Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem veszik az el, csupán az alap dolgok nem jelennek meg a polcon. Tovább kell még sütni/főzni őket, hogy használható termék legyen belőle.

2. Gyalogkakukkk

Gyalogkakukkk Fórum-zöldfülű

Szerencsére még egy szüret belefért, amivel sikerült befelyeznem. (Legalábbis remélem.);)

3. HorváthFáta

HorváthFáta Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!Szeretném a segítségeteket kérni! A testvérem farmján minden él és mozog, míg az enyémen csak mint egy fotó. Unokám szerint és szerintem is így sokkal uncsibb. Tudok valamit tenni, hogy megváltozzon az enyém is? Előre is köszönöm!! További jó munkát!

4. |Tamás|

Szia!

Egyszer már feltetted pontosan ugyanezt a kérdésed.

Kérlek olvasd el a választ

5. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szép napot !

Tegnap a repülőre feltettem 2- rozsaszin makitombolót, bölényért csere gyanánt, Nem voltam itthon mikkor vége lett, így fent maradt a repülőn. Kérdésem vissza kapom e őket? Előre is köszönöm ha utána néznének.

6. |Tamás|

Szia!

Természetesen vissza fogod kapni, csak beletelik pár munkanapba, mire a rendszer visszakönyveli. Türelem.

mebajah kedveli ezt.
  7. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm.

8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia Tamás!
    azt szeretném megkérdezni van-e arra lehetőség, hogy megnéznétek nekem elküldtem egy rózsa nyuszit grétalevente23 gazdának,
    ma kérdezem megkapta-e és azt mondja nem:cry:
    az én Id számom 16307977 név kutyaszálló
    úgy emlékszem tegnap küldtem neki a napi ajándékkal:music:

9. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia! Segitséget kérek! A gombardö 1-nélmegszereztem a kristálygömböt , de most nem találom sehol. Ha megnéznéd . akkor nagyon köszönöm! Az ID számom: 1412578 Üdvözlettel: Zsóka56

10. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Másnál is lassú,forog a napraforgó virág a játékba?Mert nálam katasztrófa!

11. julinéni44

julinéni44 Járnitanuló

Lajhár tempóba kapcsoltak, csupa öröm!

farmer_puma28 kedveli ezt.
  12. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Az éléskamra polcán találod, mint felhasználható terméket!

13. Angyalszárny

Szia!
    2017-10-22 22:03:10 ekkor küldted el és meg is kapta grétalevente23
    ott csücsül a menüjében a keresett ól!

kutyaszálló kedveli ezt.
  14. Angyalszárny

Szia!
    Játék oldalról nincs ilyen hiba, kérlek ellenőrizd a net kapcsolatodat és a gép takarításáról se feledkezz meg!

farmer_puma28 kedveli ezt.
  15. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

köszönöm szépen:inlove::inlove::inlove:

16. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm!

17. Bigesz

Bigesz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A rémnaptárban, tegnap kinyitottam a csomagokat. Aznap 2x is ránéztem, mert volt már olyan, hogy visszazárta a gép (de nyitva volt). Ma délelőtt már ismét azt jelzi ki, hogy zárva van és farmaranyért kinyithatom. Miként lehetne a problémát orvosolni, mert nem én hibáztam.

18. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Sajnos rossz hírem van!
    Nincs olyan, hogy visszazáródó ajándék. Ha kinyitottad akkor annak nyitva is kell lennie!
    A rémnaptár ismertetőjében is külön felhívták erre a figyelmet.
    Ha szeretnéd a sor végi ajándékot megkapni akkor sajnos nincs más megoldás mint FA-ért kinyitni a tegnapi ablakot.
    Sajnálom. :(

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rémnaptár.15631/#post-764170

19. rojo57

rojo57 Járnitanuló

Szia. Nem kaptam meg a bölényt, 2 db ólam volt ez lett volna a 3. amit át akartam küldeni a másik farmomra. Mivel 23-án cserélte el velem valaki, már nem emlékszem a nevére, nem találtam a raktárban és azután irtam , hogy nézzetek utána légyszíves. Most újra ezt kérem leírom a farmnevem ismét. rojo57 ID:8845589

20. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Ugyan így jártam Axolot csere gőtére , de a göte sehol hiába írtam feljebb. Persze az axolot eltünt. Szia

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.