Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. !witch33!

!witch33! Fórum-zöldfülű

Köszönöm a visszajelzést.elnézést a késői óráért,dolgoztam.Azt hogy kell érteni hogy egyszerre próbálok belépni?A saját farm ha kész,kilépek,és utána lépnék be a gyerekek farmjára.Évek óta sorban csináljuk,de nem nyitok meg másik oldalt és ott meg másik farmra lépnék be.Játékosnév,jelszó mentve,szépen egymás után mindig működött.A problémás farmok elkezdenek betölteni,most már nem 55%-ig,hanem a dec.karbantartás után már 100%-ig,de abban a másodpercben ki is dob.Minden megjelenik,még a decemberi eventnövényt is látjuk,de 1 másodperc és kidob,semmi hibajelet nem ír.Érdekesség,hogy másik farmon,ahol szomszédlistán van,meg zölden világít,mintha online lennénk a játékban,de be sem jutunk.Volt már az évek alatt hogy hol az egyik,hol a másik farm néha kidobott,de hogy kettő farm nem működik,és ennyi ideig,olyan még soha.Google Chrome-ot használunk.A gyerekek farmjára is megpróbálunk mindennap belépni,hátha,a másik kettő meg igen,rendben is van,ezért nem is értjük.Remélem írtam hasznosat,talán sikerül valami.

2. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia!
    Belépés után az alábbi kép fogad..., és nem tölt be a játék...:(
    Köszi!
    linket töröltem, mert felnőtt tartalmat tartalmazott!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.1.18
  3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Javasolnék egy cclener program segítségével történő gép takarítást és internet sebesség ellenőrzést!

4. Cornéliusz

Cornéliusz Fórum-zöldfülű

Szia. Sima denevérbarlangom volt,egy darab és nem találom sehol csak a denevérbarlang piros van meg.

5. boszila11

boszila11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    A gazda nevem boszila11, ID 52506105
    A természetgyógyászatnál nemrég 5 szintre léptem és a szintjelző azóta is zöld. Nem mutatja a jelenlegi állást. Bocsi ha rossz helyen irok, nem szoktam.

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzés alapján a sima denevérbarlangodat 2017-11-25 19:07:01-kor feltetted az ólgőzösre.
    Teliholdas event idején Jack boltjában vagy cserenapon lesz lehetőséged másikat szerezni.

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez nem hiba. Jelenleg az 5. szint a maximum minden mesterségnél. A haladást jelző csík ezért van tele. Nincs már mit jeleznie.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. boszila11

boszila11 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, erre nem is gondoltam. Akkor jupiiii:D:D

mebajah kedveli ezt.
  9. yellowfire

yellowfire Aktív író

sziasztok.i.d.sz.152.66.866.nem tudom mi lehet a hiba elég régen van. nem csak nálam a többi földemen is. a tenyésztést nem lehet leszedni az első 2-őt igen a többinél csak árnyak repkednek. ki lépés ujra leszedni. kérdem másnál is igy van vagy én vagyol
    k a kiválasztott.

10. Angyalszárny

Szia!

Kérlek eszközölj a gépeden egy alapos takarítást, a cclener program segítségével!

yellowfire kedveli ezt.
  11. yellowfire

yellowfire Aktív író

ezerszer megtörtén t.

most beent vannak a tenyésztés .leszedni nem lehet.bizom benne hogy nem csak én.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.18
  12. -tita76-

-tita76- Járnitanuló

Sziasztok!

A paszulyon az édes otthon felhősorra kattintva kiírta a tárgyakat megvehetem 750000 csengő pengőért.
    A pénz levonta a kitehető tárgyak sehol sincsenek.

13. Angyalszárny

Szia!
    A felhősorra való kitehetőket a piros kosár alatt tudod megvásárolni farmpengőért!

14. Angyalszárny

Szia!
    Az ellenőrzés alkalmával 1 tenyészetedet tesztként learattunk, 4db havasi tevéből lett 1db alpaka... Rendben működik, kérlek használj másik böngészőt ha a takarítás nem oldja meg a dolgot!

mebajah kedveli ezt.
  15. -tita76-

-tita76- Járnitanuló

En is ezt gyanítottam,de érdekelt mit ír ki,mikor írta a csengőpengőt csodálkoztam is.
    Csengőpengőt le is vonta. Legalább azt vissza kaphatom?

Jázmin0805 kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Szia!
    A felhővásárlás nem vissza csinálható projekt a farmon!

17. finibálint

finibálint Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem talalom a hiuz rejteke felhösort a paszulyon, az eventet megcsinaltam. Köszi a valaszt.
    finibalint ID:11668888

18. -tita76-

-tita76- Járnitanuló

Most írtad nem vehettem csengőpengőért.Mégis elment a pénzem.
    Akkor most nem értem!? Miért nem kaphatom vissza a pénzem???

19. Angyalszárny

Szia!
    A Felhőpamacsok üresen csengőpengőért vásárolható meg a kitehetők pedig külön egesével farmpengőért!

20. Angyalszárny

Szia!

Kérlek állítsd a minden fülre a felhőkeresőjét és úgy nézd át a felhőidet, ott van közöttük!

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.