Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Angyalszárny, köszönöm szépen a válaszodat, a Vadaskerben most anakondák vannak. A sima Bahásról tűnt el. Az esőerdőben ott van . az volt a régebbi. Nem tudom hova tűnt. Várom válaszod, amit előre is köszönök .
    Az lehet, hogy akkor cseréltem, de azóta akkor is kettő volt, még tegnap is .

2. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Szia Tamás.
    Nem jött a Supprttól válasz pedig az ismetetőben azt írják hogy pár óra múlva válasz jön és ne küldjünk újabb levelet.
    Még nem adom fel de keresem a másik megoldást.
    Azt valaki nem tudja hogy a megrendeló ablakban hol lehet visszaállítani a zászlót magyarra ?..mert az lehet a nyitja a problémámnak ahogy Te is mondtad tegnap Tamás...

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Support biztosan válaszol a regisztált email címre!
    Kérlek ellenőrizd a bejövő mappát és a spam mappát is, hát ha oda került a levél.
    Zászló visszaállítása mindenképp Supportos ügy, és először biztosan egy választ fogsz kapni, amire még majd reagálnod kell.

4. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Köszönöm...megnézem a többi mappát

Egyenlőre egyik mappába sem érkezett a Supprttól válasz.
    Várok... :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.17
  5. |Tamás|

Amennyiben hozol egy ticket számot, akkor utánanézetek, hogy hol áll az ügyed.

6. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Határozottan emlékeztem, hogy kipörgettem, de akkor valószínűleg összekevertem egy másikkal.... Így nem csodálom, hogy nem találtam :) Köszönöm a segítséged!

mebajah és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  7. birofne

birofne Junior szaki

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni! Két böngészőm van Mozilla Firefox és Google Chrome . Eddig mind a kettőben tudtam játszani, de valamit elkattintottam a Firefox-on játék közben így bent vagyok a farmon de a fakereten belül üres a tér . Légyszíves nézd meg mit rontottam el mert én nagyon nem értek a számítógéphez. Előre is köszönöm : birofne ID 20955823

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mindkét böngészőben hasonló a helyzet? Csak a keret látszik?

9. havastamas

havastamas Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy a farmnevemet meg lehet változtatni? Ha igen, akkor hogyan? Köszönöm!

10. birofne

birofne Junior szaki

Nem , csak a Firefox-on

11. mamarygen

Szia!

Hivatalosan az alábbi változtatás lehetséges:

A farmnév nem változtatható meg, csak kivételes esetben. Pl.: ugyanazon néven több farm is regisztrált, vagy elfogadhatatlan (obszcén) néven került sor a regisztrációra.
    A support dönt ebben a kérdésben.

12. mamarygen

Feltételezem, hogy a flash player kiegészítő programelem nem működik azon a böngészőn.

Mi nem tudjuk ellenőrizni a Te géped állapotát.

Ehhez helybéli segítséget kell kérned.

Javaslom tehát, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Ha ezt letöltötted és telepítetted a számítógépedre, kérlek végezd el a következőket:
    Távolítsd el a számítógépedről a FlashPlayert a gyártó (Adobe) külön erre kifejlesztett programjával, melyet itt tölthetsz le:
    http://kb.adobe.com/selfservice/viewContent.do?externalId=tn_14157&sliceId=1

Ezután telepítsd újra, ezt ismételd meg akár többször is.
    A legújabb FlashPlayert innen töltheted le: http://www.adobe.com/go/EN_UK-H-GET-FLASH

A régi letörléséhez, és az új telepítéséhez segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21602

Ha a fent leírtakat elvégezted, akkor létrehoztad a játék számára optimális környezetet.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. birofne

birofne Junior szaki

Huhhh . Köszönöm szépen ! Úgy érzem nem lesz játéklehetőségem csak egy böngészőn. Sajnálom !

14. birofne

birofne Junior szaki

Én úgy emlékszem a fakeret jobb felső sarkán (amivel a játék keretezve van ) volt egy kis írás és arra rákattintottam és attól kezdve eltűnt a kereten belüli farm. Tehát be tudok lépni csak keretn belül hiányzik a fák ólak föld

15. |Tamás|

Szia!

Ez Flash player problémára utal, ami viszont elengedhetetlen a játékhoz. Kérlek nézd át a számítógéped beállításait.

16. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

207 óra van még az állattenyésztésből az aratógépen, mégse tudom tenyésztésnél beírni a darabszámot.
    Minden funkció működik a farmon, csak ez nem. Mi lehet a gond?

17. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Kedves Tamás!
    Fenti segitséget ugyan egy gazdatársamnak ajánlottad fel, de én is hasonló cipőben járok, /zászló visszaállitás/ nekem is tudnál segiteni ha hozok egy ticket számot?
    Válaszodat előre is köszönöm
    juditka53

18. |Tamás|

Szia!

Természetesen ha hozol ticketszámot, akkor utánakérdezek, hogy áll az ügy.

19. |Tamás|

Szia!

Az aratógép arat, a tenyészrobot tenyészt ;)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. juditka53

juditka53 Fórum hercege

A szám: 2017102137008978
    Köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.