Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A nagy keresésben kihagyhattad a kisértetjárta kúria területét?

Ott van a fejvesztett tárgy a középső szektorban. :)

vasaló57 kedveli ezt.
  2. öcsém67

öcsém67 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.
    Akkor megvárom a holnapot

3. alexgazda09

alexgazda09 Utánpótlás-írogató

Bocsi az eszembe se jutott hogy ott megnézzem. Még néha leszedni is elfelejtem ott a tárgyakat. Köszi szépen a segítséget!

4. mamarygen

Szia!

Egyik tárgy sem volt a tulajdonodban. Így sajnos hiányos a felhőd most.

A hiányzó tárgyak megszerzésére egyelőre várnod kell.

nanáhogy1 kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én türelmes vagyok , ezért már le se írom, bár igen bosszantó !xD

Kisfenyő, Rituka14 és küldj kedveli ezt.
  6. Gazdag11

Gazdag11 Utánpótlás-írogató

Pontosan tudom, hogy kinyitottam, és ahogy mondtad többször is ellenőrizni szoktam. Ezért nem lehet, hogy egymás után két nap ne nyitottam volna ki. De feltételezem nem hiszed ezt el nekem.

Az bizonyítaná hogy valami nincs rendben, ha minden napra készítenék egy screenshot-ot, és lenne olyan kép is, amin ki van nyitva a zokni, meg olyan is, ahol az látszik mégse lett kinyitva? Ez nyílván a jövőre vonatkozik.

7. shadow0427

shadow0427 Utánpótlás-írogató

Ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba. :) Majd megjavul.

mamika57 és hercegem55 kedveli ezt.
  8. vizor128

vizor128 Haladó

Ha ez segít a hibakeresésben az ottani rendszergazdáknak, pontosan 10 percenként indul újra a szerver és dob ki a játék. Tehát valami ilyesmi értékű timeout-ot kell keresni.

9. cintike1

cintike1 Utánpótlás-írogató

Nagyon türelmesek vagyunk, de már azért nagyon bosszantó, hogy lassan 8 óra elteltével sem sikerült orvosolni a hibát.>:(

hercegem55 kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Amióta vannak különböző nyitogatós mini játékok, még senki nem hozott vissza záródó zoknikról vagy bármi másról képet.
    Korszak alkotó megoldás lenne, ha Neked sikerülne.

11. vizor128

vizor128 Haladó

Üdv.
    15 dísz kiváltása után kapsz 25 farmaranyat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. mamarygen

Szia!

A legutolsó feladat a garantált nyereményeknél a 15. számot mutatja. A Jutalom értéke a 25 farmarany.

4-es számmal jelzett helyen láthatjuk, hogy mennyi díszt kell még megszereznünk a karácsonyfához, hogy a garantált nyereményeket megkapjuk.

Díszek számaNyeremény
    3Le a kéményen
    6Fagyöngy alatt
    9Karácsonyi forgatag
    12Karácsony este felhősor
    1525 Farmarany

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karácsonyeste-2017.15880/#post-798238

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. hercegem55

hercegem55 Utánpótlás-írogató

Sajnos én is így vagyok , először azt hittem nálam van a hiba de látom más is ezzel a problémával így van

14. Gazdag11

Gazdag11 Utánpótlás-írogató

Rendben van, akkor ezentúl screenshotolok :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Megnéznéd, ha van rá lehetőséged egy másik böngészőben is a farmot?

Kollégámnál az explorer böngésző volt a "kidobós", a firefox és a chrome böngésző alatt a farmom tudott tevékenykedni.

16. vizor128

vizor128 Haladó

Nálam is rendbe jött a 10 perces kidobálósdi, Firefox alatt.

17. álom-manó

álom-manó Utánpótlás-írogató

kedves Módi,olvastam az előttem reklamálókat,hogy kinyitották a zoknit és utána rá ment a kék nyil,én is így jártam kétszer is, most néztem meg épp a tegnapival is igy jártam,az ajándékot,hogy kapom meg ha nem nyitom ki,és a másik játékomon is igy jártam,higgyétek el nem reklamálnák ha nem igy lenne,egy kicsit bosszantó,hogy nem hisztek nekünk,üdvözlettel.
    álom-manoID: 9199221

18. zsmoniqa

zsmoniqa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni! Kerestem az új felhőre való dekort, de nem találom sehol.
    A keresett dekor: Fejvesztett kutatás
    Kérlek segítsetek megtalálni. Meg kéne legyen, mert a belépési sorozatom 400 nap feletti, tehát elvileg megkaptam, de nem találom.
    Gazda: -zséke- ID: 14863253

Köszönöm

19. czirjakrebeka

czirjakrebeka Utánpótlás-írogató

én véletlenül a horror kertbe raktam ki, lehet te is

20. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Jó reggelt! 6:32 vásároltam vizet, utána learattam az erdei tisztást,de Tp pontot, és felrőpit sem adott. (előtte a főfarmon és a szédült szánton minden rendben volt)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.