Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tekintettel arra, hogy a hiba néhány órája történt, és vasárnap kora reggel van - még nem kaptunk ezzel kapcsolatosan semmilyen hivatalos információt, így erre a döntésre még várnunk kell.

Gio, kuekev és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Sziasztok, az este hosszabb ideig elerhetetlen volt a jatek, (bad gateway...blablabla), kinyitna valaki a naptaramat ?

Bocsi, mig irtam kozben megjelent a fenti.

3. Csocsoovb

Szia!

Valóban a játékban volt hiba - ez azonban nem jelenti automatikusan az, hogy az időkorlátos feladatok teljesítésre kerülnek valakinél automatikusan. Az a rossz hírem van az eseted kapcsán, hogy ilyen esetekben újra kell kezdened a feladat teljesítését. Legalábbis a múltban nem nagyon emlékszem olyan esetre, amikor ezt a problémát játék kiesés miatt bármikor is kompenzálták volna. Sajnálom.

Gio kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Szia!

Ellenőriztem: megkaptad.
    A szigeten lévő állatos menüben kell keresned.

titán.jpg

5. Csocsoovb

Szia!

Te is megkaptad, a Bahán található állatos menüben kell keresned.

6. Csocsoovb

Szia!

Te is rendben megkaptad az ólakat - irány a szigeten található állatos menü, és elő fognak kerülni.

7. Csocsoovb

Szia!

Két megjegyzés: nem csak játék nem volt elérhető, a fórum sem. Nem csak a játékosoknak, a moderátoroknak sem. Egy nem működő felületre ennél fogva mi sem tudtuk kiírni, hogy nem működik.
    Másrészt: hivatalos közleményt csak felsőbb utasításra tehetünk ki - ilyen pedig eddig a percig nem érkezett.

Gio kedveli ezt.
  8. Csocsoovb

Szia!

Tekintettel arra, hogy a hiba néhány órája történt, és vasárnap kora reggel van - még nem kaptunk ezzel kapcsolatosan semmilyen hivatalos információt, így erre a döntésre még várnunk kell.

9. vm68

vm68 Rutinos

Tegnap este 2 órát vártam hogy betudjak lépni. Próbáltam másik gépről is. Összeszámolni sem tudom mennyit buktam.
    3 műszak mellett egy küzdelem az életem, állandóan a műszakokhoz igazítani az érésidőt.
    Legalább a zoknit nem buktam el.

Swordfish, Kukackukac, Bonzó1945 és 3 más kedveli ezt.
  10. Omnium90

Omnium90 Utánpótlás-írogató

Tapasztaltam magam is a belépési problémákat; Android, Puffin appról egész éjszakás műszak közben...
    Érdeklődnék, hogy lesz-e idő jóváírás az event részére, ugyanis ez az időkiesés alsó hangon is legalább 1-2 aratást akadályozott az eventnövényből :/

mamszi5107 és LSIldiko kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az este a belépési gondok miatt nem tudtam aratni. Élt, illetve él még mindig pár tp bónuszom PP-ből és az adventi naptárból is (ezt az este tudtam volna még használni, ha jól emlékszem). Kapunk bármilyen kárpótlást kiesett idő és tp miatt illetve hivatalos magyarázatot a történtekre?

Kata_rzis, Kukackukac, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  12. -gabitomi-

-gabitomi- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap este órákon keresztül próbálkoztam, de nem tudtam belépni. Ezáltal lemaradtam a napi belépési bónuszról, a sorozat megszakadt, az adventi naptár napi ajándékát se tudtam kiszedni. Így a napi ajándék elküldése is elmaradt. Szeretném, ha az adventi naptár tegnapi ajándékát farmarany használata nélkül meg tudnám szerezni, és a napi belépési bónuszomat is megkapnám megszakítás nélkül. Várom érdemleges válaszotokat.

Swordfish és kuekev kedveli ezt.
  13. DarkhorseFARM

DarkhorseFARM Utánpótlás-írogató

Sziasztok. legyszives nezzetek utana, elso heten - 6 nap - kinyitottam az adventi naptart, meg is kaptam minden ajandekot, csak a plusz ajandek nem nyilt ki.
    Koszontettel Darkhorsefarm, id: 621379

14. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

szia tegnap este én is igy jártam lejárt az aratogépem aratás elmaradt :cry:szerencsére a bonuszokat kiváltottam hamarabb

Bonzó1945 kedveli ezt.
  15. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Sziasztok azt szeretném kérdezni miért nem nyílik ki a lakat a láda elött meg van a dinamit de nem nyit kószónóm szépen GazdasszonyID33224951

16. Nórikanna

Nórikanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok, tegnap órákon át próbáltam belépni, de nem engedte a rendszer. Nem tudtam érvényesíteni a napi belépési bónuszomat, és az adventi naptárból sem sikerült kiszedni a napi ajándékot. Azt írja, hogy farmaranyért kiválthatnám. Nem szeretném, mivel önhibámon kívül történt. Az így kiesett napi belépési bónuszt és az adventi naptár tegnapi zokniját megkapjuk?-.--.-:mad::mad:

Kukackukac kedveli ezt.
  17. gere47

gere47 Fórum-zöldfülű

Hi! Tegnap este - éjjel fél 12-ig - nem lehetett belépni a játékba! (Akkor feladtam, és elmentem lefeküdni. Nem tudom, mikor állt helyre a dolog.) Több farmomnál nem tudtam kinyitni a naptárt, amit ma reggel 8 FA-ért tudnék csak megnyitni, holott egészen nyilván való, hogy központi hiba miatt maradt el a megnyitás. Kérdem, hogy hajlandó-e a BP magától kinyitni a tegnapi naptári napot, mert ha nem, az közönséges csalás lenne. Várok valami választ. (Nehogy géptakarítás, meg hasonló sületlenséget válaszoljatok, mert olyat írok rá, hogy kénytelenek lesztek hónapokra letiltani a fórumról!)

potyi120 és Kukackukac kedveli ezt.
  18. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Én 10 órakor próbáltam volna learatni mindent és éjszakára hosszabb növényt ültetni. Egyik farmomon sem sikerült, pedig más-más böngészőn vannak .Ráadásul magyarázatot sem találtam a fórumon a technikai hibára. Ezt egyáltalán nem tartom becsületes eljárásnak, hiszen legtöbben pénzt is áldozunk a játékra, aminek ellenszolgáltatásaként elvárható lenne a játék zökkenőmentessé tétele. Haragszom a BP új tulajdonosaira, mert semmibe veszik a játékosok érdekeit, arra sem méltatnak bennünket, hogy utaljanak valamilyen módon a fölmerült gondokra.

Kata_rzis, potyi120 és Kukackukac kedveli ezt.
  19. Bogar45

Bogar45 Utánpótlás-írogató

Csatlakoznék az előttem szólóhoz!!:mad:

.Nyufi. kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Szia!

Tekintettel arra, hogy a hiba néhány órája történt, és vasárnap reggel van - még nem kaptunk ezzel kapcsolatosan semmilyen hivatalos információt, így erre a döntésre még várnunk kell.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.