Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kata1939

kata1939 Aktív író

kata1939 vagyok.ID:47168381 megcsináltam az event feladatot, a felhöre nemtudom a kitehetőket rárakni, mert azt irja ki, nincs az eszköztáramban.Megnéztem, nemkaptam meg az alpesi vizisi,szerves turmix, tarka marha kitehetőket.Kedves Tamás légyszives segits hogy meglegyenek.Köszi előre is.kata1939 voltam

2. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

bokaerzsi ID:9906183 Sziasztok a FARMEXPRESSZ-től nem kaptam meg egy titokzatos rakományt. 3-szor indítottam és csak 1 van meg.Ki és be lépés meg volt.Tud valaki segíteni. Köszi.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem, csak a felhősort váltottad ki, a dekorokat nem. Van bőven csillagos érméd, megtudod őket szerezni.

4. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján
    2017-11-24 23:01:33-kor indítottál egy vonatot melyet 2017-11-25 08:42:55-kor "szedtél le" és még ezen kívül 2017-11-25 13:51:27-kor indítottál egyet, ami még nem ért vissza. Több vonat nem került indításra erről a farmról.

5. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Köszönöm Tamás. Én úgy emlékszem hogy tegnap éjjel kettőt indítottam. A másodikat reggel arattam. Azért még egyszer köszönöm Tamás.bokaerzsi ID: 9906183

6. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Szia. Az csak hiba lehet hogy a rozsaszin elefant erteke csak 40...

7. |Tamás|

Szia!

Igen, valóban egy hiba, amit jeleztünk a központ számára, viszont ebbe az akcióba kicsi az esélye, hogy javításra fog már kerülni :(

8. emmike

emmike Utánpótlás-írogató

sziasztok szeretném megkérdezni miért nem kaptam meg az5 db gereblét a gezdaköri lombkoronahiány játékba beadtam a 60 méh meg a 60 mézet

9. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Felreertes ne essek nem akartam beadni :), csak ertek szerinti rendezesnel az 1.szintu olak koze keveredett.

10. |Tamás|

Szia!

Mikor teljesítetted a feladatot?

11. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Gazda: donkartacs07ID: 9741269
    T modik!

Szeretném ha megnéznék, hogy a "Farmexpresszel vagy 7-8 db vonatot
    küldtem el, melyből 1db talányost kaptam a sima alap földterületre, a többinek nyoma sehol. Azt ki is tettem az erdei tisztásra.
    Hol vannak a nyereményeim?
    Kérem nézzék át!
    Köszönöm!

12. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem az általad megadott farmot, rendben elérhetőek nálad a titokzatos rakományok 5+3 összesen. Kérlek, keresd meg a menüben és mivel Titokzatos..... a neve ezért én célszerűen a T betűnél keresném.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. anitaszat87

anitaszat87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Valaki tudna ajándékozni Magnólia fát? köszönöm

14. |Tamás|

Szia!

Ez sajnos nem lehetséges most, főleg nem help topicban.

mebajah és parrahviki12 kedveli ezt.
  15. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Üdv :)
    Én vagyok béna,
    vagy a frappé ollé eventben,a 3-as pályánál nem lehet egymás alatt elvezetni a csöveket?

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Csak akkor lehet egymás alatt a vezetékeket elvezetni, ha a megfelelő idomokat használod a pályán.

Van az eventablakban mindegyik pályához egy segédlet, a bal felső sarokban a kis négyzetre (pipa jelzi) kattintva egy megoldást mutat a játék. Ott akár az útvonalat megtekintve rájössz, mit vétettél.

Lehet ezt a segédletet használni a megoldáshoz. Jobb oldalon kell legyen annyi tartozék elkészítve, ami az indításhoz szükséges.

Álomhajsza76 kedveli ezt.
  17. klm45

klm45 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Már több mint egy órája a 8-as pálya elött dokkolok , s nem fogadja el , de én nem találom a hibát :( Kérlek segítsetek , amit lehetett végig olvastam , se ezek szerint valamit mégsem .

18. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Szeretném megkérdezni, hogy létezik-e olyan kimutatás, hogy a malomba mit tettem be. A csövekkel van gondom.

19. mamarygen

Szia!

Elegendő a malomban elkészített csőféleségek darabszáma a pályádhoz?
    Jobb oldalon a csöves alakzatok alatt látod a számokat xxxx/yyyyy --> mennyi áll rendelkezésedre/mennyi szükséges.

Ha piros valamelyik szám, akkor hiányban vagy az adott elemmel.

Az is gond lehet, hogy a csövek egymás alatt, vagy egymás felett nem megfelelően kereszteződnek.
    Ezt is ellenőrizheted, ha az eventablakban a bal felső sarokban látható kis négyzet pipájára kattintasz ... kiderülhet, mit nem vettél figyelembe.

20. mamarygen

Szia!

Megírnád konkrétan, mi a problémád?

Csak akkor lehet válaszolni, ha a konkrét szituáció ismert.

Mi a farmneved, az ID-számod?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.