Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Jajj, de kár! Csupán azért reméltem, ugyanis a nyuszis eventben az szerepelt, hogy "Az eventtel új játékelem kerül bevezetésre."
    Optimistán úgy értelmeztem, hogy ha bevezetésre kerül, akkor marad is - ha odaírták volna, hogy csak az event idejére érvényes, akkor máris nem lett volna félreérthető. Köszönöm a visszajelzésedet és az infót.

2. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Köszi, úgy néz ki, megoldottam... - csak azért érdekelne, miért kellett ennyire bonyolulttá tenni ezt az egészet.

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Picit félreértelmezed a kiírást.
    Az új játékelem a játékban marad, csak az előállítási módja nem.
    A további részleteket pedig a későbbiekben, hivatalos formában fogjuk megtudni.

Luxus bájital

Szükséges szint: 21.
    Hatása: növeli az esélyét annak, hogy a tenyésztés egy szintet ugrik.
    Például: 4 alapállat esetén nem első szintű, hanem második szintű tenyészállatot eredményezHET a tenyésztés.

Az ugrás NEM garantált, csak az esélye növekszik a luxus bájital használatával.
    Az event ideje alatt a malomban elkészíthető, de később is felhasználható, mert ez event végén nem váltják vissza.
    Mindkét malomban keverhető.
    A keverés 1 farmaranyért azonnal elvégezhető.

Hozzávalók: 4 db bájital 100 db Romantikus rózsa
    Keverési idő: 01:00 perc (60 másodperc)

További részleteket egy hamarosan megjelenő hivatalosból tudhattok meg.

4. Wellwisher

Miután az event ismertetőjében kiemelt szerepet kapott a kacsalak fejlesztésének leírása, így az ismertető átolvasása és értelmezése után nem annyira bonyolult a pompás kacsalak megépítése.
    Eddig mindenkinek sikerült ezt a nehézséget leküzdenie, aki elolvasta a leírást. Neked is, nekem is... :)

dragostea62 kedveli ezt.
  5. dragostea62

dragostea62 Fórum-zöldfülű

Szia! Ezen a pályán a barátnőmnek nem sikerült... - most van egy takaros kacsalakja meg egy ízléses kacsalakja, nyilvánvalóan a felhősort teheti, ahová akarja. Mindenesetre a BP felülbírálhatná a helyzetet ezzel a lakocskával, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy mindenkinek annyira jól sikerült. Tudom, hogy le volt írva, de nekem is, aki nyugdíjas vagyok és "ráérek olvasni", sőt, még az eszem is megvan hozzá, még nekem is bonyolult volt az egész leírás, és a fejlesztésekkel a feladat. El tudom képzelni, ha valaki dolgozik hajnaltól estig (mint pl. a barátném) nem tudja háromszor elolvasni a leírást, jó esetben legfeljebb egyszer. Most akkor veszett fejsze nyele az egész. (csillaglili55)

6. mamszi70

mamszi70 Haladó

Szeretnék segítséget kérni a Doki küldetése felhősorral kapcsolatosan.
    Készen van a felhősor minden eleme, csak a kakukmama II elemet kellene kirakni rá, ami a kakukmama I-el a pajtában porosodik, mivel ha rá szeretném tenni a felhősorra azt jelzi ki, hogy nincs ilyen elem a pajtában.

Nem tudom mi lehet a baki, megköszöném ha segitenétek. (ID 6020419)

7. Wellwisher

Szia!

Az összeépítendő dekort először ki kell tenni földterületre, ott ráhelyezni a fejlesztést, majd törölni.
    Így az összeépített dekor bekerül a menüdbe és onnan már fel tudod helyezni a felhősorra.

8. Wellwisher

Szia!

Mivel a hozzászólásodban nem segítséget kérsz, így kérlek, hogy az írásodat a panaszkönyvbe írd meg.
    Itt találod a panaszkönyvet:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/

A kacsalak fejlesztésének módját az eventhez kapcsolódó összes fórumon kihangsúlyoztuk (event leírása, event csevegője, segítségnyújtó topikok, stb...), többen az aláírásukba is beillesztették.
    Ennél többet nem tudtunk tenni. Idejében, jól kihangsúlyozva kapta az információkat mindenki, aki kereste azokat.

dragostea62 és csillaglili55 kedveli ezt.
  9. Szarka-tanya

Szarka-tanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok . Van egy gondom , megcsináltam a Nyuszirománc felhősor mindkét részét , tegnap kész lettem vele . Sajnos a 2 felhősor egyik eleme nem került a raktáramba , a pompás kacsalak . viszont kacsalak 2db van . sajnos így nem tudom a felhősort használni :)

10. Szarka-tanya

sziasztok segítségre van szükségem . megcsináltam a nyuszirománc felhősort és 2 felhősor egyik eleme a pompás kacsalak nem került a raktáramba . viszont kacsalak 2 db került így nem tudom kirakni !! ID :19675672 Köszönöm .

11. Wellwisher

Szia!

Az event ismertetője minden részletre kiterjedő tájékoztatást ad a "pompás kacsalak" megépítéséről, de az alábbiakban is olvashatod:
    Kérlek figyelj rá, hogy csak az egyik kacsalakot szabad fejleszteni, a másikat fejlesztés nélkül lehet csak a felhősorra felhelyezni!

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.
    Az event részletes leírását az alábbi linről is el tudod érni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

12. Wellwisher

Szia!
    A kérdésedre itt kaptál már választ!:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-34#post-824473
    Azonos témában elegendő egy helyen segítséget kérned.

13. Szarka-tanya

Köszönöm a választ , sajnos nem találom a BAG hibák észlelése témát . hogy hol írjam a meg nem kapott játék elemet . Köszi

14. mamszi70

mamszi70 Haladó

Köszönöm a segitséget, már elfelejtettem ezt a verziót, de a kacsaólasról eszembe juthatott volna.

15. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Nagyon köszönöm a korrekt válaszodat, feltehetőleg elkerülte a figyelmemet, hogy az "event ideje alatt a malomban elkészíthető". Jó lenne, ha a luxus bájital malomban keverésére a jövőben is lenne lehetőség, még akkor is, ha most még nincs sok esély rá. További szép napot Nektek!

16. Wellwisher

Szívesen segítünk Neked itt is, csak kérlek írd meg, hogy mit nem kaptál meg.
    Valamint a kereséshez szükségünk van a farmnevedre és az ID számodra.

17. Szarka-tanya

Köszönöm Wellwisher . Farm nevem, Szarka-tanya .ID :19675672. Tehát a Nyuszirománc felhősor 2 rész elemét nem kaptam meg a pompás kacsalak -ot ,viszont 2 dr kacsalak van de azt nem tudom felhasználni csak 1 db ot az 1 -es sorban . Köszönöm .

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kaptál választ már elsőre is. Kérlek olvas vissza egy kicsit. Pontosan az előző hozzászólásod felett van a válasz.

A pompás kacsalakot neked kell felépíteni a kapott fejlesztésekkel.

A zöld feliratra kattintva olvashatod a részletes választ.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-34#post-824473

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Szarka-tanya

Köszönöm szépen a segítséget :) Sikerült felépítenem a pompás kacsaólat . Igen csak olvasnom kellett volna :) Szép napot kívánok nektek és jó játékot .

mebajah kedveli ezt.
  20. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    A kikelt varjútojás és bagolytojás (varjúfa és gondolom bagolyfa)hatása mindenhova kiterjed vagy csak arra a területre, ahova ki vannak téve? Ha több ilyen kitehető is kint van akkor a hatásuk összeadódik?
    Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.