Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsoltkorosi

zsoltkorosi Fórum-zöldfülű

Köszönöm, várok türelemmel.

2. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Sziasztok! Kérdezném miért nem tudok szentjbogarat vásárolni?Ki van 19-db és mikor belépek üres az egész,szerettem volna ezt a feladatot befejezni!Előre is köszönöm a választ! Legyen szép napunk!

3. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, ugyanis nem tudok bejutni az "Egészséges nasi" feladathoz, ugyanis nem vezet oda út, a pink színű nyílra pedig hiába klikkelek, nem enged be, holott elég hozzávalóm van, amit be kéne adni. Egyáltalán egy zárt körbe hogy léphetek be? Elkerülte netán valami a figyelmemet? Segítenétek? Köszi előre is!
    -ILIKE- ID: 1751661 KISNACCSÁD ID: 10996927
    (Bocsi, hogy ide írtam, de a Csevegőben már egy órája síri csend - ahogy látom tegnap óta)

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

5. Csocsoovb

Szia!

A hegy 13-as feladatában egy dinamitot kell leadnod:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../4579b9a8f28ca13f824bbc2baa0df7075a21c0a3.jpg

Ezt követően az 52-es, vagy az 54-es feladat után elérhető lesz a kívánt dekor elem a 53-as résznél.
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../5a5c4271d29373e32a5f2da74c74dd9c5a228093.jpg

-ILIKE- kedveli ezt.
  6. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Szia!
    Köszönöm a jó tanácsodat, de a 13-as feladatnál hiába klikkelek a pink nyílra (rajta van a lakat) és bár van dinamitom, nem enged be... Így aztán megállt a világ, nem tudok tovább lépni. Valamit nem jól csinálok?

7. Csocsoovb

Még nem jutottál el a 13-as feladatig a játékban. Két feladatot kell még előtte teljesítened: 10 és 11.

8. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Nagyon köszönöm! Optimistán azt reméltem, a pink nyíltól is lehet elindulni, de akkor követem a Te tanácsodat. Köszönöm még egyszer!

9. giz-gazda14

giz-gazda14 Járnitanuló

Az nem jön össze, szerintem technikai probléma van mert tegnap háromszor azt dobta be és utána be tudtam lépni ,és azota egyszer sem. Mitévő legyek? :(((

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A bejelentkezési oldalon igénybe kellene venned az Elfelejtett jelszó?! kapcsolóját.

A regisztrációs e-mailedre kapod a segítséget, illetve az instrukciókat.

Mi nem jön össze?

A böngészőben a tárolt bejelentkezési adatokat is megtekintheted.
    Ellenőrizd, mely linkhez kapcsolva tárolja a géped a belépési kódot, a jelszót. Azt használd kérlek a belépéshez!

11. giz-gazda14

giz-gazda14 Járnitanuló

Az a probléma , hogy ezt a kertet az unokámtol örököltem és az ő emailjába nem tudok belépni. Majd este felhívoim hogy tegyen valamit.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Írtam a javaslatok között egy másik módszert is.
    Azt nem próbálod ki?

A böngészőben(Chrome, Firefox) a tárolt bejelentkezési adatokat is megtekintheted.
    Ellenőrizd, mely linkhez kapcsolva tárolja a géped a belépési kódot, a jelszót. [Adatvédelem...elmentett jelszavak.] Azt használd kérlek a belépéshez!

13. giz-gazda14

giz-gazda14 Járnitanuló

Már négy éve művelem ezt a kertet ,már most mindent megpróbáltam amit említettél,de hiába.:-(((

14. nyunnyogó

nyunnyogó Utánpótlás-írogató

kérdezném a kalendáriumban miért nem tudok extra dobozt nyitni mert a multhéten se engedte pedig az összes zoknit kinyitottam de mivel a forum azt irja Sorvégi extra dobozok később is nyithatóak és még mindig nem lehet nyitni

bocs most látom 1 mégsincs kinyitva

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek ellenőrizd melyik ajándékon van kék + jel, amelyiken van azt farmaranyért kell/ lehet kinyitni utólag!

16. Meszi-zug

Meszi-zug Utánpótlás-írogató

17. Szélcsendke

Szélcsendke Járnitanuló

KEdves Modik! Sajnálom, hogy nem kaptam választ a problémámra. Sajnos az eventet buktam....Hiába vártam a segítséget.. most csalódott vagyok....Minden más problémára válaszoltatok, csak nekem nem.....

Utoljára szerkesztett: 11.12.17
  18. ivi0404

ivi0404 Utánpótlás-írogató

szia ID52565138most szolok mert reggel azt mondanátok hogy nincs igazam légyszi néz már utána most tudtam belépnp nyitottam a zoknit mutatta a nyereményt de nincs a menűben köszönöm

bocsi vissza jöttem teljese téves a dolog a titok ol tegnapi ajándék volt egésznap áramszünet volt és kicsit ideges vagyok mégegyszer bocsi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.12.17
  19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha kék + jel van az ajándék mellett akkor azt utólag kell farmaranyért kell utólag kibontani!

20. _-fend-_

_-fend-_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy vissza fogom-e kapni a farmaranyat, amiért a 9.-i ablakot kinyitotttam? Azt hittem nálunk vacakol a net és szombaton nem tudtam belépni, tegnap pedig megvettem aranyért az ablakot. De a másik farmomon megkaptam a lehetőséget, itt pedig kinyitottam ugye plusz "pénzért".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.