Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tekintettel arra, hogy a hiba néhány órája történt, és vasárnap reggel van - még nem kaptunk ezzel kapcsolatosan semmilyen hivatalos információt, így erre a döntésre még várnunk kell.

2. Csocsoovb

Szia!

Tekintettel arra, hogy a hiba néhány órája történt, és vasárnap reggel van - még nem kaptunk ezzel kapcsolatosan semmilyen hivatalos információt, így erre a döntésre még várnunk kell.

3. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Én is csatlakozom. 3 farmomon csak farmaranyért tudtam ma kinyitni... :-( Remélem jóváírják...

4. .Nyufi.

.Nyufi. Fórum-zöldfülű

Dettó,csatlakozom az előttem szólókhoz!Sajnos a napi belépési ajándékomnak is annyi!

5. Csocsoovb

Szia!

Sajnos rossz User ID számot adtál meg.

6. Csocsoovb

7. Csocsoovb

Szia!

8. Csocsoovb

Szia!

9. Csocsoovb

Szia!

10. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Hello! Tegnap hiába próbáltam belépni a farmomra, nem sikerült. Elmaradt a napi bónusz kiváltása és az adventi naptárat sem tudtam kiszedni. Nem tartom igazságosnak, hogy ma már csak farmaranyért válthatnám ki. Kapunk valami kártérítést? Nekem elég ha megcsinálják, hogy nem szakad meg a sorozatom.

11. Csocsoovb

Szia!

Nem csak a játék, a fórum sem volt elérhető.
    Egy nem működő felületen pedig nem tudtunk kitenni egy hivatalos közleményt arról, hogy nem működik.
    Egy technikai problémába ne keverjük már bele a pénzt, ennek semmi értelme.

Ha már az elvárásoknál tartunk, ezt ajánlom a figyelmedbe.

http://policy.bigpoint.net/policy.php?language=hu&geoCountry=HU#terms

4 Elérhetőség
    ---------------------------------------------------------------------
    A Bigpoint garanciát vállal a játékok és szolgáltatások elérhetőségéért 90 % (kilencven százalék) évi középértékben. Ez alól kivételt jelentenek azok az időszakok, amikor a portál vagy az egyes játékok kiszolgáló szerverei műszaki vagy egyéb problémák miatt, melyekre a Bigpoint nincs befolyással (pl. vis major, harmadik személy okozta hiba, stb.), nem érhetők el az interneten keresztül, valamint azok az időszakok, amikor a rendszeres karbantartási munkákat végzik. Ez nem érinti a Bigpoint felelősségvállalását, ha a játékok és szolgáltatások elérhetetlenségének oka szándékosság vagy súlyos hanyagság. A Bigpoint korlátozhatja a hozzáférést a szolgáltatásokhoz, amennyiben ez szükséges a hálózat üzemeltetésének biztonsága, a hálózati integritás megőrzése, de különösképpen a hálózatot, szoftvert vagy a tárolt adatokat érintő súlyos üzemzavarok elkerülése érdekében.

12. Csocsoovb

Szia!

13. Csocsoovb

Szia!

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Csocso!
    Köszönöm a válaszodat várok türelmesen, viszont ezt Te is tudod a PP valós pénzt igényel, néha nem is keveset.
    PS: Közben láttam meg, hogy hoztad az idevonatkozó szabályrészletet. Ismerem.. de ettől még jobb érzés nincs bennem a történtekkel kapcsolatban.

Bonzó1945, v.gabi és Sonche kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

ideals20111 kedveli ezt.
  16. IRCSY

IRCSY Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Már lecsökkentettem a farmokat a sok hiba miatt. Már csak 8 farmmal dolgozom. Tegnap 22 után értem haza. Egyikkel sem tudtam belépni. Most vbegyem meg farmaranyért az adventi csizmákat ??? Mi volt ez már megint ??? Karbantartás ???

17. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

18. Gazdasszony

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos egy technikai probléma miatt sem a játék, sem a fórum nem működött tegnap éjjel.

Ditti58 kedveli ezt.
  20. Gazdasszony

szia igen de azért mentem tovább mer tegnap se meg ma se engedettbe nem nyitotta a lakatot ez azt hiszem nem az én hibám azt írta be kell menni a barlangba ök tévesztettek meg Gazdasszony ID33224951

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.