Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kollar.maca

kollar.maca Fórum-zöldfülű

Köszönöm, de minden "beavatkozás,törlés,stb," ellenére magától megjavult minden. Lehet, hogy mégsem nálam volt a hiba?

2. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

amit mutattál---minden kész----hogy meg értsd---csak a 3 bejárat van,amin lakat van----most mit csináljak-----különben ez egy nagy nulla----mérmint a játék-

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Hol vannak azok a lakatok?

Hozz egy képet az event ablakodról, hogy megnézhessük, kérlek!

Kép készítéséhez segítséget ebben a hozzászólásban találsz, ha a linket(zöld színű szöveget) kattintod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

Az épületek bejáratánál eventnövényt kell leadni.

Bejáratonként 500 db porzós kalliandra növény szükséges.

Add be, és a lakatok felnyílnak.

Utoljára szerkesztett: 18.1.18
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. agnes1950

agnes1950 Járnitanuló

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, a Brosty gyárban nem tudok semmit beadni, a belépéshez szükséges ajtót már kinyitottam! A beadandókkal rendelkezem, máshol nincs problémám!ID: 14741511

Utoljára szerkesztett: 18.1.18
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, add meg a farm nevét és a farmhoz tartozó ID-számot.

Ellenőrizni ezek segítségével tudunk.

6. agnes1950

agnes1950 Járnitanuló

Ne haragudj mamarygen, de ide nem adtam be a terményt, nincs nyitva a kapu ezt elnéztem!!

7. nyárfás

nyárfás Fórum-zöldfülű

Sziasztok Nekem van egy olyan problémám ,nem enged a játszani az aktuális event!Nem tudok egy kockát sem meg nyitni!!Kiléptem, frisitettem ! Mi lehet a baj? Nyárfás ID52549701 Köszönöm a választ!

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A képen látható 1 számú kockától lehet kezdeni a játékot. 50db. napraforgót kell beadni.

Kérlek olvasd el az ismertetőt, a zöld feliratra kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-sajtos-rejtély.16001/#post-809113

Swordfish kedveli ezt.
  9. vivi0713

vivi0713 Fórum-zöldfülű

sziasztok. abban szeretném kérni a segítségeteket hogy miért nem küldi el az ezüst jegygyűrűt ? próbáltam többször is de semmi. előre is köszi :D ja és frissítettem többször is és akkor sem

10. Kékmadár1

Szia!
    Mit értesz az alatt hogy nem küldi el? Kapsz valami hibaüzenetet?
    Csak olyan gazdát tudsz megkérni aki még nem házas. Az ő nevük feketén, a házas gazdáké szürkén látszik a listában.
    Vagy a felkért gazdánál nem jelenik meg az ablak a házassági felkérésre?

Az ellenőrzéshez farmnév és ID szám szükséges. Valamint a másik gazda farmneve.

A házasságkötésről a zöld feliratra kattintva olvashatsz. Házasságkötés

11. vivi0713

vivi0713 Fórum-zöldfülű

igen kapok hibaüzenetet. azt írja hogy valaki már küldött nekem házassági ajánlatot de én nem fogadtam . ha most elküldöm a gyűrűt akkor a kérés törlődik. rákattintok a tovább gombra és nem történik semmi. a másik játékosnál sem történik semmi.
    farmnév : vivi0713 ID: 37687595 a másik játékos neve pedig wicki0727

Utoljára szerkesztett: 19.1.18
  12. Kékmadár1

Ezek alapján keresztezték egy mást a házassági felkérések. Várjatok egy napot a további felkéréssel, amíg törlődik a rendszerből a felkérés. Addig bagolyban tisztázzátok előre ki kéri meg a másik kezét. Nem szabad egymást felkérni mert nem fog működni. Csak az egyik fél küldhet gyűrűt.
    Ha mégsem jönne össze a frigy. Farmnévre és ID számra van szükségünk hogy segíthessünk.

mebajah és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

mogyorócska
    nevű csibémnél a rendszer jóváírja a csibepontocskát az ajándék küldésekor, viszont NEM írja jóvá az üzenet küldésekor. Már 3. napja gyanús, de msot tisztán meg tudtam figyelni, mert az ajiküldéssel betelt az alsó csík. Learattam a bónuszt, leürült a csík és az üzi elküldése után nem íródott jóvá az első 5 kis-pont. Ki-belépés után sem. Ez miért lehet és ki tudja orvosolni? (esetlegesen nem hetek múlva...)
    Köszi.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254
    A csibéét természetesen nem tudom, csak a nevét.

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A problémát a csibéd névazonossága okozza más játékosokkal.
    A csibe kérheti a supporton a felhasználó nevének megváltoztatását. Ha nem kéri, minden marad így.
    Ha nagyon zavar az 5 csibepont "elvesztése", akkor sajnos másik csibét kell keresned.

15. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia kérlek nézd meg légyszíves volt 45 detektivkeresöm a kezdö feladatra husz darabot adtam be és a tejturmikszra maradt öt darab a malomba most meggyhét db a két malomba koszönöm GazdasszonyID33224951

bocsánat a malomba tizen egy van betéve Gazdasszony ID33224951

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.1.18
    Angyalszárny kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Eddig 50 detektív eszközt gyártottál, 10 még a pajtádban van! Kiváltottad a Ki tette vajon? és a Megállj sajttolvaj nevű kitehetőt!

17. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

köszönöm szépen még korán volt nem figyeltem eléggé Gazdasszony ID 33224951

Angyalszárny kedveli ezt.
  18. moncsiárpi

moncsiárpi Haladó

nekem az a problémám,hogy nem tudok annyi nagyitot össze gyüjteni amennyi kellene---lehetetlennek tartom akár hogy számolok----most már ültetem a csipkebogyót,de nem ad annyit mint más eventeknél adott---csak 20-25-öt ,44 földre---ez semmi---és állandon ki-be kell lépnem,mert állandoan lefagy minden,--pedig autómatával dolgozom.mit kellene ültetnem,hogy viszonylag rövid idön belül adjon felröpit.

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Javasolnék egy CClener programmal való takarítást a gépeden, itt találsz hozzá segítsége! : https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

20. anita219

anita219 Fórum mestere

Az lenne a kerdesem miert nem tudok sms-ben FA-t rendelni?!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.