Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Sziasztok!
    Most látom csak, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinél "idő előtt" vége lett az eventnek....

2. -DencsRanch-

-DencsRanch- Utánpótlás-írogató

A mostani eventnek 5 perc múlva vége. Én meg adnám be a beadandókat és mindent átváltott. 5 percet nem lehett volna várni buktam a feladtsort

3. gtamas44

gtamas44 Utánpótlás-írogató

nálam ugyanez

bokaerzsi kedveli ezt.
  4. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Le van az egész játék "sajnálva"

5. takisanyi63

takisanyi63 Utánpótlás-írogató

Ez nem szep

6. tothm5

tothm5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    14:00-ig volt hirdetve az event és még sincs már ott. Így nem tudtam befejezni.
    Bosszantó
    tothm5ID: 16503347

7. Tatuaah

Tatuaah Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hogy lehet, hogy megnézni sem tudtam, hogy sikerülne-e még beadni valamit a teliholdasnál és vége sincs, de már át is váltotta?
    Köszönettel: Tatuaah ID: 44371097

8. imcsa1982

imcsa1982 Utánpótlás-írogató

Ha egy event 14 óráig tart akkor miért fejezik be korábban?????? Minden átváltottak idő előtt. Felháborító!
    Szép napot!

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A központot értesítettük már a problémáról!

jucus1976, -ágianyu33- és .Sookie69. kedveli ezt.
  10. baby

baby Utánpótlás-írogató

Szia.learattam az eventnövényt 13.52 perckor és be is adtam a feladatba. de már a nem kaptam meg a felhősort érte. frissitettem és 13. 55 perckor már eltünt a felhősor és a gazdaköri feladat is. 14 óráig kellett vilna artania nem. Segitene valaki hogy miért történt ez igy, még lett volna 8 perc és miért lett vége. tudom nem kell a végére hagyni a beadást de pont ennyi hiányzott és most elveszett az egész munkám.
    ID:17446152
    gabriell72

zoldliget kedveli ezt.
  11. seventhdance

seventhdance Utánpótlás-írogató

sajnos, én is így jártam :(

12. M.Ambrus

M.Ambrus Utánpótlás-írogató

Én csak egyet szeretnék kérni a modiktól: legyenek szívesek ne azzal jönni, hogy minden eventismertető végére odaírják, hogy ne hagyjuk a beadásokat az utolsó pillanatra. Ez olyan helyzet volt, hogy nem jókedvükben hagyták sokan az utolsó pillanatra a beadásokat, hanem azért, mert úgy kellett egyenként összekaparászni a felröpiket.

Tatuaah, tara100, zoldliget és 4 más kedveli ezt.
  13. lonax

lonax Fórum-zöldfülű

Végtelenül felháborítónak tartom, hogy 10 perccel az event vége előtt beváltották a felröppenőket, és befejezték az eventet, miközben az utolsó hiányzó pár darabot adtam be.

zoldliget, Éva0315 és mucus252 kedveli ezt.
  14. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Én meg vásárolnai akartam 2 db merőkanalat kettő előtt egy pár perccel és nem engedte

Éva0315 kedveli ezt.
  15. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Gratulálok!!! Learattam , be szerettem volna 13.52-kor s erre eltűnt az összes beadandom. Szép volt!

zoldliget és almáspite48 kedveli ezt.
  16. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Eltűnt az összes beadandóm! Percekkel a vége előtt akartam beadni... Benedek75 ID: 2519014

17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! nem tudok beadni a gazdaköribe /kötény esete/ 0 jelez mindig.

Éva0315 kedveli ezt.
  18. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

Nekem sem működnek az uj gazdakörik.Növényt nem hagy beadni.

zoldliget kedveli ezt.
  19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

Baha füvészkert 2. feladatba sem enged betenni semmit!

zoldliget kedveli ezt.
  20. almáspite48

almáspite48 Aktív író

Sziasztok!Én is 4 farmomon jártam így tudtam volna beváltani,de vártam az utolsó felröpiket!!Nagyon mérges vagyok!!!!

zoldliget kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.