Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kérlek, keresd fel a játék supportját az adott probléma miatt.
    Jegyezd le az Általános kérdések témacsoportot választva, milyen feladatért kellett volna ezt megkapnod.

A leveled legyen 140 karakternél hosszabb terjedelmű.

A regisztrációs e-mailedre érkezik majd a válasz.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm!

Lindus1226 kedveli ezt.
  3. csutak007

csutak007 Haladó

Sziasztok! Na még egyszer leírom! Létezik a gazdaköriben egy "LOMBKORONAHIÁNY" event, aminek a negyedik feladat teljesítésének az ajándéka 5 gereblye,12 szuper táp, 11000 csp és 30000tp! Na ezeket hiányolja Csutak007 gazda akinek az ID38344403 száma!

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Írtam választ számodra, mit kellene tenned.

Sajnos több topicban is jelezted a problémádat... ez is zavart kelthetett nálad. Nem tudtad, hol olvass.
    Legközelebb egy segítségkérőt használj!

Itt a link, kérlek ezt kinyitva olvasd a teendődet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-852#post-787630

5. kicsikekacsa

kicsikekacsa Fórum-zöldfülű

Nem oldottam meg, még nem teljesítettem. Oda szeretném beadni, de nincs mit, mert nem kaptam meg. Tegnap 14 órakor vártam az event indulást. Akkor láttam az új gazdaköri feladatsort, amibe mindent beleadtam, amit tudtam. Gondolom ezért nem kaptam meg, mert tegnap még nem volt játékba a gereblye. A gazdaköri feladatsorok megjelenése csak egy hiba volt, mert később eltűntek. Ma onnan folytathattam, ahol tegnap abbahagytam, gereblye nélkül.
    Nem tudom, hogy a többi jutalmat megkaptam-e, ez feltűnt, mert új dolog a játékban.

Kérlek írjátok jóvá a hiányzó 5 db gereblyét.
    Köszönöm előre is.
    ID: 17125898

6. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Sziasztok! Nem oldottam meg, még nem teljesítettem. Oda szeretném beadni, de nincs mit, mert nem kaptam meg. Tegnap 14 órakor vártam az event indulást. Akkor láttam az új gazdaköri feladatsort, amibe mindent beleadtam, amit tudtam. Gondolom ezért nem kaptam meg, mert tegnap még nem volt játékba a gereblye. A gazdaköri feladatsorok megjelenése csak egy hiba volt, mert később eltűntek. Ma onnan folytathattam, ahol tegnap abbahagytam, gereblye nélkül.
    Nem tudom, hogy a többi jutalmat megkaptam-e, ez feltűnt, mert új dolog a játékban.

Kérlek írjátok jóvá a hiányzó 5 db gereblyét.
    Köszönöm előre is.
    ID: 236505516

7. KotroczAnna

KotroczAnna Utánpótlás-írogató

Sziasztok én is beadtam a gazda körbe amit csak tudtam én sem kaptam meg agereblét atöbbit nem tudom megkaptam e mivel azokból nemtudom mennyi volt köszönöm ID 39857060

8. mohamed1950

mohamed1950 Járnitanuló

Sziasztok ! Én se kaptam meg az 5 db gereblyét a gazdaköri feladatban , tud valaki segíteni ebben ? ID 2296083

9. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

A tenyész rénszarvasok másnak is eltűntek a pajtából vagy csak nálam tűntek el? Kivonásra kerültek beváltás nélkül vagy csak valami hiba csúszott be?

Felhasználó: Anikó2014
    ID: 50487073

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Fórumon kérdezhetted volna egyben is, viszont sajnos ezt csak a Support tudja megoldani, ahova külön kell írnod.

nemethnagyi kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

nemethnagyi kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

13. |Tamás|

Szia!

Rénszarvasok egy régebbi event kapcsán tenyészthetőek voltak, most viszont nem azok.

14. ramking151

ramking151 Fórum-zöldfülű

Szia. Kellene lenni a pajtában palládiumos tenyészetemnek, Nem találom! Utána tudnál nézni? előre is köszi a segítséget. ramking151 ID: 53699766

15. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok! Nekem az a bajom, hogy immáron negyedszer beadok 5 db cukorzseléhez szükséges anyagot, beírja az időt, elkezdi a főzést, majd amikor a répás almás csatnit akarom betenni, 1 db alapcsatni van a négy helyett.. nagyon bosszantó, mit ehetek?

16. |Tamás|

17. |Tamás|

Szia!

Pontosan mi is a gond, mert ez elég zavarosra sikerült.

Beteszel főzni 5 db cukorzselét. Utána mi köze van az alapcsatninak és a répás-almás-csatninak hozzá? Egyszerre egyet tudsz csak főzni.

18. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

Érdeklődöm hogy miért tűnik el mindennap a raktárból a mókusokból????? ID:23818392 csőrős47

19. csutak007

csutak007 Haladó

Sziasztok! Ugye-ugye! nem csak én hiányolom azt az átkozott gereblyét! Többen is megcsináltuk az event azon részét ami ajándékként 5 db gereblyét is ígér!

20. |Tamás|

Szia!

Azért fordult elő, mert a hivatalos időpont előtt amikor véletlenül megjelent, akkor csináltátok meg!

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.