Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :D addig lesz így ameddig ki nem kapcsolod! :D event csevegőjében olvashatsz róla :D

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. hófehérke19491002

hófehérke19491002 Fórum-zöldfülű

Gazda: hófehérke19491002ID: 48556799

Nálam még mindig a feje tetején áll minden. Nagyon zavaró. Kérem a helyreállítást! Kőszönöm!

Ez nálam is megtörtént!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.4.18
  3. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Qwára nem vicces, hogy kitörli az eventnövényekkel teli földjeimet. Szeretem én a viccet, csak...

4. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Szia!
    Ez a "jelenség" kármentési akció event miatt következett be, az event ablak megnyitása után a 3-as számmal jelölt gombot kell megnyomnod,hogy minden az eredeti formájában vissza álljon ;)

5. hófehérke19491002

hófehérke19491002 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ!

6. szivecskecsikvand

szivecskecsikvand Fórum-zöldfülű

Szep napot!Aprilis 1 en vasaroltam a Bigponttal 2x farmeraranyat 9 ora 1 perckor es 9 ora 2 perckor egymas utan.Vissza is jeleztek sms ben jovairjak szamlamrol ,de csak az egyik 105 aranyat kaptam meg ,kerem segitsenek,hogy megkapjam masodik rendelesem is.Köszönettel szivecskecsikvand

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Payment Supporttal

8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Együttes akciót kínál a faliújság, meg az óra is, de ha rákattintok, azt mondja, az én országomból nem elérhető.

9. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, bocsika, hogy még egyszer megkérdezem, de sehol sem találom, a linket, amivel a frissítést meg tudom csináltatni a rendszergazdámmal. Most ünnep után talán már el tudom érni. Köszönöm a segítséget Jucus

10. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Sziasztok! Április 1 elmúlt, nem vicces ez az Ottó. Jó lenne kikapcsolni, szeretném elküldeni az ajándékokat. Szerintem nem csak engem zavar.

szöszi50 és Pircsus kedveli ezt.
  11. linzenpolc

linzenpolc Utánpótlás-írogató

Sziasztok Mindenki!!

Kedves modi,megszereztem a húsvéti felhősort és amikor ki akartam pakolni a felhőre,a Tojásfejek munkában kitehetőm eltűnt,gépet takarÍtottam,de semmi,mikor lessz időd kérlek nézd meg,hogy hol is van a hiba.Előre is köszönöm.

linzenpolc ID.54623715

12. kisszekér84

kisszekér84 Fórum-zöldfülű

Segítsetek,miért van 2 napja fejjel lefele a farmom?

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, ki tudod kapcsolni az event felületen a piros gombbal

14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Megjelenik a vásárlásoknál egy Szuperegyüttes csomag, ha rákatt. nem engedi megvenni, azt írja, hogy már megvettem, de én nem vettem, másik farmon is ugyanez van, ott meg még soha nem vásároltam. ID:28744290

15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Eventóránál szuper együttes csomag akció, piros kosárnál is látható, venni nem engedi!Hírek felületén is jelzi a vásárlást!

Utána néznétek!
    Köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
    miniowl kedveli ezt.
  16. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) más is volt még oda írva!! ha nem tudod megvenni, vagy megvásároltad már, vagy a te országodban nem elérhető a csomag :(

mamika57 kedveli ezt.
  17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Mint írtam volt, nem vásároltam meg ! Csak tudnék róla , még nem vagyok "szenilis " !Ha pedig Magyarországon nem vásárolható , minek reklámozzák ?!:cry::cry::cry::cry::cry:

szöszi50 kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A Kármentesítő event teljes ideje alatt váratlan "tréfákkal" fogsz találkozni.
    Ezek ártalmatlanok, nem jelentenek veszélyt a farmodra nézve, de egymást követik a meglepetések...
    Amint valaki a beadással eljut a következő egységig, megszűnik az előző vicc és nyakába zúdul a következő.
    Pl. amikor megszűnnek a Chris G levelei, jönnek OTTO-ék és így tovább.
    Megértésed és türelmed kérjük és köszönjük!

19. Wellwisher

Szia!

A Kármentesítő event teljes ideje alatt váratlan "tréfákkal" fogsz találkozni.
    Ezek ártalmatlanok, nem jelentenek veszélyt a farmodra nézve, de egymást követik a meglepetések...
    Amint valaki a beadással eljut a következő egységig, megszűnik az előző vicc és nyakába zúdul a következő.
    Pl. amikor megszűnnek a Chris G levelei, jönnek OTTO-ék és így tovább.
    Esetleg a 3. számmal jelzett gomb oda-vissza kapcsolásával próbáld meg kikapcsolni a farm fejre fordítását.

3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak)
    A szétrajzó bogarakat nem lehet kikapcsolni, vagy még nem találtuk meg a módját.

Az event csevegőjében találsz erre vonatkozóan játékos tapasztalatokat, melyeket érdemes átnézned:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Éljen-május-elseje-hoppá-még-csak-április-van-de-az-elseje-stimmel.16524/

20. Wellwisher

Szia!

A jelenlegi event áprilisi tréfái között hajmeresztő "viccek" szerepelnek.
    Kérlek, hogy ezt a panaszodat a panaszkönyvbe írd meg, mert onnan kerül továbbításra.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/
    Megértésed és a türelmed köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.