Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte.
    Ma hajnalban 3 vásárlásod volt.
    5db. és 4 db. Benanee azaz farmos csemete és a 3. esetben az 5db. Santorini bahás csemete.
    Ebből gondolom hogy mindkét helyre szerettél volna vásárolni de a bahás helyett elsőre a farmos csemetét vásároltad.

2. villamkata

villamkata Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    meg szeretném tudni, ha lehetséges, hány darab borzongató fűzfám volt tegnapig, mert tegnap délután a betakarítás után (szerintem) 3 db-nak lába kelt,helyükre egyszerűen földdarab került (gombaerdőről van szó).
    Előre is köszönöm a választ
    villamkata ID 10397457

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek pontosítsd, mikor szerezted a hiányolt 3 borzongató fűzfát!

4. villamkata

villamkata Fórum-zöldfülű

Szia,
    sajnos nem gondoltam rá, hogy feljegyezzek ilyen fontos momentumot, szóval fogalmam sincs róla, 10 éve játszom, nem tudok visszaemlékezni minden történésre, talán az elmúlt 2 hónapban.
    Köszönöm

5. Angyalszárny

Szia!
    Két Borzongató fűzfád ki van téve a Gombaerőbe, a 3.nak nem találta kollégám a nyomát a farmodon az ellenőrzés során.

6. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hogy utána néztél!

7. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

Sziasztok a már megínt mint nagyon sokszor csak 55% -on tolja a talicskát a birka már egy fél órája a fórumra is kellett egy negyed óra mire itt tudok írni ezt kellene orvosolni a bignek tisztitva takarítva minden ezt kellene felterjeszteni nekik mert ezzel állandóan probléma van ezt nem veszi észre senki.

8. Angyalszárny

Szia!

Javasolnék rendszeres Cclener programmal történő takarítást a gépeden!

9. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

köszi de megvolt kb 20 perce ismételjem meg?

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Igen, illetve próbáld meg másik böngészővel a belépést. Jelenleg a játék rendben működik, nincsen belépési gond.

11. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok.Segítség!!! A Hírek felület ,akciók lapon vettem 15 db Bananee fát,aztán bahamáról belépve a tiki fa vásárláson vettem 15 db szantorini fát. A rendszer 30 db Bananee fát írt jóvá.Lehet valamit tenni?
    Segítséget előre is köszönöm.
    vivica65 ID: 31407133

12. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos nem. Mindkét helyen ugyanarra a titokfára kattintottál. Nincs mit tenni. Sajnálom! :(

13. vivica65

vivica65 Junior szaki

Köszi. Pedig tényleg nagyon figyeltem, mert már előszörre is a bahamára szerettem volna tiki fát venni ezért kétszer is ellenőriztem.
    Nagyon elkeseredtem,de köszönöm a válaszod.

14. Kékmadár1

Nincs garancia de a support lehet tud segíteni. A fákat hagyd a menüben és írj a supportnak. Válaszd az általános kérdéseket.
    Írd le részletesen a problémádat. Válasz a regisztrációs e-mail címedre érkezik majd.

vivica65 kedveli ezt.
  15. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok már megint nagyon lelassult a játék

16. Kékmadár1

Szia!
    Nincs jelzés lassulásról. A játék rendben működik jelenleg.
    Javaslok egy takarítást a gépeden. És egy másik böngészővel is kipróbálhatod.

parrahviki12 kedveli ezt.
  17. Sanyi1979

Sanyi1979 Utánpótlás-írogató

Helló! A teliholdas farmomról eltünt minden miért? ID3830261

18. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mi tűnt el melyik területről a 3 teliholdasból?
    Ki és beléptél a játékba? Takarítottad a gépet? Próbáltad ellenőrizni másik böngészőből?

19. Sanyi1979

Sanyi1979 Utánpótlás-írogató

Az első ami először került a játékba. Igen megvolt a ki belépés.

20. Kékmadár1

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.