Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Gazda: Vilmos05ID: 13647886
    A problémám a következő.Szeretném az utolsó kitehetőt is feltenni a csöves event felhőjére, de kétszer szerepel a Kleopátra kádja. és persze nincs ott az Agyfagyás. Kérlek nézd meg, mit lehet tenni ilyenkor.

2. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Kedves Benefactor!
    Sajnos erre a válaszra számítottam, és nagyon sajnálom, de így jártam. :(
    Most belehúzok akkor a tejshake keverésbe, csak el ne csapjam a hasam, mert mehetek vissza a kórházba!
    Köszönöm, hogy jobbulást kívánsz! Igyekszem gyorsan meggyógyulni!
    A jobb kezem műtötték, így most írástudatlan vagyok. :p
    További szép napot, és jó játékot kívánok! :D

3. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A problémáddal kérlek, hogy keresd fel a supportot.
    Ők valószínűleg tudnak neked segíteni.

Választ a supporttól a játékban regisztrált email címedre kapsz majd.
    Az általuk kapott választ kérlek, hogy ne hozd ide a fórumra
    mert az szabályellenes. (levéltitok megsértése)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

4. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusztok! Tejes felhő nálam nem jelzi az agyfagyás helyét,helyette 2 db turmixkocsi jelenik meg+Kleo fürdője.illedelmesen töröltem a böngészőtárat.visszalépve megmaradt a hiba. Segítséget kérek szépen,hamuska ID 24991697

5. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Neked is azt tudom mondani mint az előtted kérdezőnek.
    Nem agyfagyást váltottál ki, hanem 2db turmixkocsit.
    A problémáddal kérlek, hogy keresd fel a supportot.
    Talán méltányossági alapon el tudják neked intézni.

Választ a supporttól a játékban regisztrált email címedre kapsz majd.
    Az általuk kapott választ kérlek, hogy ne hozd ide a fórumra
    mert az szabályellenes. (levéltitok megsértése)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

6. hamuska

hamuska Fórumszaki

Szervusz! Nem váltottam ki 2 turmixkocsit. Azt próbálom leírni,hogy a felhőn a három kitehető Kleó fürdő, és két db turmixkocsi /egymásnak tükörképei/ 1 db turmixkocsit beüzemeltem, majd kiváltottam az agyhalált és itt szembesültem azzal,hogy nincs helye a felhőn.

7. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Értem! Az más. Én értettem félre amit írtál.
    Mindenképpen support, ahogy javasoltam!
    Ők valószínűleg tudnak neked segíteni.

8. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Csodálom,hogy mások nem jelezték még...a most futó event mostantól 77 h-ig tart még.A varázsfa villáskulcsot ad.Mikor elkezdődik a teliholdas event akkor meg megszűnik villáskulcsot adni hírtelen és teliholdas felreppenőt ad?Mert ez van írva!Akik mindkét eventet csinálják,joggal tartanak igényt mindkét felreppenőre amit elvileg a varázsfa adna,de tudjuk,hogy nem ad kétfajtát egyszerre igaz?Akkor most hogy is lesz?

9. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Jelen állás szerint a varázsfa valóban nem fog villáskulcsot adni amint elindul a teliholdas event.
    Viszont a mai napon több változás is történt a teliholdas event kapcsán.
    Pl. az eventnövényeket mégsem a főfarmon kell ültetni, hanem a teliholdas területeken.
    A teliholdas event felröppenői csak a teliholdas területeken jöhetnek míg a villáskulcsok továbbra is a farmos területekről jönnek.
    Nincs keveredés. Villáskulcsot továbbra is fogsz kapni minden másból a farmos területeken.
    Varázsfára visszatérve, nem emlékszem olyan alkalomra, hogy a varázsfa 2 különböző felröppenőt adott volna amikor párhuzamosan futott több event is. Ez most sem lesz így. Viszont nem hiszem, hogy aki villáskulcsot szeretne a varázsfától az a változás miatt nem fogja tudni befejezni az eventet vagy megrövidítve fogja érezni magát. Mennyi varázsfa lehet egy farmon? 4-6-8???
    Mindössze 2 napról beszélünk amikor nem villáskulcsot kapsz majd a varázsfából.
    Rég rossz, ha ezen a pár darabon fog múlni a dolog.
    Az event leírásban jó előre leírták, hogy változni fog a varázsfából kapott felröppenő, tehát senkit nem ér váratlanul.
    Fel lehet rá előre készülni. Ez a fejlesztők döntése, nem áll módunkban beleszólni.

10. csutak007

csutak007 Haladó

Üdv. Fiatalok! Tudnátok segíteni hogy hova lett a pehelytollam? Nem tudok róla hogy eladtam, elhasználtam volna!
    ID38344403 Köszi

11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Pontosan mennyi pehelytollról beszélünk?
    Ma délután érkeztek új gazdaköri feladatok.
    Az egyikbe pl. több 100 pehelytoll kell.
    Művészi felújítás a gazdaköri feladat neve.
    Nem kezdtél el bedobálni ebbe a feladatba?
    Könnyen meg tudod nézni Te is. Légyszi ellenőrizd le.
    Ha csak egy megjelenítési hiba miatt nem találod őket akkor egy ki és belépés megoldja a problémát.

12. csutak007

csutak007 Haladó

Nem tudom mennyi volt de hogy volt az tuti, A gazdaköriben nekem csak egy feladat jelent meg: ÉDES LEVELEZÉS, és nem tudom elkezdeni mert nincs nyalókám. De igazából annyi feladat van már hogy követhetetlen! De legalább van munkája a modinak!

13. kpetra

kpetra Haladó

14. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm a választ, írtam a Supportnak. Ezek szerint nem egyedi problémáról van szó.

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

kpetra kedveli ezt.
  16. Kékmadár1

Szia!

Az utóbbi pár hónapban a Kőkemény éjszaka gazdakörbe adtál be jelentős mennyiségű pehelytollat. Kérlek keress rá erre a feladatra és láthatod, hogy mit csináltál azzal, amit te hiányzónak látsz.

Minden játékoshoz tisztelettel szól minden moderátor. Ez elvárás a játékosok felől is. A mondatod, hogy " De legalább van munkája a modinak! " kimondottan bántó és a munkánkat degradáló megnyilvánulás volt. Kérlek, hogy ezt a stílust velünk szemben többet ne használd!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. csutak007

csutak007 Haladó

poénkodtam! tiltsatok ki. de akkor is eltünt a pehelytollam! reggel még volt!

18. Kékmadár1

Az ellenőrző panel adatai alapján írtam a válaszom. Az adatok minden estben megbízhatóak.
    Sajnos rosszul emlékszel.

19. csutak007

csutak007 Haladó

Akko sory!

20. hamuska

hamuska Fórumszaki

Köszönöm szépen

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.