Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy megnézed a többi területen, hátha másik csomagot jelöltél az eventablakban, a vásárláshoz.

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Már végig néztem mindent.A teliholdasra vettem először csomagot, azt meg is kaptam.ott sincs több.Direkt a baháról léptem be a vásárláshoz.Egyik csomagot sem kaptam meg.Azóta már tisztítottam a gépet,ki-belépés.sehol sem találom.Így még nem jártam.420 FA odalett?

Bocsánat, de azt hittem,hogy valaki segít és megnézi,hogy mi történt a megvásárolt fa csomagjaimmal.De nem kapok rá választ.Hol kell akkor ezt orvosolni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.17
  3. mamarygen

Szia!

Türelem kellene, amíg a válasz megérkezik a problémádra.

4. magdi06

Köszönöm szépen.Már írtam a szupportnak is.Kissé ideges lettem,de szerintem más is az lenne ilyen esetben.Bocsánat!

5. mamarygen

Nem figyeltél sajnos a vásárlási ikon kiválasztásánál. :(

Két db farmos csomagot vásároltál... azok garantált fái a menüben várakoznak a 60 db titokfával egyetemben.

6. Piroska66

Piroska66 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen

7. Piroska66

Piroska66 Fórum-zöldfülű

Szia!
    ellenőriztem és meg van a 12+én szomszédom úgy hogy akkor nem tudom mi lehet a baj?
    Köszi

8. mamarygen

Az ellenőrzéshez legyél szíves megadni a farmod nevét és a hozzá tartozó ID-számot.

9. magdi06

Oké akkor megnézem, úgy tudtam, hogy bahás és teliholdas fa van akcióba.Viszont a farmon is megnéztem,s akkor ott sem láttam, de köszönöm még egyszer.

10. Felicity61

Felicity61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem is a bahás titokfával van problémám.
    Vettem 1 bahás, 1 normál farmos és 1 teliholdas csomagot. A normál és a teliholdas megvan (egyik se dupla).
    A bahán 4 helyem volt, 3 helyre kitettem a 3 titokcsemetét. Visszamentem a menübe, hogy kitegyem a garantált fát, de nem találtam sem keresővel, sem sehogy. Nem csak a garantált fa tűnt el, hanem az összes titokcsemete is (27).
    Nem tévedtem a vásárlásnál, az aranyat levonta. (készítettem képernyőmentéseket, ha szükséges)
    Gazda: Felicity61ID: 2868206

11. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, egy kilépés majd visszatérés után ellenőrizd a szigeti menüben a készletedet a titokfákkal.
    A szigetre érkező titokzatos csemete elnevezése "Medve-sziget" talányos tiki-fa. Garantált fa: Csillagalmafa

Nézz szét a területeken is, hogy hová helyezted ki azokat.

12. Piroska66

Piroska66 Fórum-zöldfülű

Piroska66 id:55131858

13. Felicity61

Szia! Minden szokásos ellenőrzést megtettem, frissítettem, ki-beléptem. Sem a csillagalma, sem a 27 maradék fám nincs meg, csak az a 3 , amit kihelyeztem. (Úgy gondolom, ha véletlenül mellékattintok, és fát veszek, nem csomagot, akkor csak 1 darabot tudtam volna kiültetni)

14. mamarygen

Sokféle elnevezésű titokfa lehet a menükben, gyakorlatból is tudom.

Azért adtam meg az akciós talányos tiki-fa csomag nevét.
    Amíg nem fejlődik ki, addig ezzel a névvel olvasható a kihelyezett talányos csemete a buborékban.

Az ellenőrzés szerint
    2017-10-20 16:24:56 órakor teliholdas csomagot vásároltál.

2017-10-20 16:23:57 órakor farmos csomagot vettél.

A szigetre nem vásároltál!

15. mamarygen

Eddig 8 szomszédod van státuszon, teljes értékűen.

4 gazda még nem igazolta vissza a meghívásodat, szomszédjelölésedet. Ők halvány színű ikonnal vannak a listádban.
    Amikor a visszajelölés meglesz, a terület is gazmentessé válik teljes egészében.

16. Piroska66

Piroska66 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen

17. Felicity61

Köszönöm a segítséget

18. vekony1

vekony1 Haladó

Hova tüntek a rekeszek?? nem tudom milyen serkentők vannak kint, ID 21026418

19. mamarygen

Szia!

Tedd meg kérlek, hogy első lépésben kilépsz a farmról, majd visszatérsz oda. Így ellenőrizd a rekeszeidet.

Ha nem látod úgy sem, akkor egy rutin takarítással megoldhatod a helyzetet.

20. vekony1

vekony1 Haladó

Köszi!! a sokadik ki-be lépegetéssel,rendbejött.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.