Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

2 db Nyuszirománc felhősorunk van.
    Az egyikre sima kacsaólat, a másikra a függönyökkel felfejlesztett Pompás kacsaólat kell ráhelyezni.

Amennyiben nem enged a felhősorra pakolni, úgy kérlek egy ki és belépéssel frissítsd a játékot, majd próbálkozz ismét.
    A teljes event feladattal végeztél?
    Az event részletes leírását itt, a kacsalak fejlesztését pedig alább olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.
    Az event részletes leírását az alábbi linről is el tudod érni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

2. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Van Jávai almafám a dobozomban . Még XL - es is . Kivettem,hogy a feleségemnek elküldjem ajándékba mivel neki nincs.Ugyan ezt miért nem lehet?Ha küldeném nem jelenik meg.Ha már ilyen borzalom lett a csere nap is akkor az ajándékozás had menjen már ugyan.Ez már mindennek a teteje.
    Jó lenne ha valamit csinálnának mert küldhető .

3. Wellwisher

Szia!
    A fejlesztők és a játék készítőinek döntése az, hogy mi kerül be a cserélhető és ajándékozható tárgyak körébe.
    Az általad jelzett fa jelenleg nem küldhető.
    Attól, hogy valami nem szerepel a küldhető tárgyak listájában, még nem nevezhető borzalmasnak a cserenap.
    A továbbiakban, ha bekerül a szóban forgó fa a küldhetők listájába, akkor is csak abban az esetben küldhető, ha a fogadó félnek ez a fa a majmok szentélyében már ki van váltva.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Heni3411988

Heni3411988 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Eltűnt egy achacha fám és egy japán akácom.
    Az event csere felületén cseréltem homok tövist achacha fára és őszibarackot japán akácra. Most egyiket sem találom. Achacha fám eddig nem volt, ez lett volna az első.
    Japán akácból kettő volt az egyiket elcseréltem a másik megvan. Késóbb cseréltem az őszibarackot japán akácra az lett volna a harmadik, de mivel egyet elcseréltem kettőnek kéne lenni, de csak egy van.
    Kiléptem, majd újra be, ezután sem lett meg. Mindenhol kerestem.
    A többi cserefám meg van.
    Farmom neve: Heni3411988
    ID: 24070627

Előre is köszönöm a segítséget.

5. BAttila89

BAttila89 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Feltettem az egyik kacsalakot a felhősorra ,a másikat is szerettem volna ,de azt írja ki ,hogy nincsen az eszköztáramban ,holott ott van még egy kacsalak és a függönyös fejlesztés is .Ki -be léptem ,de továbbra sem tudom feltenni .
    Köszönöm a segítséget !

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  6. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Előbb tedd ki a szigetre. Arasd le . Utána kitudod rakni a felhősorra. :)

7. Wellwisher

Szia!

A Pompás kacsaólat a sima kacsaólra helyezett függönyökkel tudod felfejleszteni.
    Tedd ki a kacsaólat földterületre, pakold rá a függönyöket, majd bontsd le az ólat.
    Így már egybeépítve "pompás kacsaól"-ként lesz a raktáradban a váza ikon alatt és fel tudod tenni a felhősorra.

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.

Az event részletes leírását az alábbi linről is el tudod érni:

8. Wellwisher

Szia!

Az általad jelzett probléma miatt kollégám végzett egy aratást a kincses szigeten.
    A "kalapocska" valóban TP-s, de a kitehető a kiíráshoz igazodva adja a tapasztalatpontot.
    Tehát a jóváírás a Te esetedben BTP és a bahára érkezett Nálad.

9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen.

10. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

Sziasztok .Végig csináltam a karneválos faladatot de nem tudom a felhősort aktiválni frisitettem ki léptem úgy se.Mit csinálok rosszul?
    id14559720 csillanéni67

11. Wellwisher

Szia!

Lejátszottál a majomkirálynőnél 36 játékot?
    Az eventablakban bal oldalon minden ikonon zöld pipát látsz? A felhőnél is?

12. athionx2

athionx2 Fórum-zöldfülű

Egy órája szórakozok az aratással,vetéssel és semmi! Elvetem,eltűnik és így tovább! Feladtam! :)

13. Wellwisher

Szia!

Mivel a játékban nincs lassulás, így a gépeddel, vagy az interneteddel lesz gond.
    Az állandó takarítás és frissítés nagyban hozzájárul a játék zökkenőmentes működéséhez.
    Néhány feladat időszakos elvégzése az eredményes farmműködéshez elengedhetetlenül szükséges,
    így kérlek ezeket csináld végig a hibamentes játék érdekében.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

14. maymaymay

maymaymay Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!A nyuszirománc felhósor II ben a pompás kacsalak helyett kacsalakom van. Mind a három eventet végig vittem és az eszköztárban a pompás kacsalak helyett a kacsalakom van ezt ki tudnátok cserélni mert így a felhősoron ha be akarnám tenni azt írja ki hogy már nincs az eszköztárban. Pedig ott van csak nem az a neve. Kérlek állítsátok át mert nagyon sokat dolgoztam hogy megcsináljam a Nyuszirománc II felhősort!! :) Várom a válaszotokat és a javítást is!! Előre is köszönöm!! A farm neve maymaymay az ID számom :3504115 2018.02.12. 7.11

15. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia. Az előző hozzászólást olvasd el. Abban minden benne van a kacsalak fejlesztéséről.:)

maymaymay kedveli ezt.
  16. maymaymay

maymaymay Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most olvastam a BAttia89 társam kérdését és már meg oldottam én is ugyanebbe a problémában voltam Köszönöm és elnézést kérek de megoldódott a problémám!! Szép napot kívánok mindenkinek!! maymaymay ID 3504115

17. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia! Nekem a kacsalak fejlesztés tünt el,rá akartam rakni és leugrott róla,most nem találom sehol! borcsa220 ID:54729081,amúgy biztos én nem vagyok képben,hónapok óta kinlódok a felhővel!Megköszönöm a segítséget!Legyen szép a napunk és bő termést kívánok mindenkinek!

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján nem tűnt el semmid, csupán még nincs kész 100%-ban az event. Az utolsó feladat adja a 3. fejlesztést.

19. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Köszönöm!

Végig csináltam a feladatokat,mit kell még tennem? A kacsalak fejlesztést nem találom,megvolt,és még most sincs az ik

on alatt!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.2.18
  20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A kacsalakot tedd ki egy üres területre a farmodon és tedd rá a 3 fejlesztést , majd ezután tudod kitenni a felhőre

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.