Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tomselo

Tomselo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ma este vásároltam 3 hónapnyi turbómalom előfizetést. Azonban sem a folyamatban lévő keverésben nem látom a bónusz aktiválását, sem az utáni inditottnál. Utána tudnátok nézni mi lehet probléma:)?:

Előre is köszi!

Üdv

Tomselo

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek frissítsd a játékot egy ki és belépéssel. A turbómalom idejét a bónuszrekeszek felső sorában láthatod.
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék.

3. zerma

zerma Utánpótlás-írogató

Gazda: zermaID: 20739778
    köszönöm a segítséget.

4. Kékmadár1

A panel adatai alapján sem a 10. sem a11. napi zoknit nem nyitottad ki. Sajnálom! :(
    Az ólakat a dzsungel királya eventben szerezted meg.

Utoljára szerkesztett: 12.12.17
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. zerma

zerma Utánpótlás-írogató

Hát még én,de nincs mit tenni. Azért köszönöm.

6. fényecske

fényecske Utánpótlás-írogató

sziasztok nemtudom kinyitni a matricát vajon mi lehet a baj a kupont engedte.köszönöm
    fényecske
    ID: 9006937
    © Bigpoint · Minden jog fenntartva · Általános Üzleti Szabályzat · [​IMG] ·

7. Rennna

Rennna Utánpótlás-írogató

Szia.
    A zoknikkal van problémám. Ugyanis a 2.i zoknit kinyitottam,nem a zoknit mutatja, hanem a "vérvörös koktélt" és felette a +-jelt. Ha nem nyitottam volna ki akkor a zoknit mutatná. Igy viszont a lefuttatásnál probléma lépett fel.

A sor végén lévő dobozt viszont egyik farmomon se nyitottam ki, mert nem volt rá alkalmam.
    Gazda nevem: Rennna ID. 36504289
    Előre is köszönöm a segitséget.

Cyra65 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Szia!
    Ha a kék + jel ott van sajnos nem nyitottad ki a zoknit. Azért válik láthatóvá másnapra hogy tudd mi van benne.
    A sorvégi dobozokat bármikor kinyithatod az event ideje alatt ha előtte a zoknik nyitva vannak.

szöszi50 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    A matricás dobozt azért nem tudod kinyitni mert az első sor végi dobozodon ott a lakat.
    Az első sorban az 5. napon nem nyitottál zoknit.

szöszi50 kedveli ezt.
  10. Rennna

Rennna Utánpótlás-írogató

Szia. 2012 óta játszom. Amikor a zoknit nem nyitottam ki, akkor zoknit mutatott ameddig ki nem nyitottam és nem amit a zokni rejtett.

szöszi50 és .-Ami-. kedveli ezt.
  11. .-Ami-.

.-Ami-. Fórum-zöldfülű

Szép estét!
    Most nyitottam ki a 12.-i zoknit. A következő 2-n (a sor végén) lakat és lakat...
    Már frissítettem és mégsem tudom kinyitni őket.
    Ami

12. petitekikapitany

petitekikapitany Fórum-zöldfülű

Sajnos a 7-es zokni nekem is kék plusz jelet hozott reggelre, nyitva volt eddig, már 4-szer nyitottunk azóta , nem volt gond, most meg kellett venni 8 farmaranyért is, nem örültem neki. Mozogtak a zoknik, jelezték, hogy le kell aratni, most állnak, tehát volt változtatás, az okozhatta a hibát egyes játékosoknál, velem együtt. Bebizonyítani nem tudom, nem csinálok minden nyitogatásról képmentést, jó lenne, ha valakinek lenne ,de ettől még van élet a farmon, sokan jártunk így a levelek alapján.

szöszi50 kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a sor végi dobozokon lakat van, akkor abban a sorban valamelyik ajándék helyén viszont sajnos ott a kék plusz kel. Kérlek ellenőrizd, és dönts belátásod szerint.

.-Ami-. kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Kérlek valótlant ne állíts! Visszazáródó ajándékok nincsenek! Neked is feltudjuk ajánlani a lehetőséget, amit az utóbbi pár naptár esetén vezettünk be. Amennyiben teljes képes képernyőmentést csinálsz a kinyitott állapotról és ilyen esetben elküldöd nekünk, akkor eltudjuk fogadni, egyéb más lehetőség nincs!
    Képen látszódnia kell a számítógép órájának, játékablaknak és a felhasználói név-user id sornak. Természetesen photoshop nélkül.

ideals20111, Petike1968 és Cyra65 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Amennyiben olvasod, hogy sokan járnak ilyen cipőben, és Te is közéjük tartozol, akkor Neked is feltudom ajánlani a napi képernyőmentés lehetőségét.
    Visszazáródó ajándékok nincsenek!

16. Tomselo

Tomselo Fórum-zöldfülű

Szia!

Gazda: TomseloID: 54900993

Előre is köszi! Ma reggel frissitettem, ahogy kérted....semmi változás!

Tomselo

17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! tegnap 19.39 és 19.42 órakor vettem turbómalmot. a kártyámról a pénzt levették, de nem lett jóváírva az idő. kérem a segítségeteket. ID22240340 zsjudit köszönöm

18. |Tamás|

Szia!

2018-04-09 09:12:25-ig érvényes a turbómalom előfizetésed. Most 3 hónapot vásároltál.
    Kérlek ne az eventórában ellenőrizd, hanem a bónuszaid között.

19. |Tamás|

Szia!

Rendben megkaptad a turbómalom előfizetést. Kérlek ne az eventórában ellenőrizd, hanem a bónuszoknál.

20. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm.visszaolvastam és megnéztem a bónuszoknál.ott meg is van. én szerencsétlenkedtem mert összekevertem az aratógéppel! elnézést!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.