Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lilianna99

Lilianna99 Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Nincs a napi hírekben a napi szivecske nyitogató linkje.
    Hiába lapozom, onnan nem, csak ha a piactérre ugrok ott van téren a linkje "még". :(

Gazda: Lilianna9999ID: 17739399

2. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Nagyon vicces!
    Cookit töröltem frissítem a böngészőt, mégse adja be a napi eseményekbe a
    "Nyuszirománc" event linkjét.
    A Karnevál királynő linkjére kattintva a farmon adta végül is újra az elérhetőséget...

Utoljára szerkesztett: 10.2.18
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Saját farmomon próbáltam. Nálam rendben megnyílik a hivatalos értesítés. Amiből az eventismertető >>ITT<< kattintva az event részletes leírása is.
    Kérlek írd le pontosan mit látsz. Milyen hibaüzenetet kapsz mikor meg akarod nyitni a linket.

4. -ákos81-

-ákos81- Aktív író

sziasztok ki akartam tenni 1 afrikai ezüst fát 1 útvesztöben kitehetöért és azt irja nem lehet pedig van 2 fám is egy kirakva egy pedig a raktárba volt de sok más dologgal is igy jártam :(

5. Kékmadár1

Szia!
    Köszönjük a jelzést! Már mi is tapasztaltuk a jelenséget.
    A városban és az eventóráról minden esetben elérhető a Valentin kalendárium.

6. Kékmadár1

Szia!
    Nem minden tárgy cserélhető ajándékozható a játékban. A listáról a zöld feliratra kattintva tájékozódhatsz.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...i-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/#post-8493

A konkrétan említett tárgyak cserélhetők. Farmnevet és ID számot kérnék hogy megnézhessük mi a probléma nálad.

7. -ákos81-

-ákos81- Aktív író

8. farkaskoma77

farkaskoma77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Fullra teljesítettem a nyuszis eventet és rendre megkaptam a házikót és a 3 fejlesztését. AZ elsőt sikeresen felraktam az alapra, a második már nem ment, vélhetően géplefagyás miatt. Balga fejemmel raktárba helyeztem a fejlesztett házikót, gondolva, hogy újra kezdem majd az építkezést. Nos, egy feljesztés eltünt az éterben. Kérdezem: van-e orvosság eme buta cselekedetemre, vagy keresztet vethetek erre a felhőre?
    Köszönettel: farkaskoma77 ID: 35014948

9. Kékmadár1

Szia!
    Ha egy fejlesztést ráraktál már megváltozott a neve. Takaros kacsalak néven keresd a menüben. Helyezd ki ismét és rakd rá a másik két fejlesztést is.
    Vigyázz nehogy a másik alapra tedd a két fejlesztést mert akkor baj van, és nincs segítség. Egyik felhődet sem fogod tudni használni.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/#post-819546

10. valeria55

valeria55 Fórum-zöldfülű

Szia !Megvettem a Prémium gazda csomagot. Nem működik az " a fák learatása " Én valcsi70" ID 5507682 Legyetek szívesek utána nézni.Köszönöm.

11. Kékmadár1

Szia!
    A prémium villa ablakában a bal alsó sarokban, előbb be kell kapcsolni a fák automatikus aratását.A zöld pipa látszódjon.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

12. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Valószínű én nem látom, de nem találom a nyuszi felhősor első részét.Csak a második felhő van meg. Azt is szeretném megkérdezni,hogy a kacsaól fejlesztést hogy tudom megcsinálni.Bocsi, de öreg vagyok,és nem nagyon értem.
    Köszönöm a segítséget.
    -picikefarm- ID 48950763

13. Kékmadár1

Mindkét ezüstfád ki van téve egyik a főfarmon a másik az erdei tisztáson.
    Kérlek máskor legyél körültekintőbb és ne állíts olyanokat hogy más dologgal is előfordult. A cserenap hibamentesen rendben működik.
    Ha valamit nem látsz a panelen, az vagy nincs a menüdben, vagy nem cserélhető.
    Ha bármivel is problémád van kérlek konkrétan nevezd meg a tárgyat, és ne általánosíts legközelebb.

