Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bsand59

bsand59 Aktív író

A tündérházikó nem számol vissza F5 frissítésre sem, csak az oldal újratöltésére

2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Sajnos az F5 billentyűvel való frissítés nem mindig működik, ki tudja miért?
    A legbiztosabb módszer egy ki-belépés vagy az oldal újra töltése a böngészősáv végén lévő környíllal.

zoldliget kedveli ezt.
  3. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Az észrevételeket jeleztük a központ felé, sajnos egyebet nem áll módunkban megtenni.

-ágianyu33-, zoldliget és *bálint* kedveli ezt.
  4. vizor128

vizor128 Haladó

Az állatetetés és aratás problémáját a felröppenő animációk akadályozzák. Amíg van felugró animáció (állat, trágya, szerszámok, stb.) addig nem enged kattintani az adott területre. Ha a menüben a beállítások/további beállítások/betakarítás animációját kikapcsoljuk, akkor megoldódik a probléma csak épp nem látszik, hogy mi ugrott fel.

Minimaci kedveli ezt.
  5. péteriágnes

péteriágnes Haladó

sziasztok.a teliholdas farmon se működik a répás-almás csatni?

6. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

De igen, ott eddig is működött és most is működik.
    Kizárólag az új event területen nincs hatása a mostani eventnövények egyikére sem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Utoljára szerkesztett: 25.10.17
  8. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok! Nálam a vásárlásnál merültek fel problémák,óriás kosarat akartam vásárolni,folyamatosan hibát jelzett. Amikor végre sikerült,csippant az sms a banktól,levételre került az összeg (2140.- ft.),majd jött a szürke kép,hiba lépett fel.Mi van ilyenkor??? Melcsi

9. péteriágnes

péteriágnes Haladó

netbankod van?meg kellene nézni hogy tényleg le vették-e?az sms az sose mérvadó.

10. melcsi67

melcsi67 Haladó

Menet közben megérkezett,nem tudom mi volt ez a szürke alapú hiba üzenet,eddig sosem volt.Köszönöm!

péteriágnes kedveli ezt.
  11. gjozsi44

gjozsi44 Haladó

Akkor biztos így volt ,köszi.

12. Antata

Antata Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ma nagyon nem lehet haladni a farmon. Az állatok etetésénél a pelröppenő tallérok amíg le nem esnek addig klikkelgetek legalább hatot feleslegesen. Ugyanez a növények esetében amíg egymás mögötti vagy előttit szeretnék leszedni nem megy. Így élvezhetetlenné válik a játék. Nem 1 éve játszom napi szinten, de egy rendes gazdának van pár dolog már kipakolva minden területre szerintem bőven. Ez nem kevés felesleges idő! Fogtok-e ezen javítani?

magdalena1967 és akniron kedveli ezt.
  13. akniron

akniron Utánpótlás-írogató

Nálam ugyanez a helyzet, többszörösére nőtt az aratási idő...

magdalena1967 kedveli ezt.
  14. beador

beador Haladó

hát igen borzaszto lassan lehet iy aratni és haladni is

15. bajnok05

bajnok05 Fórum-zöldfülű

Nálam is lassan megy. Nekem még event növényem sincs.

16. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Amíg a probléma meg nem oldódik addig azt tudom javasolni, hogy a beállításoknál kapcsold ki az animációkat!
    Mindet! Tehát, földek animációja, betakarítás animációja és az ablakanimációkat is.
    Valamennyit segít a problémán, ha nem is tökéletes megoldás.....

Antata és magdalena1967 kedveli ezt.
  17. pubi50

pubi50 Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom ti is tapasztaltátok, hogy miután elindult az új event nehezebb betakarítani az állatokat, sőt még a fákat is. Már fáj a kezem, mert egy terület betakarításához rengeteget kell kattintani.

18. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Az eventnövényt kizárólag az ideiglenes event területen fogod megtalálni.
    A térképen keresd meg az alábbi képen látható területet, tegyél ki földeket és ott megtalálod az eventnövényt.

A feladat az eventórából és az ideiglenes event területről érhető el.

19. Antata

Antata Utánpótlás-írogató

Á! Köszi! ez bejött! ;)

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Valaki segítsen, hogy a beérett 2-es szintű tündérházikót (azzal együtt hogy 3-asnak mutatja) miért nem tudom learatni? A számítógépgép takarítása megvolt. A kézi aratás helyett beadja a fejlesztés és a gyorsítás ikonját. Az aratógép meg mintha tudomást sem venne róla.Gazdanév : franyo121 ID szám : 36281016
    És végül egy kép róla : http://kephost.com/image/BfKu
    Esetlegesen egy kis nehezítés az event teljesítéséhez, mert túl könnyűnek találtatott?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.