Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

valami infó?? :)

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Hozzád betudtam lépni, látom a plakátot tovább nem tudok menni, mert ellenőrző panelről történő belépés esetén van néhány korlátozás, ilyen pl a bank. Megakartam nézni magamnál, de sajnos azóta nem tudok belépni a játékba.

3. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

értelek,egyébként én simán be tudok lépni és a dobálás is rendben ment :)
    valószínű én jó szerveren vagyok

4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Tamás! Valami fura belépési szöveg alapján behozta a farmomat, de csak a tetejét mutatja.
    Rá tudsz nézni? ID 30370470

5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok.Tamás meg tudnád nézni az én farmomat is, mert én is így vagyok, csak a teteje látszik és nem enged tovább, de a másik kettő farmommal is ez van. ID. 17398092.Köszike

6. |Tamás|

Szia!

Teljesen felesleges ránéznem, tudunk róla sajnos. Folyamatosan javítják, próbálják stabilizálni több-kevesebb sikerrel :(

revaa, gyulaika és *bálint* kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!

Teljesen felesleges ránéznem, tudunk róla sajnos. Folyamatosan javítják, próbálják stabilizálni több-kevesebb sikerrel :(

osztrak12, revaa és *bálint* kedveli ezt.
  8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszi, rendes vagy, már ki is dobott.:(

ada77201 kedveli ezt.
  9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Tisztelt Tamás!
    Dicséretes egy válasz volt a beírásom törlése, de attól még a hibák meg voltak és vannak és a ténylegesen befizetett forintomat sem hiszem, hogy kompenzálni fogják!

csigamaj és ada77201 kedveli ezt.
  10. babi358

babi358 Fórummogul

Na akkor nekem már felesleges is irkálni ,hogy nem volt elérhető a farm tegnap és ma is volt fennakadás, ha tudtok róla . Remélem időt kapunk a kiesés miatt . köszi

ada77201 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Annyi információnk van, mint amit közzé is tettük hivatalos közlemény formjábában.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/játék-leállás.15602/

Ennél többet sajnos nem tudunk mondani, de ezt már párszor le is írtam, és szinte minden oldalon olvasható. Amit költöttél a játékra, azt mind-mind elérhető., nem estél el semmit.

Hozzászólásod OFF minősítést kapott, ezért került törlésre.

12. revaa

revaa Fórumgróf

Eventórára katt.. + 24 órát kaptunk, nézd csak meg

13. |Tamás|

Sziasztok!

A fenti írásom még mindig érvényben van!

Tudunk a hibáról, hivatalos közlemény továbbra is érvényben van.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/játék-leállás.15602/

Minden információt amit tudunk, közzéteszünk.

Teljesen felesleges további hibajelentős hozzászólásokat lejegyezni, jobb nem lesz tőle a helyzet.

Köszönöm.

mamika57, csopke1, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nos én valóban nem emlékszem ilyen esetre, hogy ennyi gond legyen, sajnállak nagyon,nem győzöl írni . Gondolom játszani se tudsz rendesen. Tarts ki ! Én is kitartok, minden okkal történik ! Biztosan kapunk kompenzációként 5 varázsfát és 5 FA fát ! Te 10 et, mert megérdemled !Ez vicc volt, mielőtt bárki is komolyan venné !Mármint a varázs és Fa fát. Bár Tamás megérdemelné.

cseresznye06, Lieber0414 és |Tamás| kedveli ezt.
  15. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Szia Tamás!
    A varázskalapot nem engedi megvenni, pedig nagyon szeretném. Ezt később (órák múlva) megtehetem? Javítható még a dolog?
    Köszi a választ
    marcsifarm62

16. |Tamás|

Szia!

Pontosan milyen problémába ütközöl?
    Kereken egy nappal kitolták a végét, tehát holnap is megtudod még venni majd.

17. marcsifarm

marcsifarm Junior szaki

Nem jelenik meg az ablakban, azt írja, hogy: "Ez a csomag nem jeleníthető meg...." vagy megvettem, vagy a mi országunkban nem elérhető. Volt már egy ilyen (?) kitehető, azt valóban megvettem, ez lenne az oka? Azt csak egyszer lehetett megvenni és most nem ?

18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nálam most ment el 20 db dobás és minden rendben van.:inlove: 1x sem akadt meg és számolt is rendesen mindent,:Dcsak kiléptem Tamás frizuráját megnézni,hogy van-e még felálló fekete haja vagy megőszült félelmében még dobáltam a baltát?:music:xD
    Ne f***** , nem bántalak,mert magyar és nem azer vagyok.;):inlove:xDxD

Stabilizálni kell állapotát?:music: Miért? :music:Infarktust kapott már a játék is?:music:xD

Utoljára szerkesztett: 9.10.17
    Domos52 kedveli ezt.
  19. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

szerintem ugyanaz ami nekem

20. |Tamás|

Szia!

Most a téma a frizurám marad? :D többet max úgy is akkor láttok, ha találkoztok velem :p

Ennek örülök, hogy rendben tudtál játszani.

Stabilizálni, hogy rendben, hibamentesen, lassulás nélkül stb lehet játszani. Érted Te...

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.