Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jaj, de jó. Köszi a választ.:)

Utoljára szerkesztett: 19.10.17
  2. Szira52

Szira52 Utánpótlás-írogató

Bocs ez nekem kínai!:oops:Kérlek ne neves ki,inkább nem kell az az ól.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

4. bherczeg

bherczeg Haladó

köszönöm

Angyalszárny kedveli ezt.
  5. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Hol lehet ezeket a röpködő cicákat kikapcsolni? Nem lehet tőlük azon a részen semmit sem csinálni.
    A segítséget előre is köszönöm.

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mint ahogy az eventismertetőben is szerepel, az alábbi kis pipát kell kivenni.

Érdemes elolvasni az event részletes leírását.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/teliholdas-tündérmese.15636/

drixon kedveli ezt.
  7. drixon

drixon Aktív író

8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! A teliholdas terület " kergéjére" lehet tp növelő tojást tenni? Pl: varjúfa

9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Igen, a Varjúfát azt lehet.

szemike50 kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

szemike50 kedveli ezt.
  11. Szédiusz

Szédiusz Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

Angyalszárny kedveli ezt.
  12. kittikitti82

kittikitti82 Utánpótlás-írogató

Valóban, én voltam a figyelmetlen. Köszönöm szépen a segítséget.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T.Modik,
    A következöhibat eszleltem, a gombaerdöben learatott trutyiszörnyet nem krült a raktarba. Ezt a hibat tegnap is eszletem.
    Meg tudnatok nezni, mi a hiba? A föfarmon megkaptam es be is adtam a gazdakörbe.
    Köszönettel, veronika011355 ID 33969212

14. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ahogy írod is, látjuk az ellenőrzéssel, hogy szállítottál be a gazdakörbe de a pajtakészleted aratásnál történő növekedését sajnos nem tudjuk nyomon követni!

15. special79

special79 Fórum-zöldfülű

sziasztok nem tudom mi folyik itt de nagyon nem tetszik az új fát szeretném kiváltani a teliholdnál egyedül a horrogaz és a lidércfénygömb hiányzott mostviszont a meglévö lidércgömböm is meg a gombszem abbol 10 van plusz még a vérpáfrányom is eltünt 10 van csa

most meg megvan minden

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.17
  16. Angyalszárny

Szia!
    Előfordulhat, hogy beadtad a gazdakörbe! Ahhoz hogy ellenőrizni tudjuk id szám és farmnév szükséges!

17. Angyalszárny

Szia!
    Örülök, hogy megtaláltad!

18. Piroska66

Piroska66 Fórum-zöldfülű

Szia!!
    Segitséget szeretnék kérni a szédült szántót nem tudom ki takarítani pedig minden szomszédom meg van.

köszönöm:pPiroska66

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szia Angyalszárny! A bahára vettem 1 cs fát, nem jelent meg apajtába, azt hittem elrontottam,vásároltam megint,de azt sem kaptam meg.A pénzt azt levonta az biztos ,kétszer is. Légy szives megnézni, miért nem kaptam meg.Előre is köszönöm./ 4 db-ot vettem külön, az meg van/
    magdi06 ID:10570559

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrizd kérlek, hogy a csibeszobás társaid nélkül van-e 12 szomszédod. (+ saját magad)

A csibeszobás társak szerepelnek a szomszédlista utolsó helyein, de ők nem valódi szomszédaid. (csak akkor, ha meghívod őket külön is a szántó takarítására teljes értékű szomszédnak)
    Az ő nevük melletti lenyíló opciókban csak a levélírás és az ajándékküldés szerepel. (törölni sem tudnád, mert ők a mentorod lévén vannak, szerepelnek nálad.) (kölcsönösen te náluk).

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.