Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. misúr74

misúr74 Fórum-zöldfülű

Engem is

2. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Beálltam a sorba : engem is !!!!! :mad::wuerg::cry::(-.-8)

3. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Harmadszor dobott ki a játék, jó lenne már egy eventet hiba nélkül végig vinni.

4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Napot! Tiltsanak ki a játékból a tulajok ha sérti az önérzetüket amit írtam róluk a TOP után, de ne szórakozzanak velem, mert tudok szebbeket is írni. ID: 35012223

mamika57, mamszi5107 és rozo52 kedveli ezt.
  5. dianahercegnő2011

dianahercegnő2011 Utánpótlás-írogató

5x dobott kiiii!!!!!! ;(

6. Alababa82

Alababa82 Fórum-zöldfülű

Valaki utána nézne mi a bibi, mert így nagyon nehéz tenyésztgetni..:)

7. Kacix

Kacix Fórumlakó

zsír a játék :)

8. elida53

elida53 Haladó

Sorba lép ki a program egymás után.Igy lehetetlen bármit csinálni.

9. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

De miért, de miért van az ha event van akkor semmi sem működik, állandóan kidob a játékból. De miért?

10. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Engem is! /évauth is én vagyok / Miért pont mindig a tenyészterepről dob ki?
    RettriverID: 21656202

11. magika

magika Fórum nagymestere

Nem tudom, de velem is ezt teszi!

12. dörikati

dörikati Junior szaki

Pfuuuuuujjj Állandóan kidobál!Megint megkezdődött az event!!!!! Nem szeretem...kezdem eg unni a hülyeségüket!

borhas kedveli ezt.
  13. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Engem is fél óra alatt 6-szor dobott ki, valamit tenni kellene már ellene, mindig hiba van ha elindul az event

14. mdi1

mdi1 Törekvő

Szokásos kezdés!
    Nem csak a tenyészterepről dob ki.
    Majd a végét is kurtítsák meg, mint a horrorost, hogy még jobban élvezzék a játékot - ez számunkra már nem élvezetes.

15. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Ez a játék megőrült. Mindegy, hogy mit akarok csinálni, itatni, kergekertet leszedni, bár mit, kidob a játékból. Ez így tök unalmas és idegesítő.

16. Titokláb

Titokláb Fórum-zöldfülű

Sziasztok, engem is, azért ez bosszantó!

17. mdi1

mdi1 Törekvő

Szerencsés vagy, engem folyamatosan kidob, ha belépek és csinálni akarok valamit.

18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!

Kellemetlen hibajelenség tapasztalható: a játék kidobál minket és újra vissza kell lépni.

A hiba ismert, a központban dolgoznak az elhárításán. Nem kérünk több jelzést erről.

A játék nem állt le, újra vissza lehet lépni. Tudjuk, hogy kellemetlen a folytonos kidobálás. Türelmeteket kérjük a javításig!

*bálint* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha farmaranyért vásároltál munkást akkor az nem tartalmaz tenyésztő robotot! ezt vedd figyelembe kérlek!

20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A hibát abban az esetben fogom javítani, ha a központból azt a választ kapom, hogy az eventóra a jó és nem az a hivatalos anyag, ami szombat 22:00 órát tartalmaz.
    A válaszra még várok.

Köszönjük a jelzésedet! :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.