Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Csak azok az ajándékok kerülnek jóváírásra melyek beleérkeztek a kosárkába!

2. KarahMama

KarahMama Utánpótlás-írogató

De nem dobja fel ablakba miket kaptam el.

3. Angyalszárny

Szia!
    Javasolnék egy alapos gép takarítást! A CCLENER progra a segítségedre lehet!

4. KarahMama

Na most csináltam egy próbát. Rá frissítettem, 3 játék jó volt, a 4-nál megint nem dobta ki miket kaptam el.

5. KarahMama

Az is már meg volt.

6. KarahMama

Ez így gáz, minden 3. játék után frissítenem kell. Még van pár kosaram, azt eljátszom és többet nem keverek, számomra ennek az eventnek itt vége. Köszi!

7. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek add meg a farmod nevét és Id számát!

8. asperjanszilvi

asperjanszilvi Utánpótlás-írogató

köszönöm.

9. KarahMama

KarahMama 7721813

10. bütyi15

bütyi15 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Érdeklődnék, hogy mi lehet a probléma akkor ha cseréltem egy citromfát bükkfára és nem kaptam meg. Az ajánlatok közt viszont nem szerepel már. Nekem sem vette le a citromfát.

11. Angyalszárny

Szia!
    Véletlenül nem a bükkfádat cserélted citromfára? Ezt ellenőrizheted a létrejött cserék kezelés résznél a bevétel fülön!

12. bütyi15

bütyi15 Fórum-zöldfülű

Sajnos ott sem szerepel ilyesmi, akkor valaki egy pillanattal hamarabb megelőzött. Köszönöm a segitséget!

Angyalszárny kedveli ezt.
  13. Angyalszárny

Szia!
    Amikor nem kapsz visszajelzést a megnyert tételekről akkor a kosarad nem veszik el újra lejátszható, tehát nem ér kár!

14. KarahMama

Ezt tudom, írtam is. De itt dekkolok a gép előtt plusszba egy csomót. Mindegy, köszi. Eventet befelyeztem.

15. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

köszönöm szépen Gazdasszony ID33224951

16. briguka

briguka Fórum mestere

Szia! Igen, tudom, de csak az látni: +1 termésbónusz, viszont nem ez volt a keréken mikor elinditottam, hanem 100%.os terménybónusz! és azért nem mindegy hogy 24óra vagy 6 és hogy csak a földekre vonatkozik vagy mindenre!
    De mindegy, most igy jártam, nem vitatkozni akarok!

17. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Előre is köszönöm s segítségeteket!Nem találom az XXL-es nektarin fáimat!Egy sincs most belőle! Hogy mennyi volt azt nem tudom , hiszen nem tartók nyilvántartást a készletemről!Segítségeteket köszönöm!:D:D

18. Angyalszárny

Szia!
    Szükség lenne a további adatokra:
    - mennyi volt, mennyi van, mennyit hiányolsz?
    Mikor szerezted őket?
    Id szám és farmnév is szükséges!

19. szmore362

szmore362 Utánpótlás-írogató

Szia! Hogy mennyi volt sajnos nem tudom mint azt sem, hogy mikor szereztem őket! Most amit tudok, hogy egy sincs csak az Xl-esek vannak!És ez is most csak azért tűnt fel , mer a cserekereskedelemben szerettem volna becserélni! ID.:1984379 Famnév:szmore362
    Segítségedet köszönöm

20. Angyalszárny

Szia!
    Az ellenőrzés folyamán nem láttuk nyomát annak, hogy volt ilyen fa fejlesztésed!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.