Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az április elsejei tréfa része. A tréfa nem csak elsejére szól.
    A hármas számmal jelzett helyen tudod kikapcsolni a tréfákat. Miután rákattintasz, már rendben is lesz a pajtád.

1: Itt látható a légycsapó mennyisége
    2: Haladási sor
    3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.
    4: Kosárvásárlási lehetőség
    5: Itt lehet ki- és bekapcsolni a büdösbogarakat, amiket meg kell etetnünk (jó, tudom, hogy nem ez a neve, de nem tudom, mi a neve)
    6: Itt látható, hogy eddig hány etetést csináltunk

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tési-akció-április-bolondja-event-2018.16516/

2. molnarrita

molnarrita Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Belépés után 180 fokkal el van fordulva az egész játéktér. Csináltam már újraindítást is.

3. zali1111

zali1111 Fórumprofi

Sziasztok, Azzal mi a teendő, ha nem tudok ajándékot küldeni, mert mindenki Otto a barátok között, sőt, a kapott ajándékok is Tőle jönnek.... Erre nem hat a 3-as gomb sem, próbáltam...

4. Kékmadár1

Szia!
    Az április elsejei tréfa része. A tréfa nem csak elsejére szól.
    A hármas számmal jelzett helyen tudod kikapcsolni a tréfákat. Miután rákattintasz, már rendben is lesz a farmod.

1: Itt látható a légycsapó mennyisége
    2: Haladási sor
    3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak) A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.
    4: Kosárvásárlási lehetőség
    5: Itt lehet ki- és bekapcsolni a büdösbogarakat, amiket meg kell etetnünk (jó, tudom, hogy nem ez a neve, de nem tudom, mi a neve)
    6: Itt látható, hogy eddig hány etetést csináltunk

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tési-akció-április-bolondja-event-2018.16516/

5. Kékmadár1

Szia!
    Működik a 3-as gomb. Hol ki, hol bekapcsolva kell lennie, hogy rendben legyen a farm.

6. Pistipapa53

Pistipapa53 Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

7. .Jericho.

.Jericho. Junior szaki

Üdv.

Nemrég kaptam a paszulyon 1 éppen lezárt felhősoron 1 Dinnyevarázslatot. Annyi volna a kérdésem,h ez pontosan mi és hol találom meg. Köszönöm.

8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Dinnyevarázslat egy termés bónusz, melyet a pajtádban az Éléskamra fül alatt, a többi bónuszt adó termék között találod.

• Pajta/éléskamra fül alatt megtalálható
    • Termés bónusz +1 Egyéb termény esetén 2 óra időtartamra csak a farmos területen (bahán nem hat)
    • Bónusz helye: arany
    • NEM piacképes

9. Palomino*

Palomino* Aktív író

Sziasztok !

Hiába darálom a húsvéti fészket,és kattintottam rá,nem szabadítja fel a területet. De a fészek elis tűnik. A terület felszabadítatlanul marad,nemtudom használni. Kérlek nézzétek,mitől lehet ez. Köszönöm szépen:)

Utoljára szerkesztett: 2.4.18
  10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A piacot is Otto uralja...nekm már kicsit sok belőle :)

11. Wellwisher

Szia!

Nézd meg kérlek, hogy az eventablakban (a sárga épületet megnyitva) a jobb felső sarokban milyen beadási arányt látsz?
    Húsvéti fesztivál X/40....Az első, második, harmadik, hatodik és nyolcadik beadáskor nő a terület.

Nézzük, milyen jutalmak várnak ránk:

BeadandóJutalom
    1 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    2 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    3 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    5 db Húsvéti fészekeventmatrica
    6 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    8 db Húsvéti fészekújabb elérhető terület darab
    10 db Húsvéti fészekCsokiszökőkút
    25 db Húsvéti fészekTojásfejek munkában
    35 db Húsvéti fészekCsokitojás-tolvaj
    40 db Húsvéti fészekHúsvét 2018 felhősor

Amennyiben ezek alapján hibát vélsz felfedezni kérlek, hogy a farmnevedet és ID számodat add meg, mert ez elengedhetetlen az ellenőrzéshez.

