Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia!
    Az ajándékba kapott kesztyűvel egy játék lejátszása után, az ajándékos információs ablakot nem lehet eltüntetni

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan melyik ablakra gondolsz? lejátszott játék után kiírja a játék, hogy mennyi csillagos érmét kaptál, ezt lepipálod, és vissza kell adnia az event felületre a játéknak.

3. allatfarm1970

allatfarm1970 Utánpótlás-írogató

Én is azt szeretném tudni, hogy az első játék után az információs ablak miért nem tünik el. Állandóan ki kell lépne teljesen a játékból.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Tamás!
    Sajnos nekem is ki kellett lépnem a játékból és újra tölteni mindent, mert nem tudtam bezárni azt az ablakot miután pipáltam. Nem vitt vissza az eventes felületre. Nem reagált semmire sem, se frissítésre, se területváltásra..
    Kiírta a csillagok számát pipáltam az ablak pedig gyökeret vert a farmon
    A gazdakörben eddig megjelent egy új feladatsor hozok róla pillanatokon belül képet is.
    Elnézést közben láttam meg, hogy erről volt már szó.. nem olvastam vissza:oops:

Utoljára szerkesztett: 14.2.18
  5. Zfarmberame

Zfarmberame Junior szaki

Kedves Admin!
    Remélem az ujabb hiba miatt minket gatzdákat nem ér kár mikor megint egy ujabb játékelem indulásakor hiba merül fel... töbek közt mint más én is gyorsan csináltam agazdakörit amibe 10 millió csp elment. nagyon remélem az okozot kellemetlenség mellett az event indulási állapotra viszzaáll akkor minden.

kovacstne kedveli ezt.
  6. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Sziasztok!

Úgy néz ki nem sikerült zökkenőmentesen elindítani az eventet, pedig elsőre úgy tűnt.
    Reméljük ezeket a kisebb bosszantó hibákat hamar kijavítják.
    Javaslom, hogy amíg jelen van ez a hiba addig csak termeljük amit szükséges, a játék megvár.
    Minden hibajelzést azonnal továbbítunk a központ felé. Egyelőre sajnos nem tudok mást mondani.

almáspite48, kovacstne és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm a tanácsot, megfogadom és nem játszom a játékkal még.
    Itt a link az "új" gkörihez, ami ma került be:
    https://www.kephost.com/images/2018/02/14/gkor6.png
    Elnézést közben láttam meg, hogy erről volt már szó.. nem olvastam vissza:oops:

8. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

Ó, ezt sajnálom! A tűzvirágig eljutottam én is, a többi mind kész. Csak itt nem enged tovább. A beadott holmikat visszakapjuk? Vagy elveszik? :(

9. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Az eddig beadott dolgokkal kapcsolatban még nem tudjuk mi lesz a döntés.
    Várjuk a központ válaszát.

Juditanya74 és almáspite48 kedveli ezt.
  10. morgótanya

morgótanya Fórum-zöldfülű

Szia!
    Beérett az event növényem, learattam, sajnos nem tudok újra vetni, mert 0 db-ot hoz. Kiléptem, és vissza de uez a helyzet.

11. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Ellenőrzéshez ID szám és farmnév is szükséges, különben nem tudunk segíteni.

12. almáspite48

almáspite48 Aktív író

Köszönöm ,azért remélem nem vesznek el a dolgok

13. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Szia!
    Új prémium előfizető lettem,de csak10 eventmagot kaptam.
    köszi a segítséget,

14. melcsi67

melcsi67 Haladó

Sziasztok,sajnos én is jócskán beadtam az új gazdaköribe,szintén remélem,nem vész el,szintén sok veszteség érne. További szép Valentin napot!

Éva0315 kedveli ezt.
  15. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Mikor lettél premium tag?
    Ha az event indulása után vettél premium tagságot akkor a plusz magok erre az eventre már nem járnak.
    A következő event alkalmával viszont már Te is jogosult leszel a plusz 5 magra kezdéskor.

16. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Sajnos én is elkezdtem, és most döbbenten tapasztaltam, hogy nem találom! Remélem nem veszitjük el, amit ott beadtunk. Végülis nem mi tehetünk a hibáról:(((

kovacstne kedveli ezt.
  17. kroki57

kroki57 Utánpótlás-írogató

Gazdakörben az új feladat nem működik, hiába adom be a beadandó mennyiséget.

18. nyafi70

nyafi70 Utánpótlás-írogató

Az új feladatot majd nem készre én is megcsináltam. Remélem a sok beadott dolog nem veszik el!

Éva0315 és kovacstne kedveli ezt.
  19. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Az szuper, mert én is elkeztem, és a tűzvirágot nem engedi beadni... o_O
    Happy Valentin days....:mad:

Éva0315, Fatther és Imi* kedveli ezt.
  20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Még nincs hivatalos információ mi lesz a beadott dolgokkal.
    Ha eddig ilyen hiba volt a gazdák nem jártak pórul. Vagy folytathatták vagy visszakapták a beadott dolgokat. Bízzunk benne most is így lesz.

zsuzsanna, Éva0315 és miniowl kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.