Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szőke53

Szőke53 Utánpótlás-írogató

Megcsináltam a kacsalakos feladatot, de csak az egyik felhősorra adott kacsalakot fejlesztésekkel együtt, a másikra kiírja, hogy már nincs a készletemben.

2. Marcsi021049

Marcsi021049 Utánpótlás-írogató

Szia! Volt a farmon 5 arany most sehol nem találom. Köszönöm a segítséget.

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Id számot és farmnevet kérnék az ellenőrzéshez!

4. Angyalszárny

Szia!
    Csak az egyik kacsalakot kellett fejleszteni! Az először megszerzett felhőre az alap fejlesztés nélküli kacsalakot kell rátenni!
    A másodikra pedig 3 fejlesztést kell tenni!

5. Szőke53

Szőke53 Utánpótlás-írogató

Sajnos én az először megszerzett kacsalakra tettem a fejlesztést. Ha lejár az idő és törlöm akkor meglesz a két kacsalak?

6. Angyalszárny

Szia!
    Két egyforma kacsalak nyerhető az eventben és CSAK az egyiket kell/szabad fejleszteni!

7. megirn

megirn Aktív író

Sziasztok!
    Lehet hogy, nem hiba akkor elnézést kérek érte. Az üzenet ikonja nem tűnik el a térkép táblámról. Hiába frissítettem. A clinert sajnos valami oknál fogva nem tudom telepíteni a gépemre. Nem túl régen gépet cseréltem. Farmnevem: megirn. ID sz.:12387683 A segítséget előre is köszönöm

8. Angyalszárny

Szia!

Az állandó takarítás és frissítés nagyban hozzájárul a játék zökkenőmentes működéséhez.
    Néhány feladat időszakos elvégzése az eredményes farmműködéshez elengedhetetlenül szükséges,
    így kérlek ezeket csináld végig a hibamentes játék érdekében.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

9. megirn

megirn Aktív író

Végre sikerült telepíteni a clinert. Tisztítás meg történt. Frissítés szintén. Mégsem tünt el az üzenet ikonja. Legyél olyan kedves és nézz rá kérlek. Köszönöm.

10. Angyalszárny

Szia!
    Be zárt böngésző mellett eszközölted a tisztítást?

11. megirn

megirn Aktív író

Természetesen. Igaz egyszer futadtam le a tisztítást

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

2018-02-09 17:29:12 érkezett egy üzeneted, melyet bontatlanul hagytál a leveleződben.
    Kattints a bagolyra, mely berepít a postádra és nyisd meg azt a bizonyos olvasatlan üzenetet.
    Miután ezt megtetted el fog tűnni a bagoly az útjelző tábláról.

13. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nem engedi kipakolni a felhőre a kacsaólat. Az egyik kacsaólas felhő megvan, azon rendben van minden, de a másikra nem engedi kipakolni, más pályán sem. Köszi, ha segítetek.
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

14. Wellwisher

Szia!

Az event ismertetője minden részletre kiterjedő tájékoztatást ad a "pompás kacsalak" megépítéséről, de az alábbiakban is olvashatod:
    Kérlek figyelj rá, hogy csak az egyik kacsalakot szabad fejleszteni, a másikat fejlesztés nélkül lehet csak a felhősorra felhelyezni!

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.
    Az event részletes leírását az alábbi linről is el tudod érni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

csillaglili55 kedveli ezt.
  15. Wellwisher

Szia!

Az achacha fáid (2 db) a bahamás raktáradban van.
    Japán akác fád 1 db a farmon van kitéve.
    A csere alkalmával sárgabarack fát cseréltél Kowhai fára, de az általad említett cserék nem látszanak az ellenőrző panelen.
    Esetleg nincs másik farmod, ahol ezeket a cseréket bonyolítottad?
    Ha van ilyen, akkor a farmnév és ID szám megadásával tovább keressük a fáidat.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Marcsi021049

Marcsi021049 Utánpótlás-írogató

Marcsi021049 ID6340115 Köszönöm a segitséged.

17. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a luxus bájital már soha többé nem lesz keverhető a malomban, csak megvásárlásra van lehetőség? (Sajnos, most vettem észre, hogy a nyuszis eventtel együtt ez a lehetőség is eltűnt, pedig épp ezért ültettem ezerrel hozzá való virágot). A romantikus rózsa is örökre eltűnik, amiket most ültettem? Segítenétek? Előre is köszönöm!

18. Wellwisher

Szia!

2018-01-17 16:38:23-kor barkácscuccot vettél. Itt maradt még 2 farmaranyad, melyből 2018-01-17 16:39:04-kor nagyítót vásároltál a Sajtos rejtély eventbe.
    Így jelenleg nulla farmaranyad van.

19. Wellwisher

Szia!

Nincs információnk arról, hogy a luxus bájital a későbbiek során malomban előállítható lesz-e.
    Az event növénye (a romantikus rózsa) a többi eventtárggyal együtt beváltásra fog kerülni, tehát nem marad játékban.

A beváltási értékek az event részletes ismertetőjéből:
    • Romantikus rózsa: 12 tp, 8 csp/1 db
    • Bronz medál: 1.200 tp, 1.600 csp, 1.200 btp/1 db
    • Ezüst medál: 6.000 tp, 8.000 csp, 6.000 btp/1 db
    • Arany medál: 18.000 tp, 24.000 csp, 18.000 btp/1 db
    A beváltás - várhatóan - az eventet követő napok valamelyikén, automatikusan történik.
    Az eventismertetőt itt éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

20. Heni3411988

Heni3411988 Fórum-zöldfülű

Nincs másik farmom.
    Köszönöm, a kowhai fákat megtaláltam
    Csak a japán akác hiányzik

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.