolni a talicskát. Kellene neki adni egy kis energia italt, hogy célba érjen már. Azt nem tudom amikor az event előtt karban tartás volt, utána csináltak- alapos tesztelést. Én azért vagyok nagyon mérges mert, eventen kívül hosszú érésűt sima 4-es talajon vetek a rövidebbeket pedig komforton és eventekre spórolom a nehezen megszerzett arató vető gépeket. A jelen eventeben is kiváltottam a munka gépeket, de a sűrű leállások miatt szinte semmi hasznát nem veszem. Én nem leszek kárpótolva egy esetleges event idő kitolással. El hiszem, hogy nagy a pánik a BP. háza táján a kudarcos játék szolgáltatásért, és a panaszáradatért, időnkén kemény odamondogatással kiegészítve. Ezek után megnyugtatásul konkrétan kijelentve és nem "talán" valamilyen kompenzálás lehetséges címszóval befogni a játékosok száját.

osztrak12, Amira09, -kogito54- és 3 más kedveli ezt.
  13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Sziasztok!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/játék-leállás.15602/#post-761601

Kedves Játékostársak!

A központ az alábbi közlemény kiadását kérte tőlünk:

"A tegnapi és mai nap folyamán tapasztalt hibajelenségen folyamatosan dolgoznak az informatikai szakemberek.
    Emiatt továbbra is előfordul lassulás a játékban és belépési problémák is adódhatnak.
    A játék működik, de még nem elég stabilan."

Javasoljuk, hogy mini játékot ne indítsatok, de a szükséges aratásokat elvégezhetitek, ha nálatok megy a játék!
    Lassú játék esetén egy-egy elvégzett munkát frissítéssel ellenőrizzetek le (pl. valóban megtörtént-e az aratás stb.)

Továbbra is türelmeteket és megértéseteket kérjük!

A központban dolgozó munkatársak és a magyar moderátor csapat

osztrak12, almáspite48, globi6007 és 2 más kedveli ezt.
  14. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Nálam a Mozillával teljesen jól működik. Azzal próbáljátok meg.

osztrak12 és Torkoskafarmja kedveli ezt.
  15. Fedis

Fedis Utánpótlás-írogató

Nálam most a malomban kell több mint 1 millió órát várni 7 event trutyi keverésére. És ismét nem tudok belépni.

osztrak12 kedveli ezt.
  16. borsnéne

borsnéne Utánpótlás-írogató

Eddig, de most megint nem lehet belépni

17. eberhardtilo

eberhardtilo Fórum-zöldfülű

Sajnos a dobálás nem megy, de már be tudtam lépni. Ez nagy eredmény, reggel kb. 1 órát vártam, mire arathattam. Van valami hír, mármint hogy mikor lesz rendben megint a játék?

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!

"A tegnapi és mai nap folyamán tapasztalt hibajelenségen folyamatosan dolgoznak az informatikai szakemberek.
    Emiatt továbbra is előfordul lassulás a játékban és belépési problémák is adódhatnak.

Javasoljuk, hogy mini játékot ne indítsatok, de a szükséges aratásokat elvégezhetitek, ha nálatok megy a játék!
    Lassú játék esetén egy-egy elvégzett munkát frissítéssel ellenőrizzetek le (pl. valóban megtörtént-e az aratás stb.)

osztrak12 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Kedves Játékostársak!

20. |Tamás|

Kedves Játékostársak!

borsnéne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.