Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gizus1976

Gizus1976 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a tippet. :) megtaláltam. Boldog karácsonyt mindenkinek!

mebajah kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincsen más hasonló jelzés. Egyedi probléma lehet nálad. Neked is a takarítást tudom ajánlani.

3. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Szia Kékmadár! Reggel irtam, hogy felrőpit, s Tp sem kaptam Az erdei tisztáson virágfüzér volt ültetve. Farmnév: ircsike51
    ID: 10057487 Köszönöm a segítséget!

4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A tp emelkedést nem tudjuk ellenőrizni de a reggeli aratásnál pl kaptál az erdei tisztásról 28 db gömbdíszt, s a többi felreppenő is rendben megérkezett a pajtádba!

mebajah kedveli ezt.
  5. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

hol találom a nyuszi hopp kitehetőt??

6. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Köszönöm a válaszod! Biztos úgy van,csak én találtam pedig többször is visszanéztem (alul a nyílnál, ahol mutatja az ajándékot, stb.)

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek mozgass át minden dekort a farmodon, s ha megszerezted Rackótól akkor ott lesz valahol , ha nincs a menüdben!

mebajah kedveli ezt.
  8. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

köszönöm megtaláltam gy teljes a felhősorom

Angyalszárny kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Nálam sem működik a játék...hosszas próbálkozás után beengedett, a területváltás viszont nagyon nehézkes:( takarítás után is, a melósok sztrájkolnak...sok már a hibából. Aratnom kellene pár perc múlva ...csak remélem, hogy ma megoldódik és nem maradunk itt napokig a hibával.

10. Kékmadár1

Szia!
    Mi is bízunk benne hogy javítják mielőbb a hibát. :(
    Ha takarítás nem segített egy másik böngészőből próbálj belépni.

nyuszika215 kedveli ezt.
  11. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Végre összejött elegendő aranybanánom (45) a fókamedencéhez. Ki is váltottam, viszont sehol nem találom (ki-be léptem ). Igaz, h. a fókatáphoz való jávai alma még nincs meg, de a piacon vásárolhatok tápot.
    A tápkeverés lehetősége feltétele az ól használatának ?

12. Kékmadár1

Szia!
    Aranybanánért a fókatenyésztést váltottad ki nem ólat kaptál. A piros kosár alatt tudod mostantól megvásárolni a fókamedencét csengőpengőért.

13. -Komazsu-

-Komazsu- Járnitanuló

Köszike ! Szép ünnepeket kívánok !

14. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Eltűnt, de legalábbis nem találom a "Fejvesztett kutatás" dekor elemet :cry::cry::cry:

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Add meg kérlek a farmnevedet és a hozzá tartozó ID-t. Csak ezek segítségével lehet a keresést megtenni!

A kísértetjárta kúriában is megnézted a tárgyat?
    Vagy a felhőket is átnézted, pl. a nem tematikus besorolású felhőket?

mebajah és soramay72 kedveli ezt.
  16. Ősmókus

Ősmókus Fórum-zöldfülű

ŐsmókusID: 13317734 Nem találom a Fejvesztett kutatást, kérnék egy kis segítséget. Köszönöm.

17. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Köszönöm, de szuper volt a tipped, ott van. Nagyon köszönöm a segítséget xDxDxD

mebajah kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tekintsd meg a kísértetjárta kúria dekoros helyszínt. Ott megtalálod a fejvesztett kutatás tárgyat.

mebajah kedveli ezt.
  19. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Érdeklődöm, hogy az időnkénti kidobás is a karácsonyi ajándékok egyike? A férjem szokta a cirkusz belépőmet érvényesíteni , de reggel is sorra kidobta így abba hagyta az erőpróbát az idő meg csak haladt haladt passzív játékkal. Napközben is és most is olykor kivág ami már kezd idegesítő lenni. Lehet, hogy a szervert nem kellene egyszerre ennyi nagy és kis eventtel leterhelni és akkor talán működne a játék gördülékenyen.

20. -kertilányka-

-kertilányka- Járnitanuló

Szia! Vettem nemrégen paradicsomfát, annónafát gondoltam eladom a termést, de nincs se a piacon se a pajtában.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.