Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Köszönöm, most már végre kikeveredtem belőle, úgy látszik.
    Viszont arra a játékra egyetlen pontot sem kaptam, pedig már az utolsó (5.) sornál tartottam úgy, hogy a 3-ból 2 (fej, nyél) el volt találva. Az utolsó próbálkozást nem tudtam már elküldeni. Így elveszítettem az erre a körre vonatkozó nyereményemet. :(
    Utólag hozzátéve: Most látom, hogy a lejátszott játékaim száma: 41. Én úgy emlékszem, ez nekem a 42. játék volt. Ma kevertem ki egy erőlevest, azzal játszottam (volna) a 42. játékot.
    Most nincs sem erőleves, sem nyeremény.

Utoljára szerkesztett: 10.4.18
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Neked kicsit tovább tartott a hiba elhárítása, de már rendben működik.

3. |Tamás|

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal.

4. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Rendben, köszönöm.

5. andi01291

andi01291 Utánpótlás-írogató

Szia !

Most már nekem is rendben van, csak a félbemaradt játékomra nem kaptam semmit.:sleepy:

6. |Tamás|

Szia!

Kérlek add meg az User ID számodat, és felhasználói nevedet az ellenőrzéshez.

7. andi01291

Szia!

User ID:53669294
    andi01291

8. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot a supporttal.
    Válaszd az általános kérdések lehetőséget és részletesen írd le a problémádat.
    Választ a supporttól a regisztrált e-mail címedre kapsz majd.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

9. andi01291

Köszönöm !
    Support fele már jeleztem. Válaszukat még várom.​

10. 44maya

44maya Járnitanuló

Tamás köszönöm!már rendben működik.

11. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Sziasztok!Sajnos hiába frissítek, ki-,belépek nagyon gyakran lefagy a gép!!!!
    Csöre52 User ID 5955337
    Előre is köszi a segítséget!!!

12. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Mivel a játékban nincs lefagyásra okot adó hiba, vagy lassulás, így a gépeddel, vagy az interneteddel lesz gond.
    Az állandó takarítás és frissítés nagyban hozzájárul a játék zökkenőmentes működéséhez.
    Néhány feladat időszakos elvégzése az eredményes farmműködéshez elengedhetetlenül szükséges,
    így kérlek ezeket csináld végig a hibamentes játék érdekében.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is, hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

13. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Köszönöm a segítséged!!!

14. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Azt szeretném megkérdezni, hogy a most megvásárolható Tavaszi fesztivál felhősor miért a haladási sorok közé került? Munkásokkal aratom a felhőt, és igencsak meglepődtem, hogy a 40 % tapasztalat a fákra bónusz is elindult! Az ilyen "vegyes" felhősorokat nem az ültetési bónusz sorba kellene tenni? Így, ha éppen nem szeretném learatni ezt a sort, a többi 39 sort egyenként kell learatnom a haladási sorban!

mebajah és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A felhősor valóban nem a megfelelő helyre lett besorolva.
    Az illetékes kollégáknak jeleztük a hibát, reméljük a javítás rövid időn belül megtörténik.

16. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm, a többi játékos nevében is! :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Belépek, hogy learassak, és azonnal egy hibával találkozom, nem látszik a fül, hogy mit használok - pl. ananászos süti, meg forró csoki. Kicsit tele a hócipőm ezzel, ha két event van egyszerre mondjuk (legalább), azonnal valami bajság felüti a fejét! Jó volna, ha az informatika követné az eventek igényeit. o_O
    Gazda: ideals2011ID: 27170900

18. |Tamás|

Szia!

Képet tudnál mutatni a jelenségről? vagy pontosan mi nem látszik úgy ahogy kellene?

ideals2011 kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Vártunk karbantartást? Nem lehet belépni...fehér oldal-504 stb. Másnál is van ilyen meglepi? Így event vége felé, mikor van még 4 levesem...

Sali~*.*, -kaktuszable- és steve223 kedveli ezt.
  20. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

fcsilla kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.