Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok :)
    Kíváncsiskodnék a Mentor rendszerről. Nem úgy van az véletlenül, hogy csibét csak saját országon belülről kaphat az ember?

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mint sajnos tudjuk, az informatikai rendszerben nagyon sok minden megvalósítható egy s más dolog miatt.

3. Szőkebácsi

Szijja :)
    Eztetet most nem értem...

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Mai világban megvalósítható az, hogy az informatikai rendszer becsapva elhitetjük a géppel, hogy máshol tartózkodunk... GEO IP

5. Szőkebácsi

Ahh - ilyenem nekem is :D Értelek. Akkor így jár a csibe, ha kérdez esetleg :D :D :D
    Mondjuk ezerszer kultúráltabb mint a magyar userek...

Szijjasztok - HELP :)
    Hogy van aposztrofálva az eredeti angol nyelvű rendszerben a Csibepont? Nem szeretnék hülyeséget írni az angol ajkú csibémnek a szó szerinti fordítással :D
    Köszke

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.2.18
  6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Igen tudom és örülök neki. :)
    A lehetőség erre később nyílt meg, így amikor először jelezted a problémád még nem tudtunk segíteni...

7. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Üdv. gazdák.
    Szomorú vagyok mert 3 farmomon nem jelenik meg az event játék ablak egyből a választó oldal nyílik meg.

Nem látom, hogy hol tartok a játékkal a boltba se tudok eljutni :-((( Már mindenhová kattintottam.ID: 12401702

8. Wellwisher

Szia!

A probléma abból adódik, hogy elindítottál egy játékot, de nem játszottad végig.
    Válassz a karakterek, vagy a háttérképek közül és játszd le a játékot.
    Ezután helyre fog állni minden.

9. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szia!Ismételten írom hogy a kacsalakot nem tudom felrakni a felhőre,megcsináltam az eventet és mégsem tudom felrakni!Alig vártam hogy meglegyen a felhőm és itt vannak raktáron a kirakhatók,régen leszedtem mindet a kergéből és nem tudom felrakni őket!Hogy lehetne ezt rendbe rakni bosszúság és több órás keresgélés nélkül?Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni! ID:52577454
    Legyen szebb napunk és bő termést!

10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Össze kell tenni a 3 paraván fejlesztéssel, azután megy fel.

11. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Megnézem

12. Wellwisher

Szia!

Az event ismertetője minden részletre kiterjedő tájékoztatást ad a "pompás kacsalak" megépítéséről, de az alábbiakban is olvashatod:
    Kérlek figyelj rá, hogy csak az egyik kacsalakot szabad fejleszteni, a másikat fejlesztés nélkül lehet csak a felhősorra felhelyezni!

Kacsalak fejlesztése

A függönyt ábrázoló játékelemet szintén a váza ikon alatt találjuk.
    Működése: A függönyt a területre kihelyezett alap dekor fölé kell húzni az egérrel és rövid animáció után átváltozik a dekor kinézete egy fejlesztettebb változatra.
    A fejlesztett dekor a területről való törlés után nem esik szét újra alapólra és függönyre, hanem fejlesztett dekorként lesz a menüben, onnan szintén fejlesztett dekorként tehető ki újra.

NAGYON FONTOS!!!!!
    Az eventben nyerhető egyik felhőre alap Kacsalak dekor kell a másikra pedig 3 szintű fejlesztés, azaz Pompás kacsalak.
    Ha valaki mindkét alap Kacsalak dekorra tesz fejlesztést, akkor soha nem tudja használni a felhőket.
    Tehát: CSAK az egyik Kacsalak dekort szabad fejleszteni, de azt teljesen, a másikat NEM.
    Az event részletes leírását az alábbi linről is el tudod érni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyuszirománc-tenyésztős-event.16283/

Tehát:

Az összeépítendő dekort először ki kell tenni földterületre, ott ráhelyezni a fejlesztést, majd törölni.
    Így az összeépített dekor bekerül a menüdbe és onnan már fel tudod helyezni a felhősorra.

Amennyiben már összeépítgetted, de rosszul, akkor fel kell venned a kapcsolatot a játék supprtjával.
    Az álltalános kérdések témakört választva. Részletesen leírni hogy mi a problémád.
    A választ a regisztrációs e-mail címedre kapod majd

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Fontos! a dekorokat ne tedd ki földterületre, hanem a menűben legyenek, mert csak így tudnak a kollégák segíteni!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szinte minden a menüben van,így minden nap több százezret bukok mert nem tudom kirakni őket!Ez amúgy több hete vagyis hónapja így van,de biztos bennem van a hiba mert a számítógép ismerete kissé-nagyon hiányos nálam,mikor belekezdtem úgy gondoltam,vetni és aratni kell, a feladatokat elvégezni,beadni a beadandókat!Örülök minden ajándéknak és örülök hogy végre sikerül majdnem minden eventet végig csinálni,de ha már végig viszem akkor ne legyen már annyira körülményes a helyére rakni a megszerzett jutalmakat!!!Még csak annyit a későbbiekben sem fogok vásárolni!!! Lehet hogy ez a probléma???? Üdvözlettel borcsa220

14. Gabocafarm

Gabocafarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nem ertek egyet az elozo rossz indulatu hozzaszolassal. 8 eve jatszom a jatekkal, igaz vannak hibak, de segitseg keres utan, gyorsan segitenek, gyorsan megprobaljak megoldani a problemakat.
    Koszonet a munkajukert.
    Udvozlettel Gabriella.

dörikati kedveli ezt.
  15. Wellwisher

A vásárlás nincs összefüggésben azzal, hogy tudod-e kezelni a számítógépet és ki tudod-e helyezni akár földterületre, akár a felhősorra a megszerzett javaidat.
    Sajnos az alapokat itt nem tudjuk megtanítani Neked, de igyekszünk segíteni.
    Az Enciklopédia nagyon sok hasznos tanáccsal van tele, az alapoktól megtanít farmozni, de időt kell szánni rá, hogy átolvasd azokat a területeket, melyek nehézséget okoznak Neked.
    Az alábbi linken meg tudod nyitni az Enciklopédiát, mely a játék teljes leírását tartalmazza:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618

Kérlek szánj időt az átolvasásra, hogy a játék olyan élvezetet tudjon nyújtani a számodra, amit elvársz tőle.

almáspite48 és -ágianyu18- kedveli ezt.
  16. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok nálam van hogy betakaritom az olakat és a többi van hogy 1-2 vissza dob mintha be se szedtem volna

17. Wellwisher

Szia!

Kérlek ellenőrizd a neted és hogy nem fut-e a számítógépeden a háttérben valami, ami ekkora lassulást okoz.
    Továbbá a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése is nagyon fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A művelet végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

18. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szép napot!

Csak érdeklődni szeretnék, hogy a fórum naptárban lévő 20-dikától "Időutazó event", az nem a repülőgés event?
    Más fórumokon, pl a német fórumon "Repülőgép versenynek" van írva.

Utoljára szerkesztett: 15.2.18
    kovacstne kedveli ezt.
  19. Wellwisher

Szia!

Nálunk ezt a fordítást kapta az event. :)

-Palika17- kedveli ezt.
  20. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Köszönöm szépen!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.