Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A felhő neve nem Léghorgászat bűvöletében, hanem Lé
    khorgászat bűvöletében.
    Kérlek így próbáld keresni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Wellwisher

Szia!

A kollégám leellenőrizte a tikifáidat.
    A bahás raktáradban van mindkét fa, rendben megérkezett.
    Amint vissza tudsz lépni a farmra, úgy Te is le tudod ellenőrizni.

Tavirózsa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. szimat233

szimat233 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megpróbáltam Lékhorgászat bűvöletében, de így sem találom a paszulyon. Mi az oka hogy eltűnt?
    ID: 6653594

4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Újra kellett indítanom a gépemet, így már elindult a játék is és megtaláltam a keresett fáimat is, köszönöm:)

5. nikianya92

nikianya92 Fórum-zöldfülű

sziasztok,sajnálattal tapasztaltam,hogy eltünt két felhösorom és a rátett kitevősök pedig visszakerültek a pajtába az egyik sor azvolt amire a hajóm a mindenem címüt kellett kitenni utána néznétek.ID41261674

6. Wellwisher

Szia!

Kollégám leellenőrizte a kérdéses felhősor meglétét a farmodon.
    Ezt a felhősort nem vásároltad meg az eventben összegyűjtött csillagos érmékért a horgászbolt kínálatából.
    Tehát azért nem találod, mert nincs ilyen felhősorod.
    Egy hiba folytán a paszulyon szürke színben látható volt ez a felhő, de a hibát most javították, ezért tűnt el nálad.
    Az event részletes ismertetőjét itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lékhorgászat-bűvöletében.15762/

7. Wellwisher

Szia!

Az általad keresett felhősorok egy hiba folytán látszottak a paszulyodon.
    Ezt a hibát most javította a központ, ezért tűnt el Nálad.
    A felhősorokat sajnos nem szerezted meg az eventek alkalmával.

csillaglili55 kedveli ezt.
  8. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

sziasztok. nem tudom de nekem elveszett az edes otthon nevu felhosorom.. legyszi nezzetek utana h hova lett . koszonom.
    ID:3032121

9. szimat233

szimat233 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! De megvásároltam az eventben és tegnap még le is arattam és el is indítottam minden probléma nélkül. Légyszíves nézzetek utána a probléma forrásának mert nem csak nálam fordul elő.
    Sziasztok! De az eventben megvásároltam és tegnap még le is arattam minden probléma nélkül újra indult. El is tudnám sorolni hogy milyen kitehetőket tettem a felhősorra és ahogy írtam azok mind visszakerültek a raktárba. Légyszíves nézzetek utána a probléma forrásának mert nem csak nálam fordul elő.

10. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

sziasztok!!! Nem tudom mi történt de 70 körüli tenyésztésre nem tettem véletlenül rá a bájitalat, utolag rátettem de el is tünt 22 maradt!!!!???? ID 52448430

11. Wellwisher

Szia!

Amennyiben ez a felhősorod szürke volt, úgy nem is szerezted meg az event alkalmával.
    Az általad keresett felhősor egy hiba folytán látszott a paszulyodon.
    Ezt a hibát most javította a központ, ezért tűnt el Nálad.

-ágianyu33- és kissemoke kedveli ezt.
  12. Wellwisher

Szia!

Pontosítsd kérlek a problémád leírását, mert így nem tudok segíteni!
    Mi tűnt el és miből maradt 22?

13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A felhősort NEM szerezted meg az eventben. Ennek pontos nyoma van az ellenőrző panelen.
    2017. novemberében az eventboltban egy másik felhőt vásároltál meg.

Eddig egy hiba miatt látszódott nálad és másoknál is, akik NEM szerezték meg. Ma kaptunk a központból egy levelet, hogy ezt a hibát még csak most javították.

Tehát azok a játékosok, akikre hivatkozol, pontosan úgy jártak, mint te. Eddig használtak egy olyan felhőt, amit (ismétlem) nem váltottak ki novemberben az eventboltból.

Sajnálom, hogy ezt kell írnom neked, de ezek a tények. Változtatni nem tudunk, hiszen eddig sem voltál "jogosult" arra a felhőre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Szia! Betettem Körülbelül 75 tenyénytést véletlenül nem tettem rá bájitalat , amikor potolni szerettem volna ,meg is tettem , de azok eltüntek!!!!

15. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Szia! Segítségre lenne szükségem,mert nem találom a nyuszi románc 1 felhősor nagyon köszönöm

16. Wellwisher

Szia!

A paszulynál az összes felhősort kiválasztva (paszulyág az ikonja) a keresőbe (a paszulyág legtetején a nagyító ikon) írd be a "nyuszi" szót.
    Így mindkét felhősort megjeleníti Neked a rendszer.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Wellwisher

Amikor megnyitod a tenyészterepet (ott, ahol utólag pótoltad a bájitalt) az állatoktól jobbra van egy kép, a neve Áttekintés.
    Itt látod a a tenyésztésre betett állatokat, alatta pedig egy összesen felirattal megjelenítve, hogy mennyi bájitalt illetve luxus bájitalt használtál fel az adott tenyésztéshez.
    Ezt nézd végig kérlek minden sornál, mert le tudod ellenőrizni, hogy az adott tenyésztéshez adtál-e bájitalt.

18. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Tudom de az a 40 körüli tenyészttés ugy is hiányzik!!!

19. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Nagyon köszönöm!!

20. eva0304

eva0304 Járnitanuló

Látom választ itt sem kapok ,akkor így jártam . Azt ajánlom mindenkinek ,gondolja meg
    Nagyon szépen köszönöm válaszod .Sajnos nem vagyok ilyen témában gyakorlatias .Megnéztem azt amit ajánlottál ,de ott is azt írja hogy adjam meg a fizetési módot ,hát én már nem fizetek .Én ezt a farmot úgy "örököltem",és korábban nem volt ennyire pénzéhes.Hiába vagyok itthon és csinálom folyamatosan , az utóbbi időben kevés eventet tudtam befejezni ,pénz nélkül nem megy .Már többször abba akartam hagyni, de unokám /akitől örököltem / ha jön mindig megnézzük együtt ,hol tartok , mi újság a farmon ? Szokta is kérdezni miért nem fejezem be az eventeket ? Azt hiszem ezután a pénzemet és a játékra szánt időt inkább neki adom ,és nem kell ilyen dolgon bosszankodnom

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.