Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Larryisreal-zayn

Larryisreal-zayn Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Pár hónappal ezelőtt pörgettem a kerekkeréken egy XXL-es Eukaliptuszfa fejlesztést. Akkor még nem vettem meg az eukaliptuszfa rúnát, ezért nem volt fám, amire rá tudtam volna helyezni. Azóta megszereztem a rúnát és vettem is pár eukaliptuszfát, de amikor rá akartam rakni a fejlesztést nem engedte. Mi lehet ennek az oka, illetve meg lehetne oldani, hogy használhatóvá váljon ez a fejlesztés?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Gazda: Larryisreal-zayn ID: 48554988

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kíséreld meg, hogy a menüből egy sima területre helyezed ki ezt az XXL fejlesztésű fácskát.

Ha megáll magában, akkor alappal együtt kaptad.

De nem a kerekkeréken, hanem a Valdemár bazárjából váltottad ki.

Az ottani nyereményfa alappal érkezik. Az első kihelyezést követően a törléssel már részenként kerül vissza a menübe, úgy fog funkcionálni utána, ahogyan megszoktuk. (alap+fejlesztés külön)

3. vivica65

vivica65 Junior szaki

Köszönöm , megpróbálom.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  4. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia Angyalnyárny:)
    Az a helyzet, hogy még ragyogó nimbuszt ültetek. Vagyis ehhez kéne azért a főfarmon is kapnom valamennyit, vagy ennél az eventnél ez nem így van ? Nem tudom, ezért kérdezem. Ez most hiba, vagy sem ? Ugyanis az eddigi eventeknél a főfarmomon szokott több felröpi lenni..
    üdv: Zsófi
    Zsófi0101ID: 3246475

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám most nincs a fórumon.

Ez az eventnövény nem ontja az érésideje miatt a felröppenőket.

Az aktuális eventcsevegőkben mindig azt javasolják a tapasztalt gazdák, hogy a szabadidőhöz mérten tervezze minden eventező az ültetést. De éjszakára lehetőség szerint, illetve a munkában töltött időre a lehető leghosszabb növényt ültesse, ami a szintje szerint rendelkezésre áll.
    Akkor lesz röpi.
    Nem elhanyagolandó azonban, hogy az Élő legenda rúna is magas százalékon álljon.
    Ez segíti az esélyt a megvalósításhoz, a reális cél eléréséhez.
    Ajánlatos 25% fölé vinni a kupák nagyságát, de a legjobb, ha 30%-on állnak.

Amennyiben időd engedi, érdemes folyamatosan olvasni az időd függvényében, milyen tapasztalatok látnak napvilágot a csevegőben. Ötleteket, praktikákat lehet eltanulni.

Itt olvass, kérlek: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kockázatos-kihívás-eventcsevegő.15804/

6. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Csak nálam halt meg a játék?

7. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, látom nincsen event hiba nélkül, simán kidobott a játékból, most nem tudok visszalépni, ennyi karbantartás után igazán jó lenne már végre egy eventet hiba nélkül végig vinni.

szöszi50, kovacstne és hupi78 kedveli ezt.
  8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A játék erőteljes lassulása észlelhető.
    A központban tudnak a problémáról.

Kérjük türelmeteket!

Hibajelzést nem kérünk, érzékeltük a helyzetet!

Gio, mamika57, mimi és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Nálam már megjavult. Kérdés: meddig?

10. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

A malom több mint 1.193.000 órára van lefoglalva. :))

11. Bajci2

Bajci2 Járnitanuló

Sziasztok

Nalam meg ketszer lejart a {Ragyogo nimbusz} es nem adott felrepenott egyiknel se !
    Ilyenkor mi van ?

Ja sory most olvasom hogy hiba van :)

Utoljára szerkesztett: 3.12.17
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A hiba elhárult. Frissítsetek és a játék újra működik.

Köszönjük türelmeteket!

Gio kedveli ezt.
  13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mi is érzékeltük, de nem volt nagyon vészes , legalábbis nálam. Ez dícséret, nem hibajelzés .;):);)

Gio és BackOffice kedveli ezt.
  14. zsuzs63

zsuzs63 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szeretnék segítséget kérni! A teliholdas farmon öt macskatündér lakom van. Hiába aratok, a pajtában nem szaporodik a macskatündérem. Valamit nem jól csinálok, vagy valahol valami hiba csúszott be? ID: 2413857
    Köszönöm ha válaszolsz!
    Szép estét!

15. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia!
    Megetetted,megitattad a macskatündéreket?

16. zsuzs63

Igen, szupertáppal etetem őket! 4 vagy ötször szedtem le ma, és 47 db van, úgy mint reggel.
    Kövi aratásnál leszedem, és újra kiteszem őket. Hátha az segít. Aratógéppel szedem le de kézzel
    etetek, itatok.

gyulaika kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Esetleg nem adtál be valamelyik gazdaköri feladatba belőlük? :)

gyulaika kedveli ezt.
  18. zsuzs63

GombaerdőIV ötödik feladatára gyűjtögetek, még nem adtam be semennyit.

gyulaika kedveli ezt.
  19. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Szép estét Mindenkinek!
    Szeretném megérdeklődni, hogy másoknak is vagy húsz perc alatt töltődik be az oldal, vagy csak az enyém kínlódik.:( Igen, tudom, már takarítottam...:wuerg: - és igen nagy erőfeszítésbe kerül látni a monitoron kiírva, hogy 100 ezer, hogy oda ne vágjam...:eek: - és végre szeretném lezárni mára az aratást ültetést, kockázást és egyebeket, de fél órája kínlódok, és a hajamat kezdem tépni.o_O
    Gazda: ideals2011ID: 27170900

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia! 2 órán keresztül kínlódtam. . Már ráolvastam, elmondtam néhány ezt-azt.. nem nálad van a hiba.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.