Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rojo57

rojo57 Járnitanuló

szia !,írtál a supportnak is? Mert ezután már csak az marad. legalábbis én oda fogok irni. ha nem kerül ide.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megtennéd, hogy megírod, honnan volt a nevezett farmodon 2 bölénykifutó?

Mikor és hogyan szerezted?

A tegnapi kérdésedre kaptál választ az ellenőrző panel adatai alapján.
    Nem légből kapott ötletből született a válasz számodra!

3. mamarygen

Szia!

A cseréd milyen felületen történt? Ajándékozással vagy a "léghajós" cserével?

Mely napon tetted ki az ajánlatodat? Tudsz adni információt arról, mikor vált ténylegessé a csere?

4. Bigesz

Bigesz Utánpótlás-írogató

Ilyen nincs és mégis van esete.
    Szinte a kezdés óta játszom, tehát nyugodtan mondhatom, hogy igenis van ilyen! Többször előfordult az évek alatt és nem csak velem.
    Ha tehetem naponta többször ránézek, hogy biztosan ki van-e nyitva és bizony ki volt.
    Korrektebb lenne azt írni, hogy nem tudtok mit csinálni, mint azt bizonygatni, hogy nincs ilyen vagy a felhasználó a hülye.

5. mamarygen

Szia!

Az elmúlt évekre utalnod már felesleges, mert az elmúlt.
    Nem azért írtam ezt, hogy bosszantsalak!

A most számít!
    Ha a Rémnaptárban ott van a kék+ jeles ikon, akkor azt az ajándékot időben sajnos nem kattintottad le.
    Döntsd el, hogy megéri számodra FA-ért nyitni, vagy marad minden így. Nem fogod azonban megkapni a sorvégi jutalmat és a végső ajándékot sem. :(

Meg kell várni a "rövid" animációt, a csillogó képeket, majd azután átlépni más területre.
    Tisztában vagy azzal is bizonyára, hogy az adatoknak a gépedről a szerverig el kell jutni, majd a visszaérkezéshez is idő kell, amit láthatsz is, ha várakozol a naptáras ablaknál.

6. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

szia a segítségedet kérem a mostani albíno vámpírtojást szeretem volna megvásárolni de nem találom a gazdaboltban frissítetem ki -be léptem töröltem a böngészési előzményeket megcsináltam a cclear tisztitóval még sincs ott

7. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

bocs látom holnap 14:00 tól él

8. rojo57

rojo57 Járnitanuló

Ugy látszik, hogy mégis légből kapott, hogy téged idézzelek! Mert ha alaposan megnézted volna, akkor látnod kellene , hogy az egyiket a multkori cserénél szereztem, a másik meg titokólból lett. Vagy ha nem ahhoz a panelhez van jogosultságod akkor nem kellett volna válaszolni, hanem egy másik módinak szólni aki meg tudja nézni. A léghajóra raktam fel amint azt is írtam még az elején. Egyébként nem hiszem, hogy akkora problémát jelent a játéknak, hogy megkapjam ami jogosan megillet.

9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nem tudom mi történt de nagyon lelassult a játék, tisztitottam és mindent megcsináltam és mégis sokat kell várni, mire aratni tudok, virágok forognak és lefagy a játék.

dörikati kedveli ezt.
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Konkrétan mit jelent a holnapi eventnél az eventes terület?Jobb lett volna kiírni,hogy ez és ez...

11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves rojo57!
    Csak, hogy tisztázzunk pár dolgot.
    1. A munkatársam szavát ne vond kétségbe! Ő azokat az információkat közvetíti a játékos felé, amit az ellenőrző panellel rendelkező moderátor neki továbbad. Tehát nem az a moderátor nézte meg, akit te pökhendin kioktatsz. Aki pedig megtette, nem hibázott. A kérdésedre pontos választ adott.
    2. Ezen a farmon 10.20-án cseréltél bölény ólat és nem 23-án. Alaposan megnéztük, hidd el. Nem is lehet "nem alaposan" megnézni.
    3. Cserével jutottál hozzá a meglévő két bölény óladhoz. Egyikhez 10.20-án a másikhoz pedig 08.11-én.

Tehát még egyszer válaszolva az eredeti kérdésedre: megkaptad azt a bölény ólat, amit a mostani cserenapon szereztél.

*bálint* kedveli ezt.
  12. mamarygen

Szia!

Olvastad feltehetően az event-kalendáriumot még a hónap elején.
    Az a holnap kezdődő esemény az event-berek területen lesz.
    Ideiglenes eventes terület. (Rackó régebbi ajándékosztó asztala helyén van ez a rész.)

13. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Szia! Ott történt a csere, ahol 5db-ot lehetett feltenni és úgy emlékszem 21.én de nem biztos. köszi

14. mamarygen

Október 20-án megtörtént a csere.

Majd október 21-én tovább cserélted ez a gőtelakot Édes szerenád dekorra.

Ezt elfelejthetted.

15. kegyesand

kegyesand Aktív író

Üdv. A Bahamaszigeten van a paradicsomfa. Már többször arattam, azonban nem találom a B,fáknál termését. Vajon hova gyűjti? Köszönöm.

16. mamarygen

Szia!

Tamarilló néven keresd, akkor meglesznek a paradicsomfa termései.

17. rojo57

rojo57 Járnitanuló

Kedves BackOffice!

A dolog tisztázása végett írok ismét:
    Egyáltalán nem oktattam ki , főleg nem pökhendien a kollégádat! Ha mégis úgy hangzott akkor elnézést kérek! Én csak segítséget kértem, és a kedves kollégád vonta kétségbe a szavaim, mert nekem kell bizonygatni, hogy mikor és hol szereztem. Hidd el a szemem még jó és 10. 23. volt mellé írva. De szerintem nem ez a lényeg, hogy 20-vagy 23. Továbbiakban nem szeretnék ezen vitatkozni, már régóta játszom, nem bosszantom magam, mert ez egy Játék!
    További szép napot!

BackOffice kedveli ezt.
  18. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Köszönöm az infót <3 Nem izgultam,csak furcsa volt hogy nem találom :)

19. kajla

kajla Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! elnézést, tudom, hogy korán van, de akinek dolgozni kell menni annak korán kell kellni, jelezni szeretném, hogy a játék használhatatlan 10 perce próbálok belépni ha véletlenül sikerül akkor egyik farmról a másikra nem tudok lépni. Gépem letakarítva, próbálok ki-be lépni, frissíteni de a helyzet változatlan.

20. mokucibaba

mokucibaba Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni, mivel eltüntek a cukorjuhar fáim. A fejlesztések meg vannak. Még a boltban sem tudok venni, mivel ott sem találok egyet sem.
    Gazda: mokucibaba
    ID: 41078441
    A választ előre is köszönöm!

:DElnézést, csak arréb került a J és a K betüs fák közé!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.10.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.