Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Stape25

Stape25 Utánpótlás-írogató

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.12.17
  2. Repesz

Repesz Aktív író

Bocsánat, sajnos nem emlékszem hogy mennyit raktam ki, a gyömbérre és sárkányfüzérre emlékszem.
    Név Repesz ID:7607367

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A hozott kép nem az Adventi ajándékos ablak.

Ez a napi belépési ajándék, Rackó ajándékos felülete.

A képen látható, hogy egy nap elmaradásban vagy. Ma a december 8-i ajándékodat vetted át.

Majd holnap kapod meg a kilencedikei Rackós ajándékot, ha kéred tőle.

4. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Segítséget szeretnék kérni, az event során gyüjtött valamennyi titkost, ólat és fát is egyszerre kibontottam.
    Nem tudom pontosan megmondani, de az biztos, hogy lett 1 bölény és 3 menyét, valamint 8db fa .
    A lényeg pedig a következő, nem szedtem le pajtába őket, hanem prémium gazda lévén visszarendeztem a farmot
    a mentett állapotra. Gondoltam a pajtába majd megtalálom az ólakat és a fákat, de sajnos nincs ott.
    Kérlek segítsetek, mert az event során sokat dolgoztam értük, nagyon sajnálnám, ha elvesznének!
    Előre is köszönöm! ID.10490891 mamka49

5. mamarygen

Köszönöm a farmos adatot.

Várnod kell az ellenőrzésre, legyél kérlek türelemmel.

6. mamarygen

Szia!

Nincs olyan, hogy eltűnnek a tárgyak a farmról!

Mikor történt a visszarendezés az elmentett állapotra? Valamennyi területedet így rendezted"vissza"?

Ha most, néhány perce, akkor legyél szíves egy kilépést végezni, majd lépj be újra a farmodra.
    Ellenőrizd a fás menüdet, a minden kategória legyen kijelölve, lapozz benne oldalanként, keresd a fáidat, azokat, amelyek kifejlődtek. Előfordulhat, hogy nem egymást követik az alapfa és a fejlesztések. Ezért kell lapozni figyelmesen.
    Persze használhatod a szűrő funkciót is. Itt is lényeges a minden kategória kiválasztása alapként.

Ugyanezen lépéseket kellene végigvinned az ólak csoportjában is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Pocakame

Pocakame Junior szaki

Szia! A hógömb felhősort nem engedi megvenni, pedig még van elvileg 8 perc.
    Miért?

Nem aktuális, időközben megérkezett :)

8. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Az elmúlt hetekben elvesztettem 1 boszorkányhollót. Sem az ára nem jött be, sem a termék nem került vissza a helyére. ( nem olcsó) Vannak játék hibák amiről nem beszélünk, bár mi akik megtapasztaltuk, priviben is beszélünk. Nem régóta játszunk, tán 8 éve. Ma éjjel(gondolom nem függvénye a játéknak, mikor vagyok aktív) 3 órán keresztül nem lehetett belépni. Ja, a gép takarítva, miegyéb. Szeretem ezt a játékot, ezért vagyok még itt. De herótom is van, nem csak nekem. :(

9. citromgazda

citromgazda Utánpótlás-írogató

Szevasztok.

Adventi Kalendárium 9. zokniját a belépés lehetetlensége miatt /este, hosszú órákon át/ nem tudtam kinyitni.Gondolom ezt helyettünk megteszik a gazdáink?! Pontosabban ezt jóváírják nekünk.

Gio, Kukackukac és vampire_hunter kedveli ezt.
  10. Pelzsu

Pelzsu Utánpótlás-írogató

Még jó hogy Rackót, Adventit leszedtem este mert éjfél előtt fél órával egészen hajnali 3-ig állt a BP szervere. Aki utolsó percekre hagyta bosszankodhatott. Farmokat 4 órás késéssel arattam, últettem emiatt.

Bonzó1945 és Fifike170 kedveli ezt.
  11. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Én sem tudtam belépni kb 1 órával ezelőtt.

NagyG1950 kedveli ezt.
  12. mvick07

mvick07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget kérnék, ha mód és lehetőség lenne rá.
    A serverleállás miatt éjfélkor nem tudtam beszedni az utolsó 4 anakondát a zuhatogos időkorlátos feladatban. Időm még lett volna rá bőven, de hát erről a hibáról én nem tehetek. Az nem vígasztal, hogy a pajtába bekerültek a termékek, hisz nem az volt a cél.
    Kedvező választ szeretnék kapni, hogy elismerésre kerül a feladat.

Kukackukac kedveli ezt.
  13. piro0515

piro0515 Utánpótlás-írogató

Az adventi naptár mai ajándékát a 2 ólat nem kaptam meg ID 4595083 Köszönom a segitséget

14. allatfarm1970

allatfarm1970 Utánpótlás-írogató

Az adventi naptár mai ajándékát a 2 ólat nem kaptam meg. Köszönöm a segitséget ID 21317600

Utoljára szerkesztett: 10.12.17
  15. -tyúkanyó47-

-tyúkanyó47- Utánpótlás-írogató

Az adventi naptár mai ajándékát a 2 ólat nem kaptam meg köszönöm a segitséget ID 47613807

16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A bahamán kerestétek a barna láda barifej ikonja alatt? Mert a "Titán" talányos tiki-tenyészet bahamás!

Gio kedveli ezt.
  17. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

A hivatalos részen nem találtam a négyórás szerverleállás miatti... izét... *** Az sem vigasztal, h. a BP elég bőkezűen szokott kárpótolni az ilyesmikért. Az ember hol dolgozik, hol meg nem, és van, hogy arra megy be egy ilyen leállás után, hogy jé, a helyi szolgáltató sem műxik egy napig... A csutkanetes laptopot meg nem cepeltem be, mert nem számítottam rá... ))))))))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.12.17
  18. Ricsike950517

Ricsike950517 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !!
    Tegnap 23.00 tól - éjfélig próbáltam belépni , remélem hogy az adventinaptárnál nem kel 8 farmaranyat fizetnem azért hogy kínyisam evégre nem az én hibámból nem bírtam kinyitni !!!!

Utoljára szerkesztett: 10.12.17
    vm68 kedveli ezt.
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden bevételt megkaptál rendben, de közben több kiadásod is volt.
    Hagymát vásároltál például 130.000 csp értékben, Cseresznyés túrótortát 87.000 csengőpengőért, stb.
    Tehát minden rendben van nálad.

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.