Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szép estét.
    Az előbb rossz helyen jeleztem egy ugyan olyan problémát, mint kpetra.
    Sikerült az útmutatótok alapján kijavítani.
    Köszönöm szépen.

2. Dinó6464

Dinó6464 Utánpótlás-írogató

Az Édes levezetés gazdaköri nekem nem jelent meg az egyik farmomon Dino 6464 en

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

4. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

Sziasztok!
    Kérhetnék segítséget? Rendeltem FA-t. Vettem egy manufaktúrát és 2 vadaskertet. Csak 1 vadaskert jelent meg. Meg tudnátok nézni?
    Köszönettel Miki

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék.

6. Laca101

Laca101 Járnitanuló

Rendben köszönöm.

7. oroszlán1963

oroszlán1963 Járnitanuló

Szia! Kérdezni szeretném, hogy ezen a farmomon miért nincs új gazdaköri feladat? A másik négy farmon van kettő új, igaz a hírlevélen öt db szerepelt.

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia!
    A gazdaköri feladatok szint függőek.:)
    Itt olvashatsz róluk: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/k%C3%BCldet%C3%A9sek-a-gazdak%C3%B6rben.6870/page-7#post-816711

Édes levelezés
    Szükséges szint: 95.

Fákat számláló gróf
    Szükséges szint: 98.

Szánkóbajnokság
    Szükséges szint: 101.

Trappolásellenes tanfolyam
    Szükséges szint: 104.

Művészi felújítás
    Szükséges szint: 107.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. KovácsMiklós

KovácsMiklós Junior szaki

KovácsMiklós Id: 15805400

10. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

mikor lehet egy gazdakörit befejezni ha állandóan event van , és csak bővül a küldetés állandóan és a csillagokkal mit kezdjek ha már nem kell sehova ? vagy csak nekem kéne abbahagynom a farmot ? válaszokat élőrre is köszönöm

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Csak egyet-egyet vásároltál.
    A kettő összege 600 FA. Ha megnézed a jelenlegi egyenlegedet és hozzáadsz 600 farmaranyat, kijön a megrendelésed összege.

12. oroszlán1963

oroszlán1963 Járnitanuló

Köszönöm a választ , de valahogy éreztem ,hogy szint függő feladatok.

-Palika17- kedveli ezt.
  13. Csocsoovb

Szia!

Bizonyos küldetések a pajtából illetve piaci vásárlásokkal perceken belül teljesíthetőek - mások hosszabb időt igényelnek.
    Az új feladatok azért kerülnek be a játékba, hogy mindenki találjon maga számára kihívást. Ha mindenki két perc alatt kivégezné a dolgokat, sokan unatkoznának - ezt mindenképpen szeretnék elkerülni a játék fejlesztői.
    Nem céljuk, hogy minden játékos képes legyen napokon belül befejezni minden új gazdaköri küldetést. Az új feladatok azért vannak, hogy mindenki számára legyenek hosszú távú célok és feladatok a játékban - illetve aki termel x terméket, értelmes áron tudja értékesíteni a piacon. Ha semmi nem kellene sehová, termelni sem lenne érdemes, mivel senki nem akarná megvenni a termékeinket.

barbi021951 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A koncepció OK, de most hirtelen nagyon sok Gazdakörivel szórtak meg. Ez hatalmas inflációt gerjeszt, ami számomra nagyon negatív. A nagy számokkal sokkal nehezebb kalkulálni, gondolkodni.
    Sokáig nem volt "semmi" az eventeken kívül, most hirtelen dömping lett. Eventből is több van, mint ami kényelmes. Meg kéne találni az Arany középutat. Mert ha túl sok minden van egyszerre, az sem jó. Néhány gazda nem kihívást lát benne, hanem véget nem érő robotot.
    Bocs, ha kicsit off, de ezt itt lehet elmondani, véletlenül olvastam bele.

Samborg, -tiesto78 és zoldliget kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

Jeleztük az illetékesek számára, hogy túl vannak pörgetve a dolgok - mi csak ennyit tehetünk, a döntés már az ő hatáskörük.

16. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok! Szép napot!

Azt mikor tudjuk meg, hogy ebben a hónapban mit ad Rackó, ha naponta belépünk?

Tudom, még van addig bőven idő, amíg megkapjuk, de érdekelne....

Köszi a választ!

Doggyra kedveli ezt.
  17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Türelmed kérem, hamarosan kiderül!

*boszi* kedveli ezt.
  18. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

ID:24920027 Tarkacica47
    Sziasztok!
    A csak tejshake2 felhősorra megvettem az agyfagyás kitehetőt,és nem lehetett kitenni,mert a helyén turmixkocsi áll.
    Egyébként azt már előbb megvettem,és ki is tettem,gond nélkül.
    Kérlek segítsetek!

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek egy takarítást eszközölj a gépen , ez megoldja a problémát!

kovacstne kedveli ezt.
  20. *boszi*

*boszi* Aktív író

Sziasztok!

Tényleg piacképes lesz az új horrorfa? Mert a piacon már látható az ikonja....

Vagy ez is csak 1 hiba?

Köszi a választ! :)

Utoljára szerkesztett: 1.2.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.