Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. plslov

plslov Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget kérek 21:57-kor arattam a szédült szántón event növényt és állatokat aratógéppel, de semmi nem került a pajtába. Kérem nézzetek utána, kiléptem beléptem, de semmi. Gazda: plslovID: 53851368

Utoljára szerkesztett: 8.2.18
  2. -malacka1981-

-malacka1981- Utánpótlás-írogató

Szia a kacsalak amikor kiszetném tenni a felhősorra azt irja sajnos nincs az eszkőztáradban, amikor megnézem külön a dekoráciokat ott viszont ott van,de nem tudom kirakni

3. 24x7Farm

24x7Farm Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Olyan problemam lenne, hogy kb 10-15 perce betettem a malomba keverni bonbonos kosarakat 15db-ot (ennyi volt a max amit tudtam), elinditottam a keverest, de nem jelent meg. Megprobaltam a masik malomban is ugyanezt, de semmi. kb 4-5 probalkozas utan levonta az event novenyemet es a kosarakat is, igy most nem tudok semmit sem keverni, es nincs egy bonbonos kosaram sem az eventben. Probaltam tobbszor is ki- es bejelentkezni, de ugyanugy semmi.....
    Megtudnatok legyszi nezni hogy most mi van? Visszakaphatnam a novenyeimet meg a kosarakat, vagy a megkevert 15 bonbonos kosarat hogy tudjam csinalni az eventet?Segitsegeteket elore is koszonom.
    Es meg egy eszrevetel, a tyuktapom meg mintha megnovekedett volna, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
    Farmnev: 24x7Farm
    User ID : 55303977

Utoljára szerkesztett: 8.2.18
  4. pajtagyongye

pajtagyongye Utánpótlás-írogató

Annyira jó ,hogy ennyi minden fut egyszerre... Csak lassan egy órája kínlódok az aratással.. Fizetek is érte.. >:(>:(
    Fantasztikus.. >:(

athionx2 kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Valószínűleg nem a megfelelő felhősort látod magad előtt, amikor fel szeretnéd tölteni a dekorációs tárgyakkal.

Ezt az ikont keresd meg a fő ágon, kérlek: hárfás szívek

Nyuszirománc felhősor 1
    • Lezárási idő: 11:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 250 TP
      • Több tp a tenyésztésnél Bónusz: 350%, Hatóidő: 01:00 óra
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Szívdobbanás, Békás megmentő, Homárok szerelmi dala, Kacsalak nevű dekor)

6. -malacka1981-

-malacka1981- Utánpótlás-írogató

Szia azt irja Nyuszirománc felhősor egy ,és van egy Nyuszirománc felhősor2 , az egyet megcsináltam, de a kettöt nem mindent rá tudtam tenni csak a kacsalak ot nem most egy van vagy kettő? köszönöm

7. mamarygen

Mivel kacsalakról írtál, az első felhősort hoztam segítségnek, arra kell a kacsalak tárgy.

A második felhősorban van egy dekor, annak a neve:pompás kacsalak

Nyuszirománc felhősor 2
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 550 TP
      • Több tp az állatos ólakból Bónusz: 40% Hatóidő 02:00 óra
      • Több tp a tenyésztésnél Bónusz: 200% Hatóidő: 02:00
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Szívdobbanás, Békás megmentő, Homárok szerelmi dala, Pompás kacsalak)
    A pompás kacsalak egy függönyös fejlesztésekkel ellátott alap kacsalak.

Az alap dekort helyezd ki egy területre, majd pakold rá egyenként a függönyeit... addig, amíg a neve pompás jelzőt kap!

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Problémáddal kérlek, fordulj a játék supportjához!

Válaszd az általános kérdések témakört, kérdéskört!

A választ a regisztrációs e-mailedre kapod.
    (Ne írj a supportos levelezésről a fórumra, mert az a levéltitok megsértését jelentené!)

Support ismertetője:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

9. 24x7Farm

24x7Farm Fórum-zöldfülű

Koszonom valaszod, mar irtam a supportnak is.

Ugy nez ki hogy kozben megoldodott a problemam, valoszinu csak vmi bug lehetett, mert ugy masfel oraval kesobb megjelent a lekevert mennyiseg, bar a malomban nem keverodott semmi... xD na megyek kosarazni. ;)

10. álom-manó

álom-manó Utánpótlás-írogató

Sziasztok,végigcsináltam a nyuszi románc felhösor2 és nem kaptam meg a pompás kacsalakot,kérlek nézzétek meg mi történt---
    álom-manóID: 9199221
    elöre is köszönöm.

11. álom-manó

álom-manó Utánpótlás-írogató

A virág ikon alatt találtam egy kacsalak fejlesztése és egy kacsalakot de nem tudom ki tenni a felhösorra,és melyiket kell kirakni. Köszönöm sikerült megoldanom,

Utoljára szerkesztett: 9.2.18
    Angyalszárny kedveli ezt.
  12. Marcsi021049

Marcsi021049 Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretnék erről a farmról egy "virágfonás" kitevőt elküldeni de sajnos nem engedi. Azonos időben lévő kitevő elküldés sikerült. Köszönöm a segítséget és a választ.

13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ami nem jelenik meg a küldhető tételek között az nem küldhető!

14. cb83

cb83 Junior szaki

Szia! Azt vettem észre, hogy az xl és xxl mangrove fa ott van a küldhetőek között, az alap mangrove fa viszont nincs. Ennek így kell lennie? Szerettem volna egy szomszédomnak ajándékozni, de xxl-t hiába küldenék, ha nincs alapja.

15. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok :)
    Annyi lenne a gondom, hogy ma lapozgattam a felhősort, és egy random oldalon hagytam. Majd visszaléptem, és ki akartam tenni a paszulyra az eventes cuccokat, odalapoztam az elejére, de nem jóra kattintottam, ergo kiléptetett a paszulyból az event felületre. Ez eddig oké is - de mikor visszaléptem ismét a random oldalra dobott vissza, és nem az elejére. Ezt 2x is eljátszotta... Lehetne ez ügyben tenni valamit? Köszkeee

16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A felhő a jelenlegi működése alapján azt tekinti az általad választott és rögzített oldalnak, amelyen állsz, amikor a térkép táblácskára kattintasz és kilépsz.
    Abban az esetben, ha a felhő "átirányít" az event felületére és az az oldal nem rögzített, akkor nem oda fogsz visszalépni a felhő következő megnyitásakor.
    A jelenlegi állapot segít abban is, hogy pl. egy időszakosan aktiválni kívánt felhőt ne kelljen minden alkalommal az akár 200 felhő közül kikeresned.

Szőkebácsi kedveli ezt.
  17. margot1964

margot1964 Járnitanuló

Segítséget szeretnék kérni!
    Szükségem lenne egy "Gesztenye gazda" kitehetőre, de nem jelenik meg a cserélhető elemek között csak a többi gesztenyés
    ID.: 7307642
    margot1964

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Amikor az ajánlatok kezelésében berakod az általad felajánlott tárgyat, akkor a jobb oldali "keresek" ikonra kattintva a váza ikon>minden fül alatt nincs gesztenye gazda?
    Nulla darabszámmal, de látnod kellene...
    Az ajánlat keresésében jobb felső sarokba beírva a gesztenye gazda szót nem ad ki ajánlatokat?

19. margot1964

margot1964 Járnitanuló

A keresőbe beírva már ez is meglett, nemcsak a többi gesztenyés.
    Köszönöm szépen

margot1964

20. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

SZIA.Nemtalálom a Békás megmentömet.segitenél megkeresni.Köszönöm.SZIA

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.