Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kefirke18

kefirke18 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel, remélem igen. Szóval a farm nevem kefirke18 az Id:55137857. olyan problémám van, hogy szeretném hasznosítani a 4 mező szobrot, de azt irja, hogy először a 3-as mező szobrot kell aktiválni, de nekem az már aktiv, sőt használom is a megszerzett területet, összegyűjtöttem a banánokat de semmi.Megnyitottam már 4 szentélyt is de semmi. Mit szúrtam el???Köszönöm a válaszokat.

2. HOGEN

HOGEN Utánpótlás-írogató

A következőt jelzi az aratógép: Aratógép: 240:12 óra, Vetőgép: 252:12 óra, Állatgondozó: 144:12 óra. Honnan tudom, hogy lejárt a robot? Több éve van szinte folyamatosan farmmunkás előfizetésem.

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A 4. mező szobrot a 7.kamrában tudod kiváltani. Ha a 7. kamrád nincs még kiváltva a felugró ablak a 3. mezőt írja ugyan feltételnek, de csak a kamra kiváltása után férsz hozzá a 4. mezőhöz.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

4. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A segítségedet kérném, mert nincs meg a nyuszirománc 1 felhősorom amire ki kellene raknom a dekorokat-2 kacsaólnak- szívecskének kellene lenni a raktárba pl .de csak 1 van mindenből és szerintem nem aktiváltam az 1 felhőmet.A másik kérésem hogy nem találom a királynős event 1/1 dekorját: Segítséged köszönöm ! id számom 2135622 Üdv farmeres53

5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Tisztelt ügyeletes Moderátor.
    Harmadszor vagyok prémium tag és a gondom a vissza rendezővel van. Szó se róla nagyon jól működik, egy gombnyomás és biztos a siker. Aki dekorozik mint én is ez számunkra kincs. De! Amikor vissza rendeződik egy terület mondjuk jelen esetben a főfarm, ott van 2 manu, 2 vadas, 1 füvész, akkor a visszarendezés alatt a bármennyi idővel előtte megetetett tárolóimban az etetés lenullázódik és kezdhetem elölről az etetést. Ez nem semmi tápomba kerül mivel ugye a tárolókban csomó mindenféle ól van! A jobb eset az, ha észre veszem nem sokkal visszarendezés előtt, hogy hoppá most kéne etetnem de nem teszem meg várom a vissza rendezést. Ez viszont ritkán jön össze és akkor sem minden óllal.
    Persze mivel 1 évig távol voltam lehet, hogy ez itt már túl van tárgyalva de szeretném tudni lehet-e valamit ellene tenni vagy most vannak a javítások tudnak-e erről és tervezik-e ennek is a helyrehozását? Senkitől nem olvastam még lehet, hogy nálam nem jó valami? A tárolókat sosem szedem le tehát minden eventnél bele esek! Táp temető. A bónuszból kikelt akármik, pl varjútojás vagy egyebek is eltűnnek a vissza rendezés után de ha átlépek másik területre majd vissza, ezek vissza kerülnek a helyükre.

A bahán lévő 1 vadas és 1 füvésszel is ugyanez a helyzet. Sokáig nem írtam róla de mivel már szinte minden eventet megcsinálok egy csomó tápot vesztek a vissza rendezéskor.

lukimi, ID: 34588717

Köszöm a választ.

6. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Segítséget kérek nem tudom mi történt , ma reggel 8 óra környékén aktiváltam egy 12 órás aratógépet . most 12 órakkor kellene a farmot aratnom de az aratógép sehol , mi történhetett? Köszönöm ha meg tudja nézni valaki. ID:7825742. Köszi.

7. Kékmadár1

Így már jártam én is. :(
    Oka hogy míg arató, vető gépet kaphatunk más helyekről is Pl. kerek kerék eventnyeremény stb... Ezen nyeremények ideje hozzáíródik a meglévőhöz. Az évek alatt akár több hónapnyi idő is összejöhet.
    Tenyésztőrobotot nem kapunk sehonnan.
    A robot ideje csak a tenyésztelepen látszik. Így nem tűnik fel hogy lejáróban van és kihagyunk egy hónapot a munkásvásárlással. Mondván van elég idő a következő lehetőségig.

