Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. henrygazda

henrygazda Junior szaki

Sziasztok egy olyan problémám van,hogy a tenyészállatoknál a piacon a tűzoltó elefántnak magasabb az ára,mint a nála értékesebb asztalos elefántnak a maximm ára..... egy 0-val kevesebbet enged

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Rendben megkaptad a bölény ólat.

Kihelyezted a szédült szántódra már. (2 ilyen ól termel nálad.)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Ez a dinamikus piac csodája!;)

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A dinamikus áraknak megfelelően lehet ilyen árkülönbség.

Ha nincs vásárló, akkor nem mozog az ár.

Érdemes figyelned, hogyan alakul, módosul-e felfelé az az áru ára, amilyet te szeretnél eladni. Van-e kereslet rá, vagy csak kínálatként látható a tenyészett állat egy hétig a piacon.

5. henrygazda

henrygazda Junior szaki

nem érted a problémát szerintem. Nem az ár mozgással van a baj,hanem azzal,hogy az alacsonyabb árértékű elefántnak nagyobb árat enged a rendszer,mint a magasabb értékünek.... Pl. A 5. szintű tűzoltó elefánt árnak 5 millió van fent. A 6. szintű (4 tűzoltó elefántból készült) max. ár amit a rendszer enged 3.9 millió....

nem éri meg felrakni...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.17
  6. chubac2

chubac2 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni, most cserenapkor felajánlottam 1 bölénykifutót 1 krokodiltóért, vége a cserenapnak, de egyik sem került a pajtába, köszönettel
    chubac2 ID: 19308216

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Elhisszük, hogy jelenleg így van, de a dinamikus piac így működik.

8. |Tamás|

Szia!

Ezt magadnak törölni kellett volna az ajánlatok közül, így azonnal tudnád használni. Nem törölted, így sem veszik el, de így pár munkanapba belekerül, mire a rendszer visszakönyveli. Türelem.

9. henrygazda

henrygazda Junior szaki

szerintem a rendszer nincs jól beállítva,ha 4 db 5 milliós értékű elefántot berakok tenyészetbe és a köv fokozatú elefánt piaci legmagasabb értéke amit enged 3.9 millió....ez vicc kicsit,de ha ez a normális...? Akkor az elefánt tenyészetről le is teszek.

A többi állatnál nem tapasztaltam ezt

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.10.17
  10. chubac2

chubac2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, ráér csak féltem, hogy elveszik.

Álomhajsza76 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Amit most 4-5 millióért enged, abból nagyobb forgalom volt a piacodon, mint a soorn következő értékűből. Majd ha nem visznek a 4-5 milliósból, akkor annak sem lesz akkora értéke a piacon.

Hidd el, jól van beállítva a rendszer.

Kérlek, fejezd be a dupla postok írását, mert nem engedélyezett a fórumon.

12. Liliom44

Liliom44 Haladó

Két szomszédomtól kaptam krokodilt. de csak az egyik érkezett meg. Szomszédaim .:kisvirág:. és LAKATOSRajmund. Mivel nem tudom, hogy melyik érkezett meg, ők nem tudnak reklamálni. Ha utána tudtok nézni, megköszönném.
    ID 4820190

13. henrygazda

henrygazda Junior szaki

Akkor ha nagyobb a forgalom egy terméknél drágábban lehet eladni,mint azt amiből nincs fent egy darab sem és nagyobb lenne az értéke. Keresem a logikáját de nem találom ne haragudj és nem kötekedni akarok. Mindegy így jártam el van a raktáramban, majd néha leporolom.

14. |Tamás|

Szia!

.:kisvirág:. -tól kaptál csak ajándékba krokodiltavat 2017-10-22 22:19:50-kor.

15. |Tamás|

Ahogy mondod. Gép forgalmi adatokból tudja megmondani, hogy mekkora rá a kereslet. Ő "csak" egy gép. Elvisznek belőle többet, akkor fel lehet tornázni az árat a csillagos égbe...

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. kokino53

kokino53 Utánpótlás-írogató

Kis segítséget kérnék. Nem tudom a Kísértet járta kúriába kirakni a tárgyakat. A váza ikon alatt próbálkozom, egy párat sikerült kitennem, aztán a nem odavalók jelennek meg, most meg már meg sem jelennek az odavaló tárgyak. Valamit nem jól csinálok? Köszönöm a segítséget előre is.

17. |Tamás|

Szia!

Csak néhány dekorációs tárgy helyezhető ki oda, nem minden. Rendelkezel olyanokkal ami kirakható oda?

itt a pontosnak vélt lista

18. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Üdv!
    A csere termékeim,amik nem keltek el,hova kerültek? Mert nincs a raktáramban :-(

19. Némó2004

Némó2004 Fórum-zöldfülű

Szia. Olyan problémám van, hogy már sokadjára jelzi a pékség, vagy a lekvárfőző műhely, hogy kész az alap (pl. piskótatészta) viszont nincs meg. Elveszik a sok termék, a só, a zselécukor :( mit tegyek? köszönöm szépen a segítséget! User ID7496340

20. |Tamás|

Szia!

Amennyiben törölted volna az ajánlatot míg az event tart, akkor azonnal használni tudnád, így viszont kell pár munkanap, mire a rendszer visszakönyveli. Természetesen a tulajdonodba vissza fog kerülni.

Álomhajsza76 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.