Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzéshez farmnevet és ID számot kérnék.

2. pajtagyongye

pajtagyongye Utánpótlás-írogató

ezt vettem
    Köszönjük a 1225534537 jelű megrendelésedet (dátum: Farmerama) a 02.28.2018 oldalán és reméljük, hogy sok örömöd telik a megvásárolt tárgyakban.

A megrendelésed adatai:
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2018.02.28.1225534537Turbó gazdálkodásHitelkártya179 HUF
    a lányom is ezt vette meg ő megkapta a 24 órás munkásokat!

3. Kékmadár1

Szia!
    Szükségünk lenne a másik farm nevére és ID számára is az ellenőrzéshez.

4. Lugas01

Lugas01 Fórum-zöldfülű

Szia! Lugas01 40528549 Vettem kitevőket 4-6 db aranyat kéne adni már 3 lement de az aranynál nem érzékelhető a naplóban most megnéztem csak 4 db adott .Az elmúlt napokat nem néztem . De valószínűnek tartom ,hogy akkor is csak a 4-4 db kaptam. Mert hol van a napi 10 arany???? Előre is köszönöm a segítséget.

5. Kékmadár1

Szia!
    Napi 10 aranyat nem ad semmi.
    ha jól értem a varázskalap nevű kitehetőről beszélsz. Legalábbis farmaranyat az ad. 4db-t naponta amit meg is kaptál.

A varázskalap
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    4.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően + 4 farmarany
    Tárgy mérete:
    1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)
    Learatható: 40-szer

6db-t az Ingrid tanítványa dekor. De az szupertáp nem farmarany.
    Ingrid tanítványa
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően + 6 szupertáp
    Tárgy mérete:
    1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas területeket kivéve)
    Learatható: 30-szor

https://board-hu.farmerama.com/inde...ekorok-vására-2018-február.16356/#post-828570

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -B-bett

-B-bett Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom, jó helyre írok-e, de remélem segítségre lelek, mert már nem bírom tovább. Régóta küzdök a dologgal. Reméltem, hogy helyre áll, de nem. Már nem bírom tovább elviselni. Kérlek segítsetek.
    Aratáskor mindig bennt marad a "munkások tábla" (Nem tusom, hivatalosan mi a neve.) Nem tudom x-el bezárni. Frissítéssel sem tűnik el. Vagy elviselem, -ami nagyon zavaró-, vagy ki kell lépnem és vissz. Ez nagyon macerás. Idegesítő és nagyon unom már!
    KÖSZÖNÖM!
    ID: 32293726

csemermartin kedveli ezt.
  7. csemermartin

csemermartin Fórum-zöldfülű

én is várom nálam is ugyan igy van. plusz a tenyésztésnél nem birok leszedni mert sötétedik és röpködnek benne a madarak. ki- be lépés mindid aratónál tenyésztésnél.

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

9. |Tamás|

Szia!

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

10. pajtagyongye

Gazda: Marco1964ID: 2537573

11. |Tamás|

pajtagyongye User ID: 2537473
    2018-02-28 13:01:06-kor Turbógazdálkodás csomagot vettél amibe volt 50 FA, 20 szupertrágya, 5 KK szupertrágya, 5 KK turbótrágya.

Marco1964 User ID: 2537573
    2018-02-28 13:03:20-kor Kisegítők csomagot vettél amibe volt 50 FA és 24 óra azonnal induló mindem típusú munkás.

12. pajtagyongye

Értem... akkor nem egyforma a két csomag... :oops: Talán mert az egyikre még volt hátra 12 óra munkásom... o_O
    Köszönöm a segítséget..

13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Event indulás után 14:30 körül kitettem 5db pannit a zuhatagok szigetére arattam beszedtem átmentem a farmra és azóta 4db pannim lett.
    Gazda: -gadget-
    ID: 37623374

14. Kékmadár1

Szia!
    Biztosan nem tűnik el a Panni. Kérlek nézz körül alaposan biztosan megbújt valahol a kis páncélosod.

15. fókabébi

fókabébi Utánpótlás-írogató

fókabébi : ID : 7109372 Segítséget szeretnék kérni .Ha utána tudnátok nézni a kerge kertbe néhány dekorációs elem eltűnt .Nem értem .hogy miért a szomszédaim meg vannak. Ki-be léptem ,de nem változott semmit . A gép takarítva . Előre is nagyon szépen köszönöm .üdv :fókabébi :ID7109372

16. Lzoli

Lzoli Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A GYIK-ben nem találtam arra vonatkozó infót, hogy lehet-e valamilyen formában értesítést kapni, ha lehet aratni a farmon. Arra gondolok, hogy a bögésző, vagy op-rendszer jelez, ha kész egy termény, tenyésztés, stb.

17. Kékmadár1

Szia!
    A kerge kertnek nincs köze a szomszédaidhoz. A szédült szántó takarításához kellenek.
    Tudunk kellene az eltűnt dekorok nevét. Így nem tudjuk mit is kellene keresnünk.

18. Kékmadár1

mintha
    Szia!
    Ilyen opció nincs a játékban. Lehetőség hogy pl. a saját telefonodon állítasz be emlékeztetőt.

19. Lzoli

Lzoli Fórum-zöldfülű

Azért kérdeztem, mert mintha lett volna ilyen terv, vagy csak kérdőíven láttam hogy szeretnénk-e.
    Köszi a választ.

20. fókabébi

fókabébi Utánpótlás-írogató

fókabébi :ID : 7109372 . Tudom , hogy a szédült szántóra kell .De azért írtam a szomszédokat mert már többször volt begazosodva a kerge kertem , de utána vissza jött minden .Most azok a dekorációs elemek hiányoznak amiket már nem lehet megvenni ezek a patkó alakú kis szegők voltak . Ezek tűntek el . Ezekkel volt körbe rakva . Azt nem tudom , hogy hány darab volt mert ezeket úgy lehetett össze forgatni . üdv : fókabébi :ID :7109372

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.