8. karpon1951

karpon1951 Fórum-zöldfülű

9. HOGEN

HOGEN Utánpótlás-írogató

És hol látszik a tenyésztelepen?

10. Kékmadár1

Szia!
    Biztosan megvan a felhősorod.
    Lehet lapozni kell hogy megtaláld. De a kereső funkciót is használhatod. Elég a "nyuszi" szót beírni.
    Ellenőrizd mindkét felhősort. Ha befejezted az eventet megkaptad a kitehetőket is. Lehetséges már valamelyik felhőn vannak a hiányzó elemek.

A keresett királynős dekor neve: Karamell- katapult. Ezen a néven keresd a menüben, vagy farmterületeken. Lehet már kihelyezted valahova.

Karamell-katapult

11. Kékmadár1

Kiválasztás fül alsó részénél, a darabszám beállítástól jobbra. Pici kombájn ikon alatt vannak a számjegyek ha aktív.

12. Kékmadár1

Szia!
    A visszarendező sajnos így működik teljesen új kihelyezésnek veszi az egész területet. Függetlenül attól hogy nem minden kockára került új elem. Ennek működésén nem lehet módosítani.
    Javaslom vagy várd meg a beérést a rendezéssel. vagy kalkuláld be a tápok veszteségét. Vagy bontsd le a tárolókat is eventkor.
    Sajnos jó hírt nem tudok mondani. :(

Illetve mégis tudok némi gyógyírt! :)

Először is köszönjük hogy észlelted és jelezted mi a helyzet.
    Valamint kiegészítjük a farmvisszarendező ismertetőjét az általad tapasztaltakkal.

lukimi és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. repashock

repashock Haladó

Köszönöm a gyors választ. Igaz nem a bahán de a sima farmon működött. Kész a felhőm végre :sleepy:Hála neked;)

-katalinjani- kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Szia!
    A kupon csak 3 órás volt nem 12 órás. Ma: 07:42- 10:42-ig volt aktív.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. ancsika69

ancsika69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A tenyészterepen való tenyésztéshez szeretnék segítséget kérni. Szerettem volna denevéreket tenyészteni ugyanis szükségem volna 3 db duci denevérre az égig érő paszuly megnyitásához. De sajnos nem tudom megcsinálni, hiába van egy csomó denevérem nem engedi.Azt írja, hogy a teliholdas eventnél szerezhetem meg Jack boltjába. Ott viszont nem tudom, hogy hogyan kell.Nekem van denevérbarlangom a rendes farmomon, és direkt ezért raktam ki őket, hogy mire eljön a teliholdas event tudjak tenyészteni, de nem sikerült. Kérlek benneteket, aki tud segíteni segítsen, hogy hol vagy hogyan csináljam? Köszönöm szépen.

-katalinjani- kedveli ezt.
  16. kgytagy

kgytagy Utánpótlás-írogató

Segítsetek! Mind a két kacsalakot fejlesztettem, /sajnos utólag olvastam hogy nem kell,csak az egyiket/és most nem tudom használni a felhőket. Nem lehet valamit tenni? Köszönöm válaszotokat. Üdvözlettel kgytagy

kicsi_66 kedveli ezt.
  17. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szia!
    segítséget kérnék megcsináltam mind a három felhősort
    de a pompás kacsalak nincs meg így nem tudok aktiválni talán nem kaptam meg?
    ki be léptem és semmi légyszives segíts
    ID:24691168

18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!,
    Rátetted a fejlesztéseket a dekorra? - a 3 függönyt

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, a denevér tenyésztés jogát kell kiváltani Jack boltjában, anélkül nem tudod tenyészteni

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A denevérólak birtoklása önmagában nem elegendő, a tenyésztési jogot ki kell váltani.
    Ez igaz a holló tenyésztésére is...
    A denevértenyésztés jogát Teliholdas eventek alkalmával tudod megszerezni Jack boltjában.

Erről az alábbi linken tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360348

A denevértenyésztésről pedig itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bat-mánia-sötét-szárnyak-suhogása.410/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.