Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Benefactor:)

Sajnos ez a része teljesen kimaradt az emlékeimből. Most viszont azt szeretném megtudni/megkérdezni, hogy a felhősort meglehet-e még vásárolni, mert ez így nem sokat ér és fölöslegesen vásároltam meg a dekorokat.
    Válaszodat előre is köszönöm.
    Üdv:dalmata10

2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Egyelőre még nagyon friss ez a dolog, nem tudjuk előre megmondani.
    Néhány megvásárolható felhősor dekor elemei cserélhetőek 4 hónap után, de olyan is van amelyik felhősor dekor elemei egyáltalán nem cserélhetőek.
    Úgyhogy nem tudjuk, hogy a hógömbökkel mi lesz.

Csókos és újfarm53 kedveli ezt.
  3. borhas

borhas Utánpótlás-írogató

Akkor nem vagy egyedül, hajnal óta kinlodik vele !! ha feladom ajátékot ,csak ez leszaz oka , mert többszö is ezt csinálja .

4. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sajnos jelenleg nem tudod megvenni azt a felhősort, sajnálom. :(
    Kizárólag november elején abban a 4 napban lehetett megvenni amíg az akció tartott.

5. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Köszönöm szépen a segítségedet.:) Részemről amióta játszom ekkora bakit nem követtem el.:(:(:(:(Ez most nagyon fáj.-.--.--.--.--.-
    Legyenek szépek a napjaid.;)
    Üdvözlettel:dalmata10

6. -janek36-

-janek36- Utánpótlás-írogató

mikor hozzák már helyre a Hibát !!?:???vagy valami tájékoztatást adnának meddig kell kinlodni a belépésel !! állandoan kidob !!44

7. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sziasztok!

Ezt a problémát már tegnap délután megoldották. Azóta nincs jelzés, hogy kidobálna a játék és én sem tapasztalok ilyet. Akinél mégis előfordul annál nyilván beragadhatott néhány süti. Ezeket törölni kéne.
    (Igazából ezeket rendszeresen törölni kéne.)
    Ehhez segítséget az alábbi linken találtok:

https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21607

Ezen kívül javasolt a Ccleaner program használata is amivel ki lehet takarítani a gépet.
    Takarítás után ne felejtsük el újraindítani a számítógépet!!!!
    Ehhez segítség itt: https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

8. cillike01

cillike01 Utánpótlás-írogató

T. Modik: eventnél kiváltottam a ládák ládáját, majd mikor kiakartam rakni a nyereményt csak egy üres táblát kaptam, azóta sem találom a nyert kitevőt..! Takarítás újra indítás megvolt..! Kérném a segítséget hogy hova lett a fontos kitevőm! Köszönöm ID: 36627159 cillike.

9. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A ládák ládája nem egy kitehető dekor elem!!!
    A menüben a kék váza ikon alatt többféle ládánk is lehet amikből különböző dolgokat kapunk, ha kinyitjuk őket.

Ládák ládája
    Láda tartalma:
    Az alább felsorolt ládák közül ad 1 db-ot:

- Titok doboz
    - Madaras láda
    - Gyümölcsös láda
    - Őrült állatos láda
    - Vidám állatos láda
    - Teliholdas láda
    - Felszereléses láda
    - 2016-os holmik ládája
    - Szerelmes láda
    - Bájitalos láda
    - Egzotikus tápok ládája
    - Édességes láda
    - Szépséges láda
    - Csemegés láda
    - Rémes dolgok ládája
    - Csillogó dolgok ládája
    - Hóbortos állatok ládája
    - Csillagos láda
    - Holdfényes láda

10. cillike01

Szia!
    Értem köszönöm, azt gondoltam ott található a köbezárt csákány..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.17
  11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

12. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Sziasztok!
    Nekem régi iwiw-es farmom van. Sajna nem tudok jelszavat változtatni, mivel nem jelenik meg nekem az az ikon. Hova fordulhatok segítségért?
    ID: 15805400

13. cillike01

14. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Kérlek, hogy keresd fel a supportot ezzel a problémával, ők tudnak segíteni neked.
    Válaszd az általános kérdések témakört és legalább 140 karakter legyen az írásod különben nem megy el az igénylésed.
    Választ a regisztrált email címedre kapsz tőlük.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

15. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Köszönöm szépen a gyors választ

16. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia! A tenyészházból semmi tapasztalatpontot nem kaptam. Pedig az 1000%-ost is most zártam le.

17. hvera

hvera Járnitanuló

Gazda: hveraID: 2545905
    Tegnap le szedtem a szédült szántóról mert azt hittem kell az eventhez a hely, de mivel nem kellett így vissza szerettem volna tenni de nem voltak sehol. 20 db fölött volt a számuk de pontosan nem emlékszem mennyi volt. A narancs nagyon fogyó termék így nagy szükség lenne az xxl fákra.
    Jó volna ha tudnátok segíteni. Előre is köszi.

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék.
    Valamint kérlek írd meg mennyi tp-t nem kaptál meg. Hány tenyésztést arattál és mikor. Pontosan követted a tp gyarapodásod?

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg 17 xxl narancs fád van kirakva a szédültön. Kérlek emlékezzél vissza a közelmúlt cserenapra fás vonatra nem-e ott cseréltél vonatoztál a többivel. A menüdben és a többi farmterületen is nézz körül alaposan.

20. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia! Most arattam le 3 renyésztést, csak, hogy kipróbáljam hogy mennyi az az 1000%. Fel is írtam mikor betettem az utolsó 6 számot, hogy mennyit kell még gyűjtenem ez:968521 volt és még most is ugyanannyit mutat. Az Id 39009259 lili12467.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.