Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Oda bújt a huncut! Ez ki is ment a fejemből. :(
    Köszi a segítséget!

mebajah és Angyalszárny kedveli ezt.
  2. SzaMóca1129

SzaMóca1129 Utánpótlás-írogató

Tök hülye vagyok, ne fáradjatok a kereséssel, a zuhatagok szigetéhez tettem ki,ott eddig nem kerestem!xD Bocsánat!;):inlove:

mebajah kedveli ezt.
  3. pajtagyongye

pajtagyongye Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az imént vásároltam farmaranyat a 150-es csomagot. Vettem hozzá egy másik 50 est is. De az a gond,hogy a vásárolt 50 eshez nem adta meg az ajándék 24 órás munkásokat!! Ez miért van??
    Előre is köszönöm a választ.
    Gazda: pajtagyongyeID: 2537473

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ellenőrizd a visszaigazoló mailek között, hogy pontosan mit is vásároltál.

5. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Szia,
    Megvettem az Aranyeső felhősort és hozzá a Varázskalapot, Ingrid tanítványát,Bombasztikus ajándékot meg a Multitaszkingot. Mikor szeretném a dekorációkat feltenni a felhősorra akkor kis ablakban az villan fel, hogy ezek a dekor cuccok nincsenek az eszköztáramban. A vásárlás végbe ment .Megnéztem, és pedig ott vannak az eszköztáramban.
    Ilyenkor mi a teendő?
    Üdv.
    Melinda
    Gazda: MecsikeID: 53642788

6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A megvásárolt különleges dekortárgyak eleinte meghatározott számú bónuszt adnak. Nem érdemes és nem is lehet őket egyből a felhőre tenni.
    Javaslom előbb farmterületre helyezd ki őket és használd ki az általuk adott jutalmakat. Akik megvásárolták majd csak 40 nap múlva, mikor lejár a bónuszhatásuk teszik a felhőre.

Kérlek figyelmesen olvasd el a róluk szóló tájékoztatót a zöld feliratra kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ekorok-vására-2018-február.16356/#post-828570

Mecsike kedveli ezt.
  7. Zarabianka

Zarabianka Utánpótlás-írogató

Szia!
    A három egérmuskétás eventet az utsó pillanatban tudtam befejezni, legalább is nekem azt mutatta, hogy betudtam még etetni az egeret. Az árvácskaköltemény is elfogyott, nem maradt meg. Még sem kaptam meg a felhősort. Kérlek nézz utána, köszönöm
    ID: 43081542 Zarabianka

8. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Sziasztok a Bahamán van 2 Langszatfám kirakva hónapok óta nem tudom rátenni az XXL es fejlesztésem. Valaki moderátor megnézné ? köszönöm
    jucus78 a farmnév és az ID: 28903577

Utoljára szerkesztett: 28.2.18
  9. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek próbáld meg magát a fejlesztést kitenni üres területre, mert ha nyeremény fáról van szó akkor előfordulhat, hogy össze van épülve az alapfával!

10. Mecsike

Mecsike Junior szaki

Köszi

11. Angyalszárny

Szia!
    Az ellenőrzés adatai szerint egy etetés hiányzott a felhőhöz!

12. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Így sem lehet kitenni.

13. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Megint nem tűnik el a farmmunkások ablak,csak úgy ha kilépek a játékból.

14. Angyalszárny

Szia!
    Sajnálom, hogy meg sem próbáltad amit tanácsoltam, ezért kollégám kitette az egybeépített fádat a baha jobb felső sarkába! A menüben maradt fa csak fejlesztés, azt csak rá kell tenned a fára!

15. Kékmadár1

Szia!
    Nincs más jelzés hasonló problémáról. Javaslok egy alapos takarítást a gépeden. A ccleaner nem mindig elég. Vannak más ellenőrizendő programok is a gépeden.

A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

16. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Kedves Moderátor, először is köszönöm a segítséget és bánt hogy ezt írtad nem tudom miből gondolod hogy meg sem próbáltam ? Megpróbáltam és nem sikerült ,nem egyszer többször is! azért is írtam újból. Most hogy Ti kitettétek az egyiket sikerült is rátennem a másikra a fejlesztést,és érdekes módon lett így egy plusz fám.

17. -Timi1985-

-Timi1985- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a a három egérmuskétás eventet teljesítettem, mégsem találom az ebédszünet kitehetőt, utána tudnátok esetleg nézni? Előre is köszönöm! Üdv: -Timi1985-ID: 20479547

18. Kékmadár1

Szia!
    Biztosan megkaptad ha teljesítetted az eventet. Kérlek alaposan nézd át a farmterületeket, lehetséges kihelyezted valahová. A szabad felhősorokról se feledkezz meg.

A keresésben segíthet a kép.
    Ebédszünet
    Érési idő: 9:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: 650 TP/BTP
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve: Teliholdas terület, Gombaerdő és Kísértetjárta kúria)

19. -Timi1985-

-Timi1985- Fórum-zöldfülű

Szia! Köszönöm szépen a válaszod, igen valóban kihelyeztem! :)

20. klopusz

klopusz Utánpótlás-írogató

Szervusztok!

Én is teljesítettem az Egérmuskétás eventet, de a Pengeváltás dekorelemet valahogy nem kaptam meg. Ki tenném a másik kettő mellé a felhőre, de folyamatosan a "Sajnos ez a dekoráció már nincs az eszköztáradban" ablak ugrik fel. Az utóbbi időben semmit nem helyeztem ki egyik farmterületre sem.

Megoldási javaslat?

Előre is köszönöm a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.