-ágianyu12- és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

http://jojoando.uw.hu/farm/mai.avi
    Egyszer az egyik, máskor a másik linket adja be a napi eseménybe.

15. Kékmadár1

Szia!
    lapozz egyet a felhősoron a 2. oldalon megtalálod az 1-es felhőt.

Nyuszirománc felhősor 1

A 2. felhősorra a fejlesztett, Pompás kacsalak nevű dekor elemet lehet kitenni. Előbb a kacsalakot ki kell tenni valamelyik területre. Majd ráhelyezni a fejlesztéseket. (mindhármat) ezután törölni a területről. A menübe visszakerülve már kitehető a felhősorra.

Nyuszirománc felhősor 2
    • Lezárási idő: 23:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 550 TP
      • Több tp az állatos ólakból Bónusz: 40% Hatóidő 02:00 óra
      • Több tp a tenyésztésnél Bónusz: 200% Hatóidő: 02:00
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Szívdobbanás, Békás megmentő, Homárok szerelmi dala, Pompás kacsalak)
    A pompás kacsalak egy fejlesztett eleme a Kacsalak nevű dekornak.
    A feladatsorban kapott függönyök szolgálnak arra, hogy a kacsalakból előbb takaros kacsalak legyen, majd következik az ízléses kacsalak, végül a pompás kacsalak építmény. Ezt a tárgyat kell a fejlesztési lépések után törölni, majd a felhősor megfelelő pamacsára kattintva ráhelyezni.

Erről az eventismertetőben is van információ:

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A sértő hozzászólásodat természetesen töröltük, de idézek belőle.
    " ezért ma reggel raktam ki a másikat is"
    Az egyik fa 2018-02-09 20:46:06 óta, a másik pedig 2018-02-09 22:36:13 óta érik.
    Mit is raktál ki ma reggel? Hogy nem ezüstfát, az biztos. Ki okoskodik? Ki állít pontos tényeket?

Ha tetszik, ha nem, a hibát te követted el.
    Hibát beismerni kimondottan jó tulajdonság. Másra kenni pedig kimondottan rossz.
    Miből állt volna azt írni, "bocs, elnéztem"?

Magad sem tudod, hogy a dolgaid hol vannak, ezek szerint azt sem, hogy mikor mit csináltál, de a moderátort hibáztatod, ráadásul ilyen stílusban.
    És jössz azzal, hogy tiltsunk? Nem. Inkább válaszolok, hogy legyen nyoma annak, amikor valaki meg akar hazudtolni egy munkáját végző moderátort.

Téged idézve: sok sikert!

17. repashock

repashock Haladó

Sziasztok! Végre kitenyésztettem kakukkmama II-t, szerettem volna kitenni a paszulyra. A váza ikon alatt megvan, de nem tudom kihelyezni mert "sajnos az eszköz nincs az eszköztárban". Ki-be léptem de semmi. Utána tudnátok nézni? ID:18549279 farm: repashock. Köszönöm előre is.

18. Kékmadár1

Szia!
    A kakukkmama egy speciális összeépíthető elem. Előbb tedd ki a Kakukk 1-et bahás terültre helyezd rá a kakukk 2-öt. Törlés után már a menüből kitudod helyezni a felhőre.

19. HOGEN

HOGEN Utánpótlás-írogató

HOGEN ID: 1729135, szeretném megkérdezni, hogy tenyésztésnél miért nem tudom a darabszámot beírni, hogy mondjuk szamárból, ha 10 tenyésztést akarok indítani ne kelljen darabonként elindítani. Előre is köszönöm a segítséget.

20. Kékmadár1

Szia!
    A tenyésztőrobot nevű munkásokkal tudsz csak több tenyésztést indítani egyszerre. Munkáskuponok, és havi munkás előfizetés tartalmaz ilyen lehetőséget.
    A beérett tenyésztések együttes aratásához a farmterületen is használt aratógép szükséges.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.