Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy ahol van a top 10 gazda és lehet látni, hogy ki küldött ajándékot és én is tudnék küldeni... Oda nem tudok belépni. :( Egyszerűen nem nyitja meg. Ha valameddig fel is megy a %, utána megáll. Így nem tudok a szomiknak ajándékot küldeni. :cry: Húgom farmján és unoka öcsémén nincs ilyen gond! Csak az enyém nem működik. játékosnév: Calibaby01

2. bonci77

bonci77 Utánpótlás-írogató

miért nem tudok belépni? azt irja nincs ilyen fiók és felhasználo . bonci77 a nevem de az usd kodomat nem tudom

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A számítógépeden elmentett jelszavak vannak?
    Ha igen, akkor az eszközök menüben az adatvédelem és biztonság fül alatt megtalálod a jelszót.
    Amennyiben ez nem vezet eredményre, akkor a regisztrációs e-mail címedre kérhetsz jelszó ismétlést.
    Ezt belépéskor a Felhasználónév fül alatti "Elfelejtett jelszó?" feliratra kattintva teheted meg.
    Ha ezek egyikével sem jártál sikerrel, úgy a játék supportjának kell levelet írnod!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Elizabeth1955

Elizabeth1955 Járnitanuló

Szia!!!
    Nem tudok ajándékot küldeni,segítséget kérnék.
    Elizabeth1955
    ID536652
    Köszönöm

5. Wellwisher

Szia!

Milyen nehézségbe ütköztél az ajándékküldés során?
    Mennyi ajándékküldési lehetőséged van és mennyit használtál fel ebből a mai napon?
    A szomszédaidnak szerettél volna küldeni, vagy barátnak, esetleg olyan gazdának, akinek még nem küldtél eddig?

6. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

19987092 ID.-vel csatlakozom,én sem tudok ajándékot küldeni.Valami OTTO...nem tudom mit ír.

7. macsek.

macsek. Törekvő

Sziasztok!
    Több farmon learattam a tojásvarázs kitehetőt, de csak TP-t adott. Nem kellene egyszerű fészket is adnia? Az alsó nyitható fülnél megnéztem a felröppenőket, de csak az szerepelt benne, amit az event területről arattam.
    Gazda: macsek. ID: 38099755

8. csendi1

csendi1 Fórumprofi

ezzel én is így vagyok! ID: 11736293

9. Wellwisher

Sziasztok!

A Kármentesítő event teljes ideje alatt váratlan "tréfákkal" fogtok találkozni.
    Ezek ártalmatlanok, nem jelentenek veszélyt a farmotokra nézve, de egymást követik a meglepetések...
    A 3. számmal jelzett gombra kattintva próbáljátok meg kikapcsolni a z éppen aktuális tréfát. A gomb megnyomása után F5-tel frissítsetek!
    Tehát OTTO is kikapcsolható!

3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak)

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Elizabeth1955

Szia szomszédoknak,de nem jelenik meg a nevük,20 ajándékot tudok küldeni naponta,8 küldtem ki

11. Wellwisher

Szia!

Itt próbálsz ajándékot küldeni?

Kérlek, hogy egy géptakarítást végezz el!
    Az állandó takarítás és frissítés nagyban hozzájárul a játék zökkenőmentes működéséhez.
    Néhány feladat időszakos elvégzése az eredményes farmműködéshez elengedhetetlenül szükséges,
    így kérlek ezeket csináld végig a hibamentes játék érdekében.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

Imi* kedveli ezt.
  12. Wellwisher

A szomszédaid neve helyett OTTO szerepel esetleg?

A 3. számmal jelzett gombra kattintva próbáld meg kikapcsolni az éppen aktuális tréfát. A gomb megnyomása után F5-tel frissíts!
    Tehát OTTO is kikapcsolható!

3: Ezzel a gombbal kapcsolhatók ki az április 1-i tréfák
    (Egyelőre úgy néz ki, hogy talán időről-időre valami új blődség jelenik meg; az elején a farmra kitett tárgyaink fejjel lefelé láthatóak)

Imi* kedveli ezt.
  13. Wellwisher

Szia!

Az általad alsó nyitható fülnek nevezett rész a gazdanapló, mely az egyszerű fészket nem jeleníti meg.
    Az aratáskor kapott fészek ellenőrizhető az event felületén a malomban és a pajtában.

Imi* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Elizabeth1955

Köszönöm, minden név vissza jöt

15. erikank61

erikank61 Járnitanuló

tisztelt farmerama ! szeretnék érdeklödni mi lehetett a baj hogy akiskerten a nyuszis feladatban hiába adtunk be az elején már 5-6 fészket is még mindig csak a kettöt mutatta a negyvenböl és földet sem adott ujat érte az erikank61 és a lizibaby78 is igy járt és lehet pont e miatt nem tudjuk befejezni a feladatot erikank61 ID 18113817 Lizibaby78 ID11165243 KÉREM HA UTRÁNNA TUDNA VALAKI NÉZNI köszönettel erikank61

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem értem, mi problémád.

Mindkét farmon a teljes terület kiváltásra került, sőt a beadások is szépen teljesültek ezidáig, ahogy a képen is látszik.

erikank61.png lizibaby78.png

Javaslom, olvasd el ismét az eventleírást, és vesd össze a haladásotokat a táblázatos értékekkel, a haladási sávot is értelmezve:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/húsvéti-fesztivál.16502/

erikank61, Imi* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

• Sziasztok, miután az elmúlt napokban írtam, hogy akadozik, lassú a játék, tanácsoltátok, hogy takarítsak. Nos megtörtént, gyakran frissítek is, nem változott a helyzet. Többször ki-be kell lépnem akkor egy nagyon rövid ideig működik, aztán megint elkezd akadozni. Olvastam, hogy másoknál is lassú a játék és a központban úgy látják, hogy nincs hiba a játékkal, de mégis van, sajnos. Köszönöm Jucus ID 52502380

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Örülök, hogy sikerült megoldanod a takarítást.

De ugye tudod, hogy ezt a tevékenységet naponta meg kellene tenni ahhoz, hogy az elhasznált internetfájlok és a régi sütik ne akadályozzák a következő új farmos lépéseket.

Van olyan alkalom is, hogy a napi egyszeri takarítás sem elegendő. Különösen olyankor, ha több esemény is van a játékban, mint például most is.

Az sem mellékes, hogy egy-egy munkavégzést követően kikapcsolod-e a gépedet, majd a következő tevékenységre visszatérsz.
    Többen úgy használják a gépet, hogy más tevékenységet is végeznek, majd az adódó aratások, begyűjtések idején a farmos lapot előtérbe helyezve dolgoznak ott, majd az egyéb munkalapon folyik tovább a való világos feladat pl..
    Ez utóbbi munka, párhuzamos számítógépes tevékenység sok felesleges töltelék anyagot halmoz a gépeiken. Gyakran ez okozza a lassulást.

Summa summarum, a rendszeres karbantartás, az előzmények törlése, a flash sütik eltávolítása szinte rutin tevékenység kell legyen a játék érdekében is.

Mindez persze csak javaslat, mert ezt senki helyett nem lehet elvégezni.

19. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sziasztok!Nálam is szinte használhatatlan a játék.Oké, jó a sok "munka" a farmon,sokszor értelmes is,de ahhoz 0-24-ben kellene farmozni, hogy mindet teljesíteni lehessen.Nem lenne jobb egyesével indítani az eventeket?

20. fűszerpaprika

fűszerpaprika Fórum-zöldfülű

'Chris G' leveleinek semmi értelme. Szerintem lehetett volna valami viccesebb is.

Fifike170 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.