Palomino* kedveli ezt.
  12. Wellwisher

Szia!

Ezek a "tréfák" az event részei és nem fognak megszűnni, csak az event végeztével.
    A hozzászólásod nem segítségkérés, hanem inkább panasz, ezért ebben a topikban kellett volna megfogalmaznod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/
    Illetve az észrevételed megoszthatod az event csevegőjében:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-csak-április-van-de-az-elseje-stimmel.16524/
    A jelenlegi helyzetben a türelmedet és megértésedet kérem és köszönöm!

13. Palomino*

Palomino* Aktív író

Nekem eddig 5 beadást jelez,ami kivan pipálva,de nem látok rajta számokat:) És még 2 területem nincs felszabadulva. Én azt hittem minden beadásnál szabadul fel terület. Úgy néz ki,hogy nem értettem teljesen a feladatot,vagy figyelmetlenül olvastam el az eventismertetőt. Nagyon szépen köszönöm a segítséget,így már értem. És bocsánat :) Figyelmetlen voltam :)

Imi* kedveli ezt.
  14. amonre78

amonre78 Junior szaki

Szia! Abban kérnék segítséget,hogy a jelenlegi 6 új elérhető gazdaköriből nekem csak 3 szerepel a gazdakörben. Nem értem miért,pedig a 118-as szinten járok.

Előre is köszönöm.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mint minden gazdaköri feladat, az újak is tartalmazzák az elérhetőségi szinteket.

Ahogyan haladsz egyre feljebb a szinteken, meg fognak érkezni a többi feladatsorok is a farmodra.
    Itt megtekintheted a szintek számát az egyes feladatokhoz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-7#post-845555

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Gazdag11

Gazdag11 Utánpótlás-írogató

Köszi, működött! Bár tegnap már kikapcsolatam a fejreállást ugyan itt...
    Továbbra is az a véleményem ilyen jellegű áprilisi tréfa nem kéne. Nektek se lenne annyi dolgotok, mert ahogy láttam elég sok embert lepett meg, és sok kérdésre ez volt a válasz.

17. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Rendeléssel kapcsolatban kérnék segítséget. Megváltozott a kártyaszámom, hol tudom átírni?
    Köszönöm szépen!
    Ildikó2

18. amonre78

amonre78 Junior szaki

Köszi a választ. Megnéztem. Az összes hozzávaló elérhető számomra. Akkor ?

LBetti kedveli ezt.
  19. mamarygen

Szia!

A banki oldalon lehet ezt megtenni.

Az Állapot és felmondás téglalap lakú kapcsoló gombot kell kattintanod.

Törölni kell a fizetési adataidat, a kuka jellel ellátott sor aktiválásával.
    régi adat törlése.png

Ha ez megtörtént, akkor ki kell lépned a bankból és a játékból is. (Csak ezzel a lépéssel rögzül a változás!)

A visszatérés alkalmával már az új kártya adataidat a rendelés alkalmával rögzíttetheted az oldalon.

Fontos azonban, hogy az új kártyád már aktivált legyen, ne a játékon belül akard azt legelőször használni.(Vagy a bankodban aktiváltad, vagy egy más vásárlás alkalmával.)

20. mamarygen

Nézz utána kérlek, a fejlécben van egy cella: szükséges szint

Ha Te a 118. szinten vagy, még nem elérhető számodra a 122. szintű feladatsor sem, sem a 125. szintű küldetés sem.
    A következő szintlépésed meghozza a 119. szinthez tartozó gazdaköri új feladatsort ... nem kell sokáig várnod rá.

gazdakörik fejléce.png ez a küldetéssor a 125. szinttől lesz elérhető például

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.