Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Terményes ól alapállatot is fogyaszt.

2. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

És melyik ez az Ól ami eszi a mókusokat?????

3. cass0129

cass0129 Haladó

azt hiszem a textilmalom

4. |Tamás|

Textil malom mókustápot és alap mókus állatot fogyaszt.

5. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

Az a baj hogy most nem használom, a mókusok meg mindennap fogynak!!!! Ez hogyan lehet??? Eltűnik 4-6 darab naponta!!!!

6. babo0810

babo0810 Aktív író

szia bocsánat ha nem jó helyen kérdezem de nem emlákszem valamire ráklikkeltem ami farmaranyat von le az utóbbi 3 órában történt azt hiszem megnéznéd légyszives előre is köszönöm ID:15518191 üdv babo

7. |Tamás|

Számomra csak az az érdekes, hogy állításod szerint nem használsz egyet sem.
    Szerintem 6 ólat is használsz.
    csőrös.png
    Képet most készítettem a farmodon. Számomra még az is érdekes, hogy játékostárssal együtt elmondtuk, hogy textilmalom okozhatja a gondot, 3 területen nem néztél körbe alaposan, hogy biztos nem maradt-e kint.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Mai napodat hozom
    2017-11-25 08:18:36 - Ólválogatás indítottál 15 FA-ért
    2017-11-25 09:14:19 - Vonatot indítottál 25 FA-ért
    2017-11-25 10:31:23 - Ismételten egy vonat 25 FA-ért.

Ólválogatás az mindenképpen FA költés, viszont a vonatra ha ügyelsz, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű pont a betett ólakból, akkor az ingyen lenne.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. babo0810

babo0810 Aktív író

köszönöm ugye a figyelmetlenség mit okoz további szép napot jó munkát

10. csőrős47

csőrős47 Járnitanuló

Bocsánat!!! Elnézést kérek!!!Valóban nem vettem észre.

11. csutak007

csutak007 Haladó

És akkor oda az össz beadott termény mert a megjelenés napján csináltam meg az eventet?Na azért mégsem én vagyok a hunyó! Ott az szerepel 5 gereblye! Kérem a gereblyémet, mind az ötöt!
    csutak007 ID 38344403
    Köszönöm

12. |Tamás|

2017-11-23 14:11:06-kor csináltad meg a feladatot. A feladatnak hivatalosan 24.-én 14:00-kor szabadott volna megjelennie, tehát 1 nappal korábban teljesítetted. Ez okozza a hibát. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

13. Helia100

Helia100 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A Csak tejshake! event 3. játékában mindkét csővezetéke elkészítettem, mégsem engedi indítani a folyadékot. Visszaszedtem a csöveket, újra csináltam, kiléptem a programból, mégsem engedi. Mit csinálok rosszul? Üdv: Helia100 ID5981368

14. csutak007

csutak007 Haladó

15. |Tamás|

Szia!

Van elegendő csővezetékdarabkád?

16. Gerike0414

Gerike0414 Utánpótlás-írogató

sziasztok. nem láttam sehol az ismertetőben , hogy nem lehet előre legyártani több szint vezetékét, és eltünt jó néhány darab. Ez hiba lehet vagy csak mindig az adott szint csöveit kell legyártani. Köszi a választ!

17. |Tamás|

Szia!

2 fajta csődarabka van. Egyenes és kanyar. Ennél több fajtát nem kell beszereznünk az eventhez.

18. Gerike0414

Gerike0414 Utánpótlás-írogató

ezt tudtam , csak egy ideig nem láttam amit legyártottam, de meglett , köszi

19. csutak007

csutak007 Haladó

Kedves Tamás! Mit csináljak én a supportal? A"lomkoronahiány" event most is ugyan úgy jelzi az ajándékok sorát mint 2 nappal ezelőtt! Akkor miért nekem van dolgom a hiba elhárításában? Megadtam az adatokat nézze át valaki! Köszönöm!

20. |Tamás|

Nos, akkor röviden vázolom, hogy mi is történt.
    Csütörtökön délelőtt BackOffice kolléganőm bejelentette, hogy új gazdaköri feladat érkezik pénteken délután a játékba.
    Sajnos, csütörtökön délután megjelent ez a gazdaköri feladat. Természetesen fórumon egyből felvetődött, hogy nem szabadna itt lennie, Mi azt válaszoltuk, hogy SENKI NE CSINÁLJA MEG! Rendben a készítők ki is vették a játékból a tévedésből megjelent feladatot. Voltak páran akik megcsinálták. Eltelt egy nap, péntek délután ahogy a hivatalos is szólt, megjelent újra a feladat a játékban.
    Akik csütörtökön megcsinálták a feladatot, nem gereblyét kaptak a feladattól, hanem szupertrágyát (elvégre hibás volt a feladat csütörtökön még). Feladat viszont készen van, ennek a problémának az orvoslására viszont csak a Support tud segítséget nyújtani, mert ha hiszed, ha nem, kötnek minket szabályok, aminek értelmében fórumon nem tehetünk semmit.

-ágianyu33- és újfarm53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.