Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia nekem is köszi Jucus

2. gyöngyhaj

gyöngyhaj Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tegnap este Renzonál kiváltottam a sárkánytojást,de azóta sem találom sehol.A zsetonokat levonta,a kínálatból eltűnt,de nálam meg nincs sehol.Szeretném,ha utána néznétek.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
    farmnév:gyöngyhaj
    ID:38913297

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Sárkánytojást nem válthattad ki Valdinál tegnap este, mert 2016. októberében volt utoljára a kínálatban.
    Esetleg a Boszorkánytojással kevered?
    Mint általában a tojások, így ez is kézi kihelyezést igényel.
    A gazdaraktáradban, a váza ikon alatt a minden fülre kattintva keresd.
    Miután rábukkantál a tojásra ki tudod helyezni, de nem a munkásokkal, hanem csak manuálisan.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. gyöngyhaj

Szia!
    Bocs,a kalózpapagájt váltottam ki,de nincs a váza ikon alatt sehol.Valami ötlet,hogy hol lehet?

5. Wellwisher

A kalózpapagáj tojás kizárólag Bahamás területeken helyezhető ki.
    Menj át a kereséshez a Bahára és ott nyisd meg a gazdaraktárban a váza ikon alatt lévő dekorokat.
    Itt találod a kalózpapagáj ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bagoly-és-egyéb-tojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/#post-518347
    Ezen a linken keresztül pedig minden tojás leírása elérhető:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/#post-518347

6. gyöngyhaj

7. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Remélem, nem tűnök türelmetlennek, de már több, mint 5 órája várom a választ. Kérdezném, még mindig nem oldódott meg a probléma, vagy továbbra is várjunk, egyáltalán mi van az Aranyeső felhősorral? Hálás lennék, ha visszajeleznétek. Köszi előre is!

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  8. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Találtam egy kis hibát a gazdaköi feladtok között "reggeli ébresztő" ugyan is a 130. szinten meg kaptam a ribizlit és termelem. Viszont a feadatsorban a 133. szintet kéri. Nem tudom hiba, vagy szántékos. Köszi a leendő választ!

Utoljára szerkesztett: 23.2.18
  9. zsmoniqa

zsmoniqa Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    Szerettem volna farmaranyat venni, eddig minden gond nélkül fizettem MasterCarddal, most számomra teljesen ismeretlen fizetési módokat kínál fel. Több farmmal is játszom, megnéztem, azoknál nincs ilyen probléma. Utánanéznétek, hova tűnt a kártyás fizetés lehetősége?
    ID: 14863253
    Köszönöm

10. Wellwisher

Szia!

Köszönjük a türelmedet, a kérdésed megválaszolása figyelmetlenségből elmaradt...
    A probléma megoldódott, a felhőre felhelyezhetőek a már lejárt bónuszú tárgyak, de mint azt az ismertetőben is olvashattad, a felhősort nem tudod lezárni,
    mivel a Multitaszking dekorációs elem csak a bónuszidő lejáratát követően helyezhető a felhősorra. Ez pedig 40 nap.
    Van lehetőség a dekor kihelyezésére és azonnali törlésére (így felhelyezhető a felhőre), de meggondolandó ez a lépés, mivel a földre helyezve 60% TP-t ad, a felhősor viszont csak 50 %-ot.
    Az Aranyeső felhősorról a részletes leírást itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/aranyeső-felhősor-vásár.16357/
    A Multitaszking dekorációs elemről pedig itt találsz hasznos információkat:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ekorok-vására-2018-február.16356/#post-828499

ZitaGAZDA03 és -ILIKE- kedveli ezt.
  11. Wellwisher

Szia!

Kérlek nézd meg a bankolási felületeden, hogy magyar zászlód van, vagy más nemzeté?
    Forintos ajánlatok látszanak, vagy más valutanemet látsz?

12. Wellwisher

Szia!

Ez nem hiba.
    A növény termesztésére előbb kaptunk lehetőséget, mint ahogy a gazdakörben beadható lenne.

13. zsmoniqa

zsmoniqa Fórum-zöldfülű

Magyar zászló van, forintok vannak megadva

14. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Nagyon köszönöm a visszajelzésedet, sajnos egy "kissé" én is figyelmetlen voltam, ugyanis a paszulyról vettem meg a felhősort, nem olvastam utána és csak most látom, hogy a kitehető elemeket külön meg kell venni - persze jobb lett volna, ha a felhővel kapjuk :) -, most azonban sehol nem találom, hol vehetném meg, a megszokott helyen nem találom. Vagy már nincs rá lehetőségem?

15. Wellwisher

Kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, mert ezen a területen ők tudnak segítségedre lenni.
    Az Általános kérdések feliratot választva részletesen írd meg a problémád és minden adatot adj meg hozzá.
    A választ a regisztrációs e-mail címedre fogod kapni.

A support elérhető a farmod jobb felső sarkánál lévő ikonról.

A supportról az ismertető leírást pedig innen is eléred:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

16. Wellwisher

A lehetőség jelenleg is adott.
    Az eventóráról, a hírek felületről, illetve a gazdaboltban a szezonális árucikkek fül alól is megvásárolhatók a dekoros csomagok.
    A dekorok közötti könnyebb eligazodást segítendő, hoztam Neked a Speciális dekorok vásárának linkjét:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/speciális-dekorok-vására-2018-február.16356/

-ILIKE- kedveli ezt.
  17. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Nagyon köszönöm a segítségedet, már meg is találtam és akkor vásárolok is. További szép estét!

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  18. mariannbene

mariannbene Járnitanuló

Prémium gazda vagyok, de a fákat nem aratja le.

19. Wellwisher

Szia!

A prémium előfizetéssel nem automatikusan aratódnak a fák, azt Neked kell beállítanod.
    Be kell lépni a Prémium villába és ott be kell egy kis pipával állítani a fák automatikus szüretét.
    Az alábbi képen látszik, hogy ezt melyik felületen tudod elvégezni.

A prémium rendszerről itt bővebben is tájékozódhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

20. Zsuzsa1955

Zsuzsa1955 Utánpótlás-írogató

Szia Tamás ,az arató gépem rendbe jött . Viszont a régi problémám ,hogy a szomszédok , akik feljebb lépnek , azoktól kapunk mindig plusz pontokat . Ezt nem kapom meg , mindig ott vannak a csillagok de nem tudom learatni őket . Ma pedig a brahán lévő idő utazásnál valamit nem jól csináltam ,és folyton megszakítja a feladatomat . Itt segítséget szeretnék kérni .
    Köszönöm Zsuzsa . ID. 3188344

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.