Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lacika-bá

Lacika-bá Fórum-zöldfülű

Szia
    Sajnos nálam sem megy a vásárlás . Annyi a jelzés: egy hiba lépett fel. hitelkátyás vásárlás
    Gazda: Lacika-bá ID: 13623347
    köszi

Fätum kedveli ezt.
  2. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Utoljára szerkesztett: 7.3.18
  3. TimeemiT

TimeemiT Utánpótlás-írogató

Kártyával szerettem volna vásárolni. Felül a magyar zászló van. Pontosan ez van kiírva: "Egy hiba lépett fel."
    TimeemiT ID: 11740700
    Kérlek szépen nézz utána, mert szeretnék luxus kosarat venni. Köszönöm

4. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia. nekem is szokta ezt Írni, de egy frissÍtés után megérkezik a vásárlás.

5. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Szia!
    Később és itt is megpróbáltam! /Rettriver2 is én vagyok/ Nem működik a paysafacard! Csúszik az eventem!SOS!
    RettriverID: 21656202

6. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm a válaszodat de ezen már túl vagyok legalább háromszor és még sem jelenik meg a vásárolható növények listáján a két új növény .

7. -napszámos-

-napszámos- Utánpótlás-írogató

FA vásárlás céljából beléptem a bankba, de nekem is azt írta ki, hogy "egy hiba lépett fel", tehát szintén nem tudtam vásárolni

8. bativa

bativa Járnitanuló

Én is így jártam! Pedig még volt vissza 10 perc, és ahelyett, hogy engedte volna beadni, egyszerűen átváltotta, és el is tűnt a gazdakörből, pedig próbáltam ki-be lépni, de semmi.

9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia! Nálam bankkártyás vásárlásnál írja ki a hiba üzenetet. Íme
    Frissítettem, ki-be léptem, takarítottam, még sem tudok vásárolni. o_O

10. TimeemiT

Jézusom, inkább ne legyen úgy ahogy írtad, mert vagy 6x próbáltam és elég durva lenne, ha hiba helyett nekem 6x leszedné a kártyámról majd 3K-t :S -.-

Petike1968 és hanny65 kedveli ezt.
  11. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sajnos be kell ismernem béna vagyok a növényeknél a sorvégén kerestem az növényeket és nem ott vannak.

12. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

nálam a rendeléstnél ugyan eszt irj mint neked:(

Fätum kedveli ezt.
  13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Sajnos tényleg vannak gondok a vásárlással. Én is vettem 750 FA-at a pénzt levette de a FA-at nem kaptam meg. Azóta is várom mikor érkezik meg

14. TimeemiT

Igen pontosan ez az az ablak ami feljön. Szintén bankkártyával akartam vásárolni, és kipróbáltam jópárat... Nehogy hirtelen elfogadja mindet, mert szívrohamot kapok fixen!

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A hiba ismert dolgoznak rajta.

adri893 kedveli ezt.
  16. mandano

mandano Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Learattam az első adag eventnövényt, pajtakészlet nulla darab.. Tudom már javítás van, csak gondoltam szólok

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    farmnevet és ID számot kérnék.

18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Kész lettem volna mert vettem is meg küldtek röpit,de le blokkoltam amikor meg láttam a fel ugró ablakot,majd a méreg evett meg gondolhatod!>:(:cry:

mamika57 kedveli ezt.
  19. dkata75

dkata75 Aktív író

sziasztok!
    meg vedtem a vadaskertet le vonta a farm aranyat és nem kaptam meg!
    Hogyan kapom meg

20. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

hátha tényleg hiba:wuerg:.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.