Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mánia5

mánia5 Utánpótlás-írogató

sziasztok!én sem tudom leszedni a tündérházikót pedig beért

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Sziasztok

Próbáljátok meg frissíteni a játékot vagy kilépni és vissza. Személyes tapasztalat, nálam megoldotta a problémát.

*bálint* kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Kijelenkeztem. A számítógép újra indítva! Belépés a Farmeramába, eredmény nélkül. A tündérházikó továbbra is arathatatlan! Valamivel hathatósabb segítségek kérek!

magdalena1967 kedveli ezt.
  4. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! nálam a böngészősáv végén lévő kör nyiílal sem megy. Hasonló tapasztalat, az előttem szólókhoz csatlakozom:(:(:(:mad:

5. Firecats

Firecats Fórum bárója

Beléptem és ellenőriztem, a farmodon a házikó jelenleg 3:58 percről számol vissza.

6. franyo121

Újabb számítógép újraindítás után végül kézzel sikerült learatni a házikót. Az aratógép továbbra sem foglalkozik vele!

7. .Esteria.

.Esteria. Utánpótlás-írogató

sziasztok!csatlakozom én is,nálam sem aratható a tündérházikó!frissítés ki-be lépés megvolt:(

8. franyo121

Köszönöm szépen a visszajelzésed, de pont a hozzászólásod után írtam az eredményem!

Firecats kedveli ezt.
  9. .Esteria.

.Esteria. Utánpótlás-írogató

még egy ki-belépés után sikerült!

10. sanyi0630

sanyi0630 Járnitanuló

Ez valami katasztrófa... Tiszta bénának érzem magam, olyan lassan megy az aratás, levettem a grafikát, de most meg így azt vettem észre, hogy magára a fára vagy ólra, földre se mindegy hogy hova van kattintva, földnék az alsó sarka környékére kell, ólnál az oldalához, fáknál meg megint csak a jobb alsó sarkához...

Ezzel gyorsan kezdeni kell valamit, mert így elég gáz.

11. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Ugyanez a helyzet nálam is :( sajnos.

mindennévfoglalt1280 kedveli ezt.
  12. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok!
    Nekem nem engredi leszedni a házikót..... egyszerűen... csak a fejlesztés,
    vagy az érésidő csökkentésre engedne klikkelni.
    Most mit tegyek?

13. noodli78

noodli78 Fórum-zöldfülű

Nálam is ez van, nem engedi learatni a házikót

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Géppel nem lehet leszedni a beérett házikót csak kézzel. Ki és belépést is próbáljátok meg ha nem sikerül.

15. zorcso

zorcso Aktív író

Na ebből már nem lesz event.... lehet én nem küzdök tovább....
    megint valami hiba van...
    Nekem eszembe sem jutott géppel leszedni... de kézzel sem engedi.. az van amit föntebb írtam. Sajnos.

16. franyo121

Kérlek olvass vissza! De ami megoldotta, az kétszeri ki-, belépés után kézzel tudtam aratni a tündérházikót!

17. zorcso

zorcso Aktív író

KI-beléptem... és most sikerült.

18. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Semmi nem működik rendesen!!! Az etetés katasztrófa,és a földeket sem lehet a megszokott tempóban aratni!!! Sok a hiba mostanában,a sok fejlesztés a játék normális működésének a rovására megy..:(

Liliomfalva és zoldliget kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A hiba elhárításán már dolgoznak a központban. A türelmeteket kérjük addig.

20. Liliomfalva

Liliomfalva Utánpótlás-írogató

Tiszta kínlódás, nem tudok aratni, egy állat ellátása 2 perc!! Kézzel aratok, vetek, így sosem érek a végére! A sok újítás helyett, inkább a zökkenőmentes játékra kellene több időt fordítani!!

Evita-55 és petya2007 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.