Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. puszi49

puszi49 Fórum-zöldfülű

Csak a hal tenyészthető de jelvényt még sem ad miért az eddigi tenyésztés akkor kárba veszett légy szíves nézetek utána mert lehet hiba is.ID:13249218

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezek az állatok tenyészthetők a terepen jelvényekért a Vadon állatai eventben:

A hüllő besorolású állat: kaméleon.

Az ízeltlábú a méh.

A kétéltű a béka.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-állatai-tenyésztős-event-2017-október.15607/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Nem tudjátok miért nem tudok belépni a játékba?Megjelenik a Farmerama kerete,de semmi több,se birkák,semmi kiírás.A fórumra is csak most sikerült belépnem.Nem találok semmi információt hogy mi lehet a baj.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts kérlek a megoldáshoz!

Milyen böngészőt használsz a játékhoz? (neve, verziószáma)

Melyik flashplayer van a gépedre telepítve, milyen verziószámmal rendelkezik ez a kiegészítő program?

Milyen linken próbálsz a játékba jutni?

https://farmerama.bigpoint.com/

https://www.farmerama.hu/

5. kbea92

kbea92 Fórum-zöldfülű

Kedves Modik!
    Az imént játszottam a vidámparkban a kalapácsos játékkal. a legutóbbi 2 játéknál bugos volt a rendszer (vagyis már előtte is, mert csináltam egy 27xxx pontosat, de nem láttam a végén, hány érmét kaptam, mert rögtön beadta az ablakot a "ha kilépsz a játékból elveszik az érméd" szövegű ablakot, amit miután becsuktam, rögtön megnyitott egy új játékot, amit nem is kértem, hiszen még az előző kapott érmeit se láttam). na szóval utolsó két játéknál az első körbe 98-98 pontot kaptam, ha jól emlékszem...ugyanis miután a felső lécen kattintottam, az alsó léc már el sem indult, rögtön a piros gombra/üllőre ütött a macska....utána próbáltam korrigálni, mint szerintem látjátok a pontszámaimat, ha beléptek, de 3 meg 0 érmét kaptam. utolsó játéknál mind3 kör ilyen "gyorskör" volt, csak a felső színes lécet engedte lejátszani. ha lehet nézzétek meg légyszi, nem játszom addig többet. 54321593 az ID számom. Jó lenne, ha jóvá tudnátok írni az utolsó 2 játék árát. Köszi

6. prowiew71

prowiew71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Tegnap megvásároltam lorenzo boltjában a boszorkánytojást , sehol sem találom. Mi lehet a baj?

Utoljára szerkesztett: 14.10.17
  7. julinéni44

julinéni44 Járnitanuló

Jó reggelt mindenkinek, már 1 órája próbálom learatni a farmot, de még felénél sem tartok, kapjátok már el, azt aki szórakozik velünk, ez így nem játék, csak dühítő.

kedvenc62 kedveli ezt.
  8. avatar1972

Sziasztok! Már megint nem enged belépni. A mentet jelszavaim elfelejtette, én nem, ezért beírom újra,de azt írja ezzel a névvel-jelszóval nem létezik farm. Megelőzendő a pókhálózós hsz-t: gép takarítva,ccleanerrel, előzmények törölve,és minden szokásos eljárás kétszer ismételve. A hiba nem az én készülékemben van.

kedvenc62 kedveli ezt.
  9. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Nagyon lassú a farm. Az aratógép folyton lefagy és nem csinál semmit. Mivel már nem mai játékos vagyok, minden takarítási műveletet elvégeztem, de nem segített.

10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek kézzel tedd ki a farmra mert a munkások nem látják a tojásokat és a belőlük kikelő házi állatokat! A kék váza ikon alatt keresd a bal oldali menüben!

11. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek add meg milyen linken keresztül próbálsz belépni a játékba!

12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nálam is valami nagy gond van a játékkal! :(

13. Angyalszárny

Szia!
    A net sebesség nagyban befolyásolja a játék élményt a farmon, kérlek ellenőrizd!

14. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek add meg milyen linken keresztül próbálsz belépni a játékba!

kedvenc62 kedveli ezt.
  15. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

https://www.farmerama.com/?action=internalGame
    Minden nap egyformán lépek be!
    Most pl. kihelyeztem...volna...az egyetlen életelixiremet,...de ki se rakta,..és a pajtából is eltünt.
    Amikor a jelvényeket adtam be,...a zöld jelvényből 14 db volt, le is vonta a beadandó 8-at,....de nem tudom, hogy adott-e érte valamit,...mert csak kétszeri ki-be lépés után pipálta ki a feladatot.
    Nagyon lassú a játék, ..nem megy az aratás...frissítésnél eltüntet mindent...stb...így nem lehet Valdemározni sem. :(
    kedvenc62 ID 4057286

16. Angyalszárny

Szia!

Jelenleg semmiféle fennakadás nem tapasztalható a játékban.
    Ha nálad mégis probléma van a játékkal akkor a következőket javasolnám:
    A legtöbb esetben a FlashPlayer nevű alkalmazás okozza a problémát.
    Itt megtalálod ennek az optimális beállításait: >>>A FlashPlayer optimális beállításai <<<
    Ezen kívül két fontos dolgot kéne megcsinálnod. Az első, hogy töröld a FlahPlayer sütijeit.
    Ehhez segítség itt: >>>A FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése<<<
    A másik pedig, hogy a FlashPlayer mentett adatait is törölni kéne.
    Ehhez itt találsz segítséget: >>>A FlashPlayer adatainak mentése illetve törlése<<<
    Sokszor az is segít, ha feltelepíted a FlashPlayer legújabb verzióját, ehhez segítséget az alábbi linken találsz.
    http://www.adobe.com/go/EN_UK-H-GET-FLASH

Javasolnám még a net sebességed ellenőrzését is, illetve nézd meg, hogy ne legyen egyéb letöltés a háttérben.

17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! De valami megint, vagy még mindig van! Most is 2 órán keresztül nem engedett be a fórumra. Tegnap is ez volt. Már kezd uncsi lenni. :(
    Játék van, fórum nincs, tegnap is ez volt, ma is...

kovacstne, kedvenc62 és nemo-kapitany kedveli ezt.
  18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos Mi is észleltük, hogy ismét leállt a fórum.

De tudnod kell, a játék Bigpoint tulajdon, míg a Fórumot a Xenforo üzemelteti, a Bigpoint csak bérli. Természetesen jeleztük az üzemeltetőnek, de a javítás rajtuk áll.
    Fórumnak és a játéknak nincs köze egymáshoz!

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Tamás! Értem, és tudom is. :) Csak bosszantó már tényleg. Ha nem a játék, akkor a fórum cseszekedik. :(
    Köszi a válaszod, várunk, reménykedünk. :)

gyulaika kedveli ezt.
  20. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok!
    Végre fel bírtam jönni a Fórumra. Játszani tudtam, de a piacon megvett vaníliákat nem tette be a pajtámba, csak amit előzőleg a Magtárban vettem, amit azonnal el is ültettem. Sajnos csak a második piaci vásárlásról csináltam a gazdanaplóról képet, amit előzőleg vettem, arról nem, mert bíztam benne, hogy egy frissítéssel megoldódik a gond. Hát nem, mert még a gazdanaplót is lenullázta a frissítés, és a vetőtáblán változatlanul nulla a magok száma. Légyszi nézzetek utána, és vagy a CSP-t kérem vissza, vagy a vaníliát betenni a pajtámba. A képen rajta van a farm neve és az ID szám. Hogy ne fussunk felesleges köröket, előtte Ccleanereztem a gépet, stb.
    Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.