Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A krokodil tó ki van pipálva Rackónál?

2. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

szia. A bahamán kerested?

3. viragka67

viragka67 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, tényleg ott van!

Petike1968 kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

2017-12-29 21:07:18-kor ennyi csp-d volt: 198887867.24
    2017-12-29 21:07:43-kor hozzájött a a csatnik ára: 202521355.10

A következő percekben pedig vettél két darab tudós tevét 2289218.00 és 2711111.00 áron, amelyek most is a pajtádban vannak.

Ekkor 2017-12-29 21:08:39 erre csökkent a csp vagyonod: 197521026.06

Korábbi írásod szerint akkor te voltál a farmodon, tehát más nem tehette ezeket a piaci tranzakciókat.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. oldproxi02

oldproxi02 Fórum-zöldfülű

ID: 37946729 és
    ID: 25265481
    Ha kihagytam volna egy napot akkor ujrakezdődött volna a számláló,

6. BackOffice

Szia!
    Mindkét farmon ugyanazt a napot hagytad ki. Az ellenőrző panel másodperc pontosan rögzít mindent. Biztosabb, mint az emberi memória.
    December 7-ét nyolcadikán vetted át mind a két farmon.
    Tehát a krokodilólat a hó elején "veszítetted el". :(

A számláló nem érv a folyamatosságban.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. oldproxi02

Akkor igy jártam.
    Azért köszi

BackOffice kedveli ezt.
  8. -Piros1954-

-Piros1954- Fórum-zöldfülű

Szeretném jelezni,hogy Adventi naptárnál minden fényes zoknit kinyítottam,de a bónuszajándékokat még sem kaptam meg, Üdvözlettel Piroska BÚÉK!!!

9. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

szia Piros! valószÍnű, hogy mégsem. amelyik mellett egy kék + jel van , azt már csak farmaranyért tudod átvenni, és akkor nyitható lesz a bónusz doboz is.

10. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Kimásoltam neked az adventi naptár ismertetőjéből a fontosabb részeket.
    Kérlek olvasd el.

Amennyiben valaki elfelejti kinyitni az adott napi zoknit, akkor azt követő napokon látható lesz a nyeremény, viszont egy nagy kék plusz jel kerül oda. Tehát NEM szereztük meg akkor a nyereményt, és a sor végi doboz(ok) sem nyitható(ak)

Kék plusz jelre kattintva Farmaranyért tudjuk utólagosan megszerezni a jutalmat.
    Kérjük, hogy bizonyosodjatok meg - akár egy ki- és visszalépéssel is - arról,
    hogy az aznapi naptárt valóban kinyitottátok-e!

Nem tartozik a napi rutinműveletek közé, mindenkivel megeshet, hogy kimarad, elfelejti.

FONTOS: KINYITOTT ZOKNI/DOBOZ NEM ZÁRÓDIK VISSZA.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. oldproxi02

Bocsi még annyit hagy kérdezzek, hogy a skriptnek nem pont ezt a kiesést kellett volna helyrehozni?

Hivatalos bejelentés szerint::

"Üdv Farmerek!

Aholnapi karbantartásideje alatt sor kerül a belépési bónuszok rendbe tételére. Minden olyan játékos érintett lesz, aki akár csak egy napon is átvette az ajándékát Rackótól. Az érintett játékosok egyformán a 20. napi ajándékot tudják majd a holnapi nap folyamán átvenni. A felmerült problémák miatt kiesett napokra a jutalmak jóváírása nem fog utólag automatikusan megtörténni, mivel erre a célra a fentebb látható kompenzációs csomag került kidolgozásra. (A kiesett napok játékosonként mások lehetnek, amelyet egyénileg nagyon nehéz lenne utólag bekönyvelni, ezért ezt a nagyvonalú csomagot kapja mindenki.)

Mint legutóbb, a csomag most is a hírek felületén fog megjelenni, ott tudjuk majd átvenni az alábbi időpontban:

Kezdés: 2017.12.21 (csütörtök) 14 óra
    Vége: 2017.12.26 (kedd) 22 óra

A Farmerama csapata"

12. BackOffice

Szia!
    Helyre is hozta. 19-én nálad is 19-ére állt rá.
    De te a script lefuttatása előtt átvetted a 18-i ajándékot.
    Délután hiába állt 19-én a sorszám, egy nap csak egy ajándékot lehet átvenni.
    Itt a magyarázat.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. BabyZsany

BabyZsany Utánpótlás-írogató

Köszi!

14. baby

baby Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy éjszaka teljesitettem a gazdaköriben a kakukkfióka utolsó feladatát és szerettem volna a doki küldetése felhősorra kihelyezni a kakukkmama II, de azt irja hogy nincs meg ez a dekoráció.
    gabriell72
    ID:17446152

15. Angyalszárny

Szia
    A felhősorra a Kakukkmama 1 és Kakukkmama 2 dekoráció összeépített variációja szükséges!
    Tehát építsd össze és már ki is tudod tenni a felhőre!

16. baby

baby Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segitséget.
    Igen igy már sikerült is.
    Boldog Újévet Kívánok

Angyalszárny kedveli ezt.
  17. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

BUÉK mindenkinek! Szerintem is érdemes lett volna felírni a mennyiségeket, de hát erre nem is gondol az ember! Nem lehetne kérni, hogy valamilyen javítással állítsák vissza esetleg? Végülis folyamatosan változnak az állományok, nem lehet a pontos darabszámokat minden napon írogatni:)

18. Angyalszárny

Szia!
    A pajtában a tenyészállatok fülön valóban nem látszanak a tenyésztett rénszarvasok, de ha a "minden" kategóriát választjátok, és a keresőbe beírjátok, hogy szarvas, akkor előbújnak. Bár értékük nincs, hiszen sehol sem lehet felhasználni vagy beadni őket...

Éva0315 kedveli ezt.
  19. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm!

Angyalszárny kedveli ezt.
  20. dudeeca

dudeeca